2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bende ateş basması baş dönmesi bayılacak gibi durumlar oluyor. ve doktorum genelde erkek annelerinde bu belirtiler olur dedi. size bi ip ucu olsun

@SEMA_24 biz de öğrenemeyenlerdeniz sen benden bir hafta öncesin bize de 5 kasımda gelebilirsiniz demişti gideceğiz ama hala göremeyebiliriz demek ki

@SEMA_24 biz de öğrenemeyenlerdeniz sen benden bir hafta öncesin bize de 5 kasımda gelebilirsiniz demişti gideceğiz ama hala göremeyebiliriz demek ki
Canim belki seninki direk gosterir.aslinda consiyetleri belli de bebek izin verirse görülüyor

kızlar bende ateş basması baş dönmesi bayılacak gibi durumlar oluyor. ve doktorum genelde erkek annelerinde bu belirtiler olur dedi. size bi ip ucu olsun
Allah Allah bende henüz olmadı böyle bişey. Kasigimda falanda batma hissetmiyorum canim. Seninkide gecer umarim

Kaç boyutlu ultrasonda baktı kuzum doktorun?

Normal ultrasonda baktı canım standart yani. Detaylı aletine filan girmedim. Tam olarak şu açıdan baktığında emin olup söyleyebildi , beyaz renkli çizgiler kemikler. Resme bakabilirsin..

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 79
Normal ultrasonda baktı canım standart yani. Detaylı aletine filan girmedim. Tam olarak şu açıdan baktığında emin olup söyleyebildi , beyaz renkli çizgiler kemikler. Resme bakabilirsin..
Senin minnoş kız ya, değişmez bence canım, iki yeğenim var ikisi de kız, ikisinin de böyle kemiklerini göstermişti doktoru. Ahh ah darısı öğrenemeyen bizlerin başına

kafein_ gozunaydin tatlim oglusunuz hayirli olsun, sen nasil oldun?

hayal_masal sen zaten oglani kertmedjn mi hala ne gelin ariyon

Ayrica rahatsiz olanlara sifa nasip etsin Rabbim insallah hayirlisiyla atlatirsiniz

Sonuc alacak arkadaslar sizlerinde hayirli haberlerin beklemedeyiz.

Ara ara benimde kasikda ve rahim kisminda sancilar oluyo sanirim normal ve hic bisey hissetmedim daha kayma tekme pit pit ben ne zaman hissedicem yaa

happymom87 bir de benim ki kız mı erkek mi içine doğuyor mu birşeyler canım

Ay yok canım benim hislerim pek kuvvetli değildir zaten kendimi bile bilemedim. Erkek diye gittim kızım olacağını öğrendim :))) eşinle gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah :))

Çok şükür bebiş iyiymiş.. Mahremini de bir dahkine gösterir inşallah :)))

Gözünüzaydın canım, minnoş kuzu sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…