- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.501
o da birşey mi bir yakınımız hamileliğimi ilk söylediğimde" bende diyorum bu kız çok kilo aldı" demişti :) bundan sonrası daha da fena ilerleyen zamanda "arkan da çok değişti" demez mi.. sinirden patladımm durdum insanlar çok çok düşüncesiz bence bir anne adayına söylenmicek şeyler. önemli olan sağlıklı olup bebeğimizi sağlıkla dünyaya getirmemiz inşallah kolaylıkla veririz sonrasındabanada geçen birisi kilo almış gibisin dedi bende evet biraz aldım dedim.sende x gibi çok kilo alıp şişme de sonra dedi.bahsettiği kişide 20-25 kilo falan almıştı.çok almadımki 3 kilo aldım dedim.görümcemle eltimde yok ya çok almamış öyle dedi.kendisi de 80 kilo boyuda kısa tipine bakmadan bana şişman diyo.hiç takılmıyorum.millet için bahane bulmak kolay kızlar herkesin bi kusuru var sonuçta bizde her hanile gibi kilo alıcaz çok normal.takılmayın böyle şeylere.doğum sonrası atarız inşallah
canımm inşallah yarını kolay atlatırsın ağrın dinmiştir umarım.. misafirler çok anlayışsızmış en iyisi kimseyi ağırlamamak hele bundan sonrası bizler için daha zor giderek ağırlaşıcaz kısmetse. biraz kendimizi düşünmemiz gerekiyor. sen bilinçli birisin bebeğin senden yeterli gıdayı zaten alıyor eşine de öyle anlat.. yesek suç yemesek suç vallahi bende anlamadım:)Evet dün çok yoruldum canım üzücü bir kaç haber de aldım.Yani misafirlerimin anlayışsızlığı oldu biraz. Hamile olduğumu bile bile bir tek şey kaldırıp mutfağa getirmediler. En son ben ağzımla dedim haydi mutfağa gelin de meyveleri getirelim.
Eşimin yanında önerdiğiniz taktiği uygulayacağım ama bu sancıyla yarın ne yapacağım bilmiyorum.
Dün değil de ondan önceki gün baharatlı çubuk yedim.. İki günümü de etkiledi galibaSusamlı şeyler veya patates yedin mi canım son zamanlarda?Bu ikisi mide yanması yapiyor
Canim haklisin yorucu bir surec oldu senin icin moral dusunce belki bagisikligin da sarsildi amaaa, bak 23 yasindasin. Cok gencsin .Ben 33 yasindayim. Bu vucudunun daha kolay toparlanacagi anlamina geliyor. Her sey gececek....ama bende de depresyon hali gibi bi hal var kızlar.sanki bende başedemiycek gibi bi hisse kapılıyorum kendimi 40 yaşlarında hayattan bezmiş gibi hissediyorum.hamileliğim beklediğimden çok daha zor geçiyo bu yüzden.daha 4 aylık olmadım 4 kez acile gittim 2 kez serum yedim.yaşım da daha 23.bi yere gidiyorum nefes nefese kalıyorum.bugün sıkıldığım için arabayla dolaştık hiç yürümedim o bile çok yordu beni.makyajsız bakkala bile gitmeyen ben şimdi saç baş dağınık bi şekilde geziyorum nerdeyse pijamayla çıkıcam dışarı.hiç hasta olmazdım 5 senedir falan grip dışında bi hastalık geçirmemiştim.şimdi çok çabuk hasta olduğum için hiçbişey yapamıyorum.banyo yapmak biraz dolaşmak bile lüks oldu.hamilelik beni çok yıpratıcak gibi hissediyorum
Canim haklisin yorucu bir surec oldu senin icin moral dusunce belki bagisikligin da sarsildi amaaa, bak 23 yasindasin. Cok gencsin .Ben 33 yasindayim. Bu vucudunun daha kolay toparlanacagi anlamina geliyor. Her sey gececek....
Ne renk canım akıntı.. Bir de bebek artık büyüdü düşmez yani merak etme.. Bence bir sıkıntı yokGünaydın kızlar .. Akşam kahve rengi lekelenmem ve hafif akıntım oldu. Moralim çok bozuk.1 aydır herşey yolunda diye sevinirken birden bu oldu. Kafam allak bullak..
Daha once de yazmistim. Reflu yastigi al cnm doktorun verecegi onlemlere ek olarak. Ben aksam yemekten sonra o sikintiyi yasiyorum. Bir de hamur isi yersem ve su icersem beraberinde...Merhaba kızlar, benim midem 2 gündür inanılmaz yanıyor. Yemek borum yanıyor. Geri yukarı çıkıyor yediklerim. Ne tçyapıcam bilmiyorum. Yarın da doktor kontrolüm var.. İnşallah her şey yolundadır
Yaşasin Türk annesi, dna mizda evham var, değişmez :)Ben de 1 torba taşıyıp 100 evham moduna giriyorum :))) ay bebeğe bir şey olmaz inşallah kasığım ondan mı ağrıdı filan... türk annesi olmak zor zanaat :)))
Kahve rengi canım.N
Ne renk canım akıntı.. Bir de bebek artık büyüdü düşmez yani merak etme.. Bence bir sıkıntı yok
o da birşey mi bir yakınımız hamileliğimi ilk söylediğimde" bende diyorum bu kız çok kilo aldı" demişti :) bundan sonrası daha da fena ilerleyen zamanda "arkan da çok değişti" demez mi.. sinirden patladımm durdum insanlar çok çok düşüncesiz bence bir anne adayına söylenmicek şeyler. önemli olan sağlıklı olup bebeğimizi sağlıkla dünyaya getirmemiz inşallah kolaylıkla veririz sonrasında
Bende diyorum bi tek benmiyim yarım saat ayakta kalınca yorulan:) sürekli ağır iş yapmış gibi yorgunum bende. Mesela hem yürüyüp hem konuşunca hızlı hızlı nefesim yetmiyor çok garip oluyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyorAy hadi son cümlen motive etti şimdi beni bu bana 2-3 gün yeter
Her bünyede farklı her hamilelikte.kalbinin falan çarpması çok normal çünkü vücudumuzdaki kan miktarı iki katı oldu normalden.ben sigara içmiyorum ama şu aralar 2 paket içsem anca bu kadar olurum herhalde diyorum.yarım saat ayakta kalsam hemen ağrılar başlıyor.ama bebeğim sağlıklı ya hepsini çekerim ben.bir dahada çocuk düşünmüyorum allah kısmet ederse.bu anın tadını çıkarmaya bakıyorum.sen de öyle yapmaya çalış.çünkü doğumdan sonra bile özleyeceksin karnında taşıdığın günleri.
Saçmalama canım eşine annene babana kardeşine arkadaşına kırıl da burda tanımadığın laf olsun diye takıldığın insanlara damı kırılıyosun burda olan şeyleri kafaya takıp üzülüyosun boşveeerhayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
O zaman hiç korkma canım. Tabiki doktor una söle ama kahverengi kan eski kandır korkmaKahve rengi canım.
Tabi canım can taşıyoruz sonuçta.vücudun iki kişi için çalışıyor.asıl bebek kilosu arttıkça taşımak dahada zor olacak ama hepsi ayrı zevk ayrı mutlulukBende diyorum bi tek benmiyim yarım saat ayakta kalınca yorulan:) sürekli ağır iş yapmış gibi yorgunum bende. Mesela hem yürüyüp hem konuşunca hızlı hızlı nefesim yetmiyor çok garip oluyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?