2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim cok tebrik ediyorum. Hayirli ve sevgi dolu bir evlat olmasini diliyorum. Darisi benim de dahil oldugum ogrenmemis olanlarin basina...

Normal ultrasonda baktı canım standart yani. Detaylı aletine filan girmedim. Tam olarak şu açıdan baktığında emin olup söyleyebildi , beyaz renkli çizgiler kemikler. Resme bakabilirsin..
Maşallah kuzum Allah nazardan saklasın bebişini inşkız bebekte 3 kemk çizgisini gösterip kız diyorlar değilmi

Canım arkadaşımda varda o beşiklerden kullanışlı değilmiş pek çünkü çok az bir süre kullanılıyor. Bebek biraz büyünce hem sığmıyor hem de hareketlendiği için düşme ihtimali oluyor hem de sıkılıyormuşlar onun içinde. Ben almayacağım. Sen salonda falan kullanmak içinmi istiyorsun?

kafein_ âmin canım seninde hayırlı olsun , rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

Ben yarın ultrasyona giricem nefes hala alamıyorum aç karnına kadar da 4 e kadar bekleyemem ben dedim yarın sabaha kaldı kontrolde de acı çektim doktor önce dahiliye sonra göğüs hastalıklarına git dedi dahiliyeci de sıcak su torbası koy dedi kas ağrısı olabilir dedi kan tahlili verdim sonuçlar yarına çıkar herhalde , acısa da canım şuan görüntüsüne bakıp gülümsüyorum ya bu aynı ben bildiğin yanakları bile oluşmuş aynı benim gibi

Canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşun :)) doktorun kim canm ? Nerde bu doktor :)

@berna0220 ve MissMervee sizler nasılsınız. sonuçlarınız nezaman çıkacak. artık sizinde kutlamanızı yapalım kızlar
inşlalah cnm bizi unutmadıgınada sevındım . bende şimdi tek tek saayfalara bakıyordum MissMervee den haber varmı dıye. senın yazın cıktı . bizimki heralde yarın cıkacak ön sonuc bilgisi .

Canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşun :)) doktorun kim canm ? Nerde bu doktor :)

teşekkür ederim canım :) medicalparkta pınar hanım doktorum.benim evime yakın en iyi hastane medicalpark 5-6 tane doktor var saime hanıma gidiyodum öncesinde ondan da memnundum ama hamile kalınca pınar hanımda başladım kontrole. kaç kez rahatsızlandım sağolsun her defasında özenle ilgilendi :)

Ay herkescikler öğrenmiş cinsiyeti ben de iyice çatlıyorum daha 16 gün var kontrole cinsiyetleri öğrenen herkesin gözü aydın hayırlı olsun inşallah bi dahakinde bizimki de gösterir yoksa her gün ayrı bir doktora gidip baktırcam ama ben iyice kız hissetmeye başladım daha önce hissetmiyordum şimdi kız hissi doğuyor içime

ben de öyle düşünüyorum 2.dönem gitmemeyi yani bel ağrım yoğun ve çok çabuk yoruluyorum nöbetim yok istemedim ücretli olunca nöbet illaki tutan birileri oluyo diye idare zorlamıyo
Bizde öğretmen yetmiyor cnm nöbet için ücretli öğretmenlere bile nöbet yazılıyor hatta bazı haftalarda donusum oluyör bir haftada 2 nöbet geliyor geçen hafta 2 nöbet birden tuttum. bugün de nöbetçiydim şuanda yerimden kalkamiyorum bel agrisindan

Sikinti cok etkiliyor.esim hafif trafik kazasi atlatti.kendimi sakin tutmaya calistim.ama aksam sanci gibi agrim oldu gecti...insan cok tedirgin oluyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…