- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.581
İnşallah önemli bir şey yoktur canım, iyi haberlerini bekliyoruz.Acildeyim kızlar iyice arttı hastane de full boş Doktor yok resmen
İçini ferah tut canım. Önemli bişey yoktur Allahın izniyle. Sen iyi güçlü ol. Bebiste iyi annesi. O ağrı da geçer merak etme.Acildeyim kızlar iyice arttı hastane de full boş Doktor yok resmen
Bana da 15. haftada büyük ihtimalle kız dediler 16. haftada yeniden doktora gitmek durumunda kalmıştım bu sefer bir iki pozisyonda beni şaşırttı erkek de olabilir iki hafta sonra gel bakalım kesinleşir dedi. Doktorların erken tahminde bulunmasını sevmiyorum sonradan değişebiliyor bu çok arkadaşımın başına geldi, biz tüm akrabalara kız dedik ama hayırlısı olsun ben zaten en baştan beri hep erkek hissediyordum :) bakalım kızımız mı olaca oğluşumuz mu :)Hayırlı haberlerini beklioruz cnm bize 14 te kıza benzio gbi dedi 15 te bacaklarını açtı pipi ve torba var dedi ama bu haftalarda kız organı şiş olup erkeğe benzeyebilio dedi ama erkeğe ihtimal verdi herşey olabilir cnm sendede1 haftadır kızım dye sevioduk şimdi sadece evladım dioruz
Benımde olmustu doktora sormustum..kahverengı akıntıdan korkma demişti...sonra bı daha olmadı...sen de sor bı ıstersen canım ama .bişey oldugunu yada olacagını sanmıyorum .Kahve rengi canım.
Yok canım oğlumda gaz problemi hiç yaşamadım uykusuda cok rahattı..inşallah bu oğlum da ona benzerAa senin oglun vardi dimi:) erkek bebekler daha gazli oluyor diyorlar oylemi gercekten
Canm ya sağol. Uzaktan okuyorum ben sevdiğim yol arkadaşlarımı. Böylesi daha iyi@deli_mavi_59 hade gellll
ben yaptırdım harmony testi, cok sukur temız cıktıSaçmalama canım eşine annene babana kardeşine arkadaşına kırıl da burda tanımadığın laf olsun diye takıldığın insanlara damı kırılıyosun burda olan şeyleri kafaya takıp üzülüyosun boşveeer
Doktorum amniyosentez ya da fiyatı 1800.tl olan test herneyse yaptıracak mısın dedi hayır dedim o zaman ikiliyi de yapmayalım yaş riskin yüksek olacak dedi 36 da da yüksek çıkmıştı maaşallah kızım çok sağlıklı dedim güldü bu kez tamam yapalım da kafaya takma dedi bu arada ikili testin fiyatı 45 tl ymiş 100 tl dese yaptıramazdım param yoktu zaten muayene 60 tl.
m aynısıKızlar ya azonce mutfakta kötü bi tabloyla karsılastım.
Dün eşim kestane aldı yaptı yedik sağ olsun.Petegin üstüne posetin icindeymis kalanıda. Bugün yarın yaparız diye. Azonce mutfağa bi gittim bi tane kurtcuk vardı petegin orda. Inşallah dün yediklerimde bişey yoktur. Bu huyumu bildiğimden baya mikroskobik inceleme sonrasında yedim dün aslında ama arada gitmemistir inşallah. Bi zararı olur mu? Insanlar yabancı ülkede yemek diye yiyorlar tamam ama ne bileyim yinede. Midem tuhaf oldu. Bu arada kurt artık yok mutfakta o iş tamam. Kasiniyorum şimdi çok pis huyum var
Olsaydi gorurdum cnm hareketfalan ederdi. Ayrica olaki olsun mide asitleri oldururbitirir yokeder. Bence organik kaliteli bir kasteane yemissin.Kızlar ya azonce mutfakta kötü bi tabloyla karsılastım.
Dün eşim kestane aldı yaptı yedik sağ olsun.Petegin üstüne posetin icindeymis kalanıda. Bugün yarın yaparız diye. Azonce mutfağa bi gittim bi tane kurtcuk vardı petegin orda. Inşallah dün yediklerimde bişey yoktur. Bu huyumu bildiğimden baya mikroskobik inceleme sonrasında yedim dün aslında ama arada gitmemistir inşallah. Bi zararı olur mu? Insanlar yabancı ülkede yemek diye yiyorlar tamam ama ne bileyim yinede. Midem tuhaf oldu. Bu arada kurt artık yok mutfakta o iş tamam. Kasiniyorum şimdi çok pis huyum var
Hadi ya sizde beklemedesiniz bizim gbiBana da 15. haftada büyük ihtimalle kız dediler 16. haftada yeniden doktora gitmek durumunda kalmıştım bu sefer bir iki pozisyonda beni şaşırttı erkek de olabilir iki hafta sonra gel bakalım kesinleşir dedi. Doktorların erken tahminde bulunmasını sevmiyorum sonradan değişebiliyor bu çok arkadaşımın başına geldi, biz tüm akrabalara kız dedik ama hayırlısı olsun ben zaten en baştan beri hep erkek hissediyordum :) bakalım kızımız mı olaca oğluşumuz mu :)
ben de öyle düşünüyorum 2.dönem gitmemeyi yani bel ağrım yoğun ve çok çabuk yoruluyorum nöbetim yok istemedim ücretli olunca nöbet illaki tutan birileri oluyo diye idare zorlamıyo@ecesimge cnm ben 32 dolunca ayrılmayı düşünüyorum ikinci dönem okula gitmemeyi hesapliyorum. zaten 32de de ayrılsak hazirana denk geliyor sonrası da yaz tatili.izni ileriye atmamizin bir anlamı olmuyor. şimdiden zorlanıyorum benim karnım çok sisti bir de her akşam bel ağrısı çekiyorum. bi de 24.haftayı iple çekiyorum nöbetten de kurtulsam süper olacak
geçmiş olsunAcildeyim kızlar iyice arttı hastane de full boş Doktor yok resmen
Hanımlar doktordan çıktık şükür bebeğim gayet iyi bu arada Minnoş Prensesim geliyor Allah'ın izniyle inşallah148 gram olmuşuz herşeyi iyiydi , alttan kontrol etti rahim ağzı iyi dedi ama doktorum gidiyormuş çok üzüldüm 10 gün sonra tekrar gel zeka testi yapalım falan dedi
Canm ya sağol. Uzaktan okuyorum ben sevdiğim yol arkadaşlarımı. Böylesi daha iyiBazı sıkıntılarla boğuşuyorum, maddi sıkıntılar değil. Birde tekme beklemekteyim bebeğimden ama yok sadece arada kayıyor gibi hissediyorum. Bu hafta 18.haftamda yani sağlık ocağı beni kontrole çağırdı. Kalp atışlarını dinleyecekmişiz. Cuma gideceğim. Bende bi atraksiyon yok anlayacağın Koca gün garfield gibi yatıyorum ne yiyim ne içeyim ne yemek yapayım hayatım böyle geçiyor. Çok fazla uyuyorum. Çokta şiştim 17 haftalıktan fazla duruyor göbeğim. Acayip rüyalar bende de var. Dün gece rüyamda eve ufo girdi uzaylı öldürdük Daha neler neler Benden haberler böyle. Sizlerin iyi haberlerinizi de okuyor olacağım canım. Allah'a emanet olun
Zaten aşırı inceleyip öyle yemistim canım. Inşallah yoktur tabi yinede :))) eşim sağ olsun herşeyi organik alcam diye hep başıma geliyo böyle şeyler.. O kadar organik ki yiyemiyorum :))Olsaydi gorurdum cnm hareketfalan ederdi. Ayrica olaki olsun mide asitleri oldururbitirir yokeder. Bence organik kaliteli bir kasteane yemissin.
Hanımlar doktordan çıktık şükür bebeğim gayet iyi bu arada Minnoş Prensesim geliyor Allah'ın izniyle inşallah148 gram olmuşuz herşeyi iyiydi , alttan kontrol etti rahim ağzı iyi dedi ama doktorum gidiyormuş çok üzüldüm 10 gün sonra tekrar gel zeka testi yapalım falan dedi
Maşallah size :)))) Kızına talibiz annesi :))))Hanımlar doktordan çıktık şükür bebeğim gayet iyi bu arada Minnoş Prensesim geliyor Allah'ın izniyle inşallah148 gram olmuşuz herşeyi iyiydi , alttan kontrol etti rahim ağzı iyi dedi ama doktorum gidiyormuş çok üzüldüm 10 gün sonra tekrar gel zeka testi yapalım falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?