2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
o da birşey mi bir yakınımız hamileliğimi ilk söylediğimde" bende diyorum bu kız çok kilo aldı" demişti :) bundan sonrası daha da fena ilerleyen zamanda "arkan da çok değişti" demez mi.. sinirden patladımm durdum insanlar çok çok düşüncesiz bence bir anne adayına söylenmicek şeyler. önemli olan sağlıklı olup bebeğimizi sağlıkla dünyaya getirmemiz inşallah kolaylıkla veririz sonrasında

canımm inşallah yarını kolay atlatırsın ağrın dinmiştir umarım.. misafirler çok anlayışsızmış en iyisi kimseyi ağırlamamak hele bundan sonrası bizler için daha zor giderek ağırlaşıcaz kısmetse. biraz kendimizi düşünmemiz gerekiyor. sen bilinçli birisin bebeğin senden yeterli gıdayı zaten alıyor eşine de öyle anlat.. yesek suç yemesek suç vallahi bende anlamadım:)

Günaydın kızlar .. Akşam kahve rengi lekelenmem ve hafif akıntım oldu. Moralim çok bozuk.1 aydır herşey yolunda diye sevinirken birden bu oldu. Kafam allak bullak..

Canim haklisin yorucu bir surec oldu senin icin moral dusunce belki bagisikligin da sarsildi amaaa, bak 23 yasindasin. Cok gencsin .Ben 33 yasindayim. Bu vucudunun daha kolay toparlanacagi anlamina geliyor. Her sey gececek....

Canim haklisin yorucu bir surec oldu senin icin moral dusunce belki bagisikligin da sarsildi amaaa, bak 23 yasindasin. Cok gencsin .Ben 33 yasindayim. Bu vucudunun daha kolay toparlanacagi anlamina geliyor. Her sey gececek....

evet bağışıklığım azaldı bencede moral bozukluğundan değil de hamilelikten olduğunu düşünüyorum.teşekkür ederim desteğin için

N
Günaydın kızlar .. Akşam kahve rengi lekelenmem ve hafif akıntım oldu. Moralim çok bozuk.1 aydır herşey yolunda diye sevinirken birden bu oldu. Kafam allak bullak..
Ne renk canım akıntı.. Bir de bebek artık büyüdü düşmez yani merak etme.. Bence bir sıkıntı yok

Merhaba kızlar, benim midem 2 gündür inanılmaz yanıyor. Yemek borum yanıyor. Geri yukarı çıkıyor yediklerim. Ne tçyapıcam bilmiyorum. Yarın da doktor kontrolüm var.. İnşallah her şey yolundadır
Daha once de yazmistim. Reflu yastigi al cnm doktorun verecegi onlemlere ek olarak. Ben aksam yemekten sonra o sikintiyi yasiyorum. Bir de hamur isi yersem ve su icersem beraberinde...

boş insanlar bunlar bana da yaptılar bu davranışı yok burnun şişti, yok en böyle değildin..

bunları diyenler de neredeyse şişman tipler ben hamileliğimden önce 34 bedendim ve gayet fittim. tam bir egzersiz sevdalısıyım. kaslarım iyice belirgindi.
diyorum ki kendi kendime meğer onlar beni ne kıskanırmış. sanıyorlar ki bu halim beni depresyona sokacak. kötü niyetli insan çok.
bir de iç anadolu kentlerinde erkek bebekler başarı kız bebekler de "ehh olsun o da evlat" gibi görülür. bana da aynen şöyle dediler "senin popon genişledi. senin oğlun olmaz" bu arkadaşların hepsi birer kadın doğum uzmanı zaten kendilerini çok bilen sanıyorlar bir de sorsan kendilerini çok iyi niyetli görürler. bu yaptıkları yani kasten insan incitmeye çalışmak da vebali olan birşey değil mi? sadece gülüyorum geçiyorum ne kadar boşlar ki uğraşacak bir tek ben kalmışım diyorum

Bende diyorum bi tek benmiyim yarım saat ayakta kalınca yorulan:) sürekli ağır iş yapmış gibi yorgunum bende. Mesela hem yürüyüp hem konuşunca hızlı hızlı nefesim yetmiyor çok garip oluyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor

Saçmalama canım eşine annene babana kardeşine arkadaşına kırıl da burda tanımadığın laf olsun diye takıldığın insanlara damı kırılıyosun burda olan şeyleri kafaya takıp üzülüyosun boşveeer
Doktorum amniyosentez ya da fiyatı 1800.tl olan test herneyse yaptıracak mısın dedi hayır dedim o zaman ikiliyi de yapmayalım yaş riskin yüksek olacak dedi 36 da da yüksek çıkmıştı maaşallah kızım çok sağlıklı dedim güldü bu kez tamam yapalım da kafaya takma dedi bu arada ikili testin fiyatı 45 tl ymiş 100 tl dese yaptıramazdım param yoktu zaten muayene 60 tl.

Geçen hamileliğimde az ye az ye şiştin diyen bir müdürüm vardı.bu hamileliğimde henüz bir kişi bile yorum yapmadı yememe içmeme.eşim çok rahat insandır.normalde nasılsam hamileliğimdede öyle.şunu ye bunu yeme asla duymam ağzından.ama insanoğlu işte keşke az kendimi hamile gibi hissettirse bana.bende bundan memnun değilim.birazda benden kaynaklı bu durum.kendimi hamile gibi hissetmediğim için her işe tazı gibi koşuyorum.otur az naz yap dimi.ben böyle olursam adamda hamile gibi davranmaz tabibu arada herkese günaydınnnngüzel bir hafta olsun inşallah.

Günaydın hanımlar güne 10 yaşında ki kardeşimin günlüğünü kurcalayarak başladım sanırım egzama oldu ve stresliydi sebebini öğrenmek için belki yazmıştır dedim ama Gülmekten okuyamadım resmen anaokulu aşkı ile aynı sınıftaymış ondan öncede ilk okulda sevdiği Buğra bunu salıncakta sallamış çok mutluymuş babam görse kemiklerini kırar sıpanın , bizim çocuklarımız da böyle mi olucak ya bu kadar küçük sevmesin aşık olmasın istemiyorum ben

Tabi canım can taşıyoruz sonuçta.vücudun iki kişi için çalışıyor.asıl bebek kilosu arttıkça taşımak dahada zor olacak ama hepsi ayrı zevk ayrı mutlulukallah kucağımıza aldığımız günüde göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…