2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Inşallah canım ya. Sırf böyle kurt vs ye tahammül edemedigimden tüm bakliyatlarim herşeyim için buzdolabimda bi bölümü onlara ayırdım. Takıntılıyım biraz bu konuda. Inşallah bi zarari yoktur

Yoktur yoktur :)) bir şey olmaz canım merak etme... organik protein ne güzel. O kurtlar fast food içindeki tavuklardan daha sağlıklıdır bence :)))

Cnm aynısı banada oldu 3-5 tane bakıp yedim 6 cıyı açınca kurt çıktı içinden o kadar kötü oldum ki üstüne çıkardım bide ama korkma bişi olmaz cnm

m aynısı
Hepimizin basina geliyor demekki :)) Inşallah canim olmasın tabi bebislerimize bisey

Benm bi arkadaşım da 27. Haftasına kadr oğlu olacak sanıyordu kızı olacağını öğrendi , malesef değişebiliyor . Tabiki cinsiyet önemsiz hayırlısı olsun ama yine de insanın kafası karışıyor :)

Yoktur yoktur :)) bir şey olmaz canım merak etme... organik protein ne güzel. O kurtlar fast food içindeki tavuklardan daha sağlıklıdır bence :)))
Kesinlikle :))) 2 kez fast food yedim. 4-5kez de cips. Inşallah artık yemem daha fazla. Gerçi kimse kısmamıs nette forumlara baktim herkes bol bol yemiş. Hatta kola bile içmiş çok kisi

Canımsın yaa ben herzaman yanındayım. arada ses ver ben senin yazdıklarını okuyunca mutlu oluyorum

Canim artık geri gel lütfen.Ozleniyorsun

Ayy değişmesinnn yaaa mümkünse... Ben 17. Haftada öğrendim kızım olacağını 3 gündür de pembiş baya bir şeyler aldım.. Kızımm diye sevip duruyorum ama doktorum bana görüntüye zoom yapıp cinsel organ oluşan yerde 3 adet kemik gösterdi , sadece kız olduğu zaman orda 3 kemik oluştuğunu söyledi. Ona güveniyorum. Güvenmek istiyorum :))

Hayırlısı olsun canım tabiki güven doktoruna :) herkesin başına böyle birşey gelcek diye birşey yok ben sadece olabildiğini gösterdim ihtimaller var :)

kızlar karnımda kasığımda farklı farklı bölgelerde ara ara batmalarım oluyor. ve hala tekme hissetmedim. inşallah kötü bişey değildir. yaşayanınız var mı. yarın kontrolüm var ama çok heyecanlıyım

Senin bebiş inatçı çıktı

Kaç boyutlu ultrasonda baktı kuzum doktorun?

Bende de var batmalar ve oğluşu hissetmiyorumda. Bir sorun yoktur hemen kötü düşünme. Benim kontrol taaaa cumartesiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…