2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Acildeyim kızlar iyice arttı hastane de full boş Doktor yok resmen

@ecesimge cnm ben 32 dolunca ayrılmayı düşünüyorum ikinci dönem okula gitmemeyi hesapliyorum. zaten 32de de ayrılsak hazirana denk geliyor sonrası da yaz tatili.izni ileriye atmamizin bir anlamı olmuyor. şimdiden zorlanıyorum benim karnım çok sisti bir de her akşam bel ağrısı çekiyorum. bi de 24.haftayı iple çekiyorum nöbetten de kurtulsam süper olacak

Bana da 15. haftada büyük ihtimalle kız dediler 16. haftada yeniden doktora gitmek durumunda kalmıştım bu sefer bir iki pozisyonda beni şaşırttı erkek de olabilir iki hafta sonra gel bakalım kesinleşir dedi. Doktorların erken tahminde bulunmasını sevmiyorum sonradan değişebiliyor bu çok arkadaşımın başına geldi, biz tüm akrabalara kız dedik ama hayırlısı olsun ben zaten en baştan beri hep erkek hissediyordum :) bakalım kızımız mı olaca oğluşumuz mu :)

Canm ya sağol. Uzaktan okuyorum ben sevdiğim yol arkadaşlarımı. Böylesi daha iyi Bazı sıkıntılarla boğuşuyorum, maddi sıkıntılar değil. Birde tekme beklemekteyim bebeğimden ama yok sadece arada kayıyor gibi hissediyorum. Bu hafta 18.haftamda yani sağlık ocağı beni kontrole çağırdı. Kalp atışlarını dinleyecekmişiz. Cuma gideceğim. Bende bi atraksiyon yok anlayacağın Koca gün garfield gibi yatıyorum ne yiyim ne içeyim ne yemek yapayım hayatım böyle geçiyor. Çok fazla uyuyorum. Çokta şiştim 17 haftalıktan fazla duruyor göbeğim. Acayip rüyalar bende de var. Dün gece rüyamda eve ufo girdi uzaylı öldürdük Daha neler neler Benden haberler böyle. Sizlerin iyi haberlerinizi de okuyor olacağım canım. Allah'a emanet olun

ben yaptırdım harmony testi, cok sukur temız cıktı
ama insan bekleme surecınde stress oluyor vallahi

Cnm aynısı banada oldu 3-5 tane bakıp yedim 6 cıyı açınca kurt çıktı içinden o kadar kötü oldum ki üstüne çıkardım bide ama korkma bişi olmaz cnm
m aynısı

Olsaydi gorurdum cnm hareketfalan ederdi. Ayrica olaki olsun mide asitleri oldururbitirir yokeder. Bence organik kaliteli bir kasteane yemissin.

Hadi ya sizde beklemedesiniz bizim gbiTekrar ne zmn gidiceksin cnm

ben de öyle düşünüyorum 2.dönem gitmemeyi yani bel ağrım yoğun ve çok çabuk yoruluyorum nöbetim yok istemedim ücretli olunca nöbet illaki tutan birileri oluyo diye idare zorlamıyo

Hanımlar doktordan çıktık şükür bebeğim gayet iyi bu arada Minnoş Prensesim geliyor Allah'ın izniyle inşallah 148 gram olmuşuz herşeyi iyiydi , alttan kontrol etti rahim ağzı iyi dedi ama doktorum gidiyormuş çok üzüldüm 10 gün sonra tekrar gel zeka testi yapalım falan dedi

Cok sevindim canim
Gözün aydin.Prensesler artiyor bu gidisle bizim oglanlar kiymetli olacak.siz damat isteyeceksiniz :)

Yüzünü gören cennettlik şekerim arada ses ver sadece okumakla kalma lütfen.. Bizlere yaz bari
Sağlık ocağı bana 20. Haftada gelin dedi , doktorum da 20'de detaylı ultrasona gel 21 de tetanoz aşısına gidersin dedi. Kalbini dinleriz demediler bana sağlık ocağından gidince soracağım. Ücretsiz kan vitamin tiroid testlerimi de yaptıracağım madem hakkımız var faydalanalım..
Sıkıntıların her neyse azalsın bitsin geçsin inşallah.. Her şey boş kendini üzmeye değmeyecek şeylere çok takılma lütfen bebişhin için yap bunu.

Olsaydi gorurdum cnm hareketfalan ederdi. Ayrica olaki olsun mide asitleri oldururbitirir yokeder. Bence organik kaliteli bir kasteane yemissin.
Zaten aşırı inceleyip öyle yemistim canım. Inşallah yoktur tabi yinede :))) eşim sağ olsun herşeyi organik alcam diye hep başıma geliyo böyle şeyler.. O kadar organik ki yiyemiyorum :))

Gözünaydın canım maşallah kızımıza sevindiim.. Zeka testini de ilk defa duydum.

Maşallah size :)))) Kızına talibiz annesi :))))
Başka daha iyi bi doktor bulursun inşallah gelinim için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…