- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.641
Senin minnoş kız ya, değişmez bence canım, iki yeğenim var ikisi de kız, ikisinin de böyle kemiklerini göstermişti doktoru. Ahh ah darısı öğrenemeyen bizlerin başına
Çok şükür bebiş iyiymiş.. Mahremini de bir dahkine gösterir inşallah :)))
gelini kendim için değil diğer erkek anneleri için bakıyorum. :)kafein_ gozunaydin tatlim oglusunuz hayirli olsun, sen nasil oldun?
hayal_masal sen zaten oglani kertmedjn mi hala ne gelin ariyon
Ayrica rahatsiz olanlara sifa nasip etsin Rabbim insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
Sonuc alacak arkadaslar sizlerinde hayirli haberlerin beklemedeyiz.
Ara ara benimde kasikda ve rahim kisminda sancilar oluyo sanirim normal ve hic bisey hissetmedim daha kayma tekme pit pit ben ne zaman hissedicem yaa
senle biz herşeyi peş peşe yaşadık canım. senin için içimden hep kız geçiyordu ama seninde oğlun olacak. biz kader arkadaşıyızmerve100 seninde gozunaydin canim ha gayret erkekleri geride birakicaksiniz :) artik damatlari siz secersiniz kaptirmayin erkek annelerine secimleri
Bol keseden atiyom da bizimki de oglan cikarsa arti erkek annelerini sadina gecerim netlesene kadar prensesciyim
Cok sevindim canim
Gözün aydin.Prensesler artiyor bu gidisle bizim oglanlar kiymetli olacak.siz damat isteyeceksiniz :)
Gözünaydın canım maşallah kızımıza sevindiim.. Zeka testini de ilk defa duydum.
Maşallah size :)))) Kızına talibiz annesi :))))
Başka daha iyi bi doktor bulursun inşallah gelinim için :)))
Kızlar topicte 20 erkek son gelen kızımızla birlikte de 19 kız var. Eşit olmaya az kaldı :)) Kızlar artarsa biz erkek anneleri olarak hemen burunları havaya kaldıralım
Hamama götürmeden almam ona göre kız anneleri hazırlıklı olsun şimdiden söyliyim
kızlar karnımda kasığımda farklı farklı bölgelerde ara ara batmalarım oluyor. ve hala tekme hissetmedim. inşallah kötü bişey değildir. yaşayanınız var mı. yarın kontrolüm var ama çok heyecanlıyım
Normal ultrasonda baktı canım standart yani. Detaylı aletine filan girmedim. Tam olarak şu açıdan baktığında emin olup söyleyebildi , beyaz renkli çizgiler kemikler. Resme bakabilirsin..
Gözünüzaydın canım, minnoş kuzu sağlıkla gelsin inşallah
Ben o konuda hic tahmin yapamiyom bu sefer icimde hic bir his yok :) son kontrolde nedense kiz gibi hissettim ruyamda erkek bebek gordum dun aksam ki ruyamda da bi kizim vardi iyice karisti cinsiyet bakalim artik nasip kismet saglikli eli ayagi duzgun olsun Rabbim ne nasip edersesenle biz herşeyi peş peşe yaşadık canım. senin için içimden hep kız geçiyordu ama seninde oğlun olacak. biz kader arkadaşıyız
hayırlı olsun canım. senin sağlığın nasıl bebek nasıl. yuhbiiii bir erkek daha geliyor
Canim tebrik ederim :)
Tebrikler canımm, bir oğluşumuz daha geliyor hayırlısıyla
kafein_ gozunaydin tatlim oglusunuz hayirli olsun, sen nasil oldun?
hayal_masal sen zaten oglani kertmedjn mi hala ne gelin ariyon
Ayrica rahatsiz olanlara sifa nasip etsin Rabbim insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
Sonuc alacak arkadaslar sizlerinde hayirli haberlerin beklemedeyiz.
Ara ara benimde kasikda ve rahim kisminda sancilar oluyo sanirim normal ve hic bisey hissetmedim daha kayma tekme pit pit ben ne zaman hissedicem yaa
Aaaaaa belli olmuş ben şimdi gördüm mesajı arada hadi hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin küçük prens... Kesin dimi ihtimal yüzde filan değil.? Gördün mü malı mülkü net :)))
canım iyiym de biraz yoğunum. :) pek giremiyorum, kitapta okumaya başladım artık. hiiç vaktim kalmadıCitolesgen dünürüm nasılsın? sesin çıkmıyor birşey yok inşallah
iyiym canım, sen nasılsın. evet bu aralar sesim çıkmayacak gibi. :) arada bir girip kontrol ediyorum forumu. şimdi bebek kitabı da almıştım akşamları onu okuyorum, vaktim kalmadı internete :)
tamam canım gözün aydın :) erkek demekki ya :) alalh analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucağına alrısın inş.Citolesgen erkek canım benimkini de ekleyebilirsin ismi de tunahan :)
iyiym canım, sen nasılsın. evet bu aralar sesim çıkmayacak gibi. :) arada bir girip kontrol ediyorum forumu. şimdi bebek kitabı da almıştım akşamları onu okuyorum, vaktim kalmadı internete :)
tamam canım şuan mayo clinic, bebeğinizin ilk yılı rehberi kitabını okuyorum. öyle böyle değil cok kalınmış kitap. :) şuan bilidiğmiz normal seyler yazıyor, fakat banyo konusuna geldim, göbeği düsene kadar banyo yaptırmayın süngerle temizleyin bebeğnizi diyor. ama benim yiğernler doğar doğmazhergun cok kez banyo yaptılar, yani annem yaptırdı onlarıda. bilmiyorum nasıl olcak bu işler, kitaba mı uyucaz yoksa annemizin yaptırdıklarına mı anlamadım valla :)Anladım canım iyi olun da..Biz de iyiyiz..
Güzel , değişik bir şey okursan fırsat bulduğunda bizimle de paylaş lütfen..
Allah anali babali buyutsun canimBenim yavrum da kiz
HAyırlısolsun cnm benim dr daha önce tahminde bulunmuşmuydu acabakızlar bizim oğlumuz geliyomuş :)))
tamam canım gözün aydın :) erkek demekki ya :) alalh analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucağına alrısın inş.
kafein_ gözünüzaydın canımm maşallah oğluşuna , ikinciye kısmet sağlıklı olsunlar da en önemlisi o.. İlk çocuk olunca kız da erkek de olsa güzel :))) ikinciye değişiklik isteriz.. :)) enerjiyi o yönde göndeririz :)))
tabi ikisini de tatmak isterim hayırlısı neyse o olsun ama kısmet :)
HAyırlısolsun cnm benim dr daha önce tahminde bulunmuşmuydu acaba
teşekkür ederim canım.kendi doktorum hiç bulunmadı tahminde 12. haftada erken bulduğu için söylemedi.acile kendi doktorumdan farklı bi doktora gitmiştim o kız gibi ama emin değilim rahim kasıldığı için bebek sıkışmış tam göremiyorum sonradan değişebilir kimseye söylemeyin dedi.tahmin etti yani.kendi doktorum bugün sırf cinsiyet için aldı zaten ultrasona iyice inceledi kesin olarak erkek dedi gösterdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?