2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen beni anlatmışsın her seferinde depresyonun eşiğinden dönüyorum bi şekilde toparlamaya çalışıyorum. Ama bahsettiğin kaygıları yoğun bir şekilde bende de var. Bu hamileliğimde yaşadığım bir zorluk yok ama ilk hamileiğim 21.haftada sonlanmıştı o hep aklıma geliyor moralim bozuluyor bu yüzdende kaygılanıyorum. Nefes nefese kalma olayı bende vaf yürüyünce ya da evde çok koşturunca falan

kafein_ canım bende senin gibiydim ama şuna İnan böyle olsam bile öyle güçlüsün ki sen bile kendine inanamıcaksın , bende ilk hamileliğimde süsüm püsüm eksik olmasın öyle böyle diyordum şimdi üstümde annemin pijamaları ile tüm gün takılıyorum saçlarım fiks topuz zaten rimel sürmek bile yoruyor beni ama bu günler geçicek Allah'ın izniyle kucağımıza alıcaz ve lohusalık sonrası comeeee onnnn everybody diyip gencim güzelim hemde anneyim modunda olucaz emin ol ben 25 oldum sürekli iyi ki doğdum gördün mü 25 oldum çocukta yaparım temizlikte diyorum çocukta yaparım alışverişte kendimi güzel düşüncelere yönlendiriyorum

aynen arkadaşım demek ki ciddi bir fesatlıkları varmış senle ilgili.. yalnızca biraz ince düşünce gerektirir böyle şeyler ama beklemiyorum artık. bana bunu söylesen çok yakınım sözde..en iyisi bu süreçte o insanlardan tamamen uzak durmak

yalnız değilmişim demekki çoğumuzda varmış bu durum.hayırlısı böyleymiş canım kaygılanma pozitif düşün bi kere oldu diye hep olmıycak

bebeğim doğunca düzelcem biliyorum ama şimdi böyle bişey yapamadan yatmak canımı sıkıyo.neyseki önümüz kış tek tesellim bu.soğuk karlı havada evde oturmaya bayılırım

kafein_ Canim son 1 aydır evdeki halimi görsen :))
Sürekli pijamalarımlayım,sacim hep toplu,yüzümde gram makyaj yok,sürekli yatiyorum,1,5 aydır kuaföre gitmedim vs vs.. Yalnız değilsin :)) bebisler dogsun insallah. Ondan sonra düzelir herşey. Bende 25 yasimdayım :)

Hiç öyle deme bir an önce söyle de belki onlar da bir şeyler yaparlar ben istemezdim mart ayında çocuğumun öğretmeninin değişmesini hem de 1. sınıfta etkilenir çocuklar burda senlik bir durum yok idareyle velilerin problemi
Ben de de aynı problem var çalışıyoruz ve istemesek de izne ayrılmak zorundayız Hemen söyliycem ki yerime bakacak birini bulsunlar 5 ayda

günaydın kızlar :) bugün 2:40da randevum var kendi doktorumda.cinsiyeti kesinleşir büyük ihtimalle. inşallah kasılmam da geçmiştir

Günaydın canımmmm bugün senin günün olsun,inşLlah güzel haberlerle döneceksinnn... Bakalımmm miniğin nesi varmışş net bir şekilde gösterir de öğrenirsin kesin cinsiyeti de umarım.. Hadi bakalım haberleri bekliyoruz..

kızlar günaydın geçmişi çok okuyamadım ama benim gibi herkeste bir buhranlanma durumu sözz konusu
garip garip rüyalar dışında kendimi çok dinliyorum çok şükür çarşamba günü randevum var.
bu sabah sağlık ocağında kan verdim çarşamba oğlumu görücem kısmetse işte o zaman çok şükür deyip rahatlıcam inş.

bu arada bende oğlumla hep konuşuyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum sık sık babası da öyle geliyo konuşup öpüyo

Bu görevden almalardan dolayı okulda öğretmen açığı oldu çok fazla.7-8 tane ücretli öğretmen var.istemesemde durumumu bile bile verdiler 1. Sınıfa ücretli öğretmen veremeyiz diye.idare biliyor durumumu.velilerde en geç 2-3 haftaya öğrenecekler karnım şiştiği için.üzülcekler ama elimden bişey gelmiyor.

inşallah canım teşekkür ederim.ben eminim kız olduğuna aslında değişirse çok şaşırırım alıştırdım kendimi baya iki gündür

inşallah canım teşekkür ederim.ben eminim kız olduğuna aslında değişirse çok şaşırırım alıştırdım kendimi baya iki gündür
Hayırlı haberlerini beklioruz cnm bize 14 te kıza benzio gbi dedi 15 te bacaklarını açtı pipi ve torba var dedi ama bu haftalarda kız organı şiş olup erkeğe benzeyebilio dedi ama erkeğe ihtimal verdi herşey olabilir cnm sendede 1 haftadır kızım dye sevioduk şimdi sadece evladım dioruz

Bebişhe daha çok oksijen gitsin diye uyanıp uyanıp soluma yatıp durduğum bir gecenin daha sabahından günayydııııınnnnn

Yine yeni bir hafta.. Günler çabuk geçiyor aslında şaka maka 18. Haftaya doğru adım adım..
Süreci yarılamaya az kaldı.. Yani kavuşmaya

P Pinklemon şu mamaroo beşiklerle ilgili bilgin var mı canım ? Aldın mı veya almayı düşünüyor musun?

cancangunes sakın aklına kötü şeyler getirme canım akıntı kahverengi lekelenme pek çok sebebi olabilir... Kendini üzme de ama doktoruna sormayı görünmeyi de ihmal etme. Belki mantar enfeksiyona bağlı bir şeydir ilaç fitil vs almak gerekir.. Bebişhin iyiidr merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…