- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.681
Evet canım olabilir evet tam adet vakti. Laf aramızda ben bu adet olmama halini sevdim :) ben ağrı kesici hatta bazen serumlarla geçiren biriydim de. Geçen ay adet tarihimde ağrı sancı olmayınca tamamdır dedim artık geçti demek ki tam geçmemiş. İyi ki tecrübeli annelerimiz var bu forumda. Demek ki bu bel be kasık ağrılarıyla barışmalıyız. :)Kilim ve tohum canım takvimine baktımda 4 ayını bitirmişsin canım yeni bir adet döngüsü gelmiş olabilir.belki sancın ondandır.birde artık bebek büyüdüğü için kasık ağrılarının artması çok normal.ilk hamileliğimde sürekli doktora ağrılarımdan endişelerimden bahsettiğimi hatırlıyorum şimdi.hatta 32. Haftamdı sanırım erken doğum yapıyorum sanmıştım saatlerce süren sancılardan.anlıyacağın ilerleyen günlerde bizi bol bol bel kasık ağrıları bekliyor canım.
canım Allah kolaylık versin bel ağrısı daha çok oluyor ayakta duruncaBizde öğretmen yetmiyor cnm nöbet için ücretli öğretmenlere bile nöbet yazılıyor hatta bazı haftalarda donusum oluyör bir haftada 2 nöbet geliyor geçen hafta 2 nöbet birden tuttum. bugün de nöbetçiydim şuanda yerimden kalkamiyorum bel agrisindan
Cnm hayırlısı olsun dahada öncede sordum ama atladın sanırım önceki haftalarda doktorun hiç tahmin yapmışmıydı acaba
Ay şımarttın beni sen çok yaşa tazecik anne:)yapma canım tabi senin derse gitmen bile büyük bişey bana göre.izin şansın yoksa hiç vakit kaybetmeden yatıp uyu iyice dinlen.benim karnımda bi gerilme var bu kasılmadan dolayı olduğunu düşünüyorum sabah hiçbişey yok çok iyiyim akşama doğru hafif bi gerginlik oluyo.gece iyice dinlendiğim için sabah iyi olduğunu düşünüyorum.o yüzden sende uyuyabildiğin kadar uyu dinlen
Seninki daha zormuş kuzumm bak çikolata yedire yedire oğlan tosun oldu. Ben de şeker konusunda titiz davranmaya çalışıyorum diğer taraftan da karbonhidratlı gıdalarda ölçülü davranıyorum mesela protein mi affetmiyorum:))Canim senin esin yine iyiymis benimki gecenin korunde bana cikolata kuruyemis sut falan tasiyor. Aaa sen cikolata cok seversin bebeklerde severmis bak 2 canlisin ye diye agzima sokuyor. Cok sinir bozucu ya anlatamam 50 kere kizdim ama yapiyor. Ortalama 15 20 dk si var baslar yine birazdan bagirsamda anlamiyor. Surat asiyor bir de :) kafayi yedirtecek bana :)
Hıh sağol cnm dediğin gbi msjı genişleti atlamışımcanım cevap verdim aslında ama mesajda bi karışıklık olmuş sanırım görmemiş olabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-nisan-anneleri.943103/page-1631 bak burda yazdım :) mesajı genişlet de çıkıyo eğer göremediysen kopyalayın tekrar
Ay şımarttın beni sen çok yaşa tazecik anne:)
Gerginlik hissi ara ara bende de oluyor. Ama dinlenmeyi seviyor bizim bebişler. Ben de eşime: biraz iş yapınca bizim oğlan hemen mızmızlanmaya başlıyor diyorum. Eve geldim karnım da acıktı ama kuru ekmek aldım elime belim kopuyor yine. Çok affedersiniz popom bile ağrıyor:)
Gün boyu kalk otur ders anlat gün içinde anlamasak da bizi yoruyor.
Edepsiz deyiverdim kusura bakma canım ama insan az biraz nezaketli olur. Bir de daha 4. Ayın içindeyiz x ray mi var gözünüzde mübarekler tarttınız biçtiniz:)o da birşey mi bir yakınımız hamileliğimi ilk söylediğimde" bende diyorum bu kız çok kilo aldı" demişti :) bundan sonrası daha da fena ilerleyen zamanda "arkan da çok değişti" demez mi.. sinirden patladımm durdum insanlar çok çok düşüncesiz bence bir anne adayına söylenmicek şeyler. önemli olan sağlıklı olup bebeğimizi sağlıkla dünyaya getirmemiz inşallah kolaylıkla veririz sonrasında
Bende sırf bel ağrısı için doktora bile gittm ama yanlız değilim demek canımAy şımarttın beni sen çok yaşa tazecik anne:)
Gerginlik hissi ara ara bende de oluyor. Ama dinlenmeyi seviyor bizim bebişler. Ben de eşime: biraz iş yapınca bizim oğlan hemen mızmızlanmaya başlıyor diyorum. Eve geldim karnım da acıktı ama kuru ekmek aldım elime belim kopuyor yine. Çok affedersiniz popom bile ağrıyor:)
Gün boyu kalk otur ders anlat gün içinde anlamasak da bizi yoruyor.
Doktorun be önerdi tatlım? Ben doktoruma diyorum ki işte kasılmam var şöyle böyle adam gülümsüyor bunlar normal diyorBende sırf bel ağrısı için doktora bile gittm ama yanlız değilim demek canım
Evet canım olabilir evet tam adet vakti. Laf aramızda ben bu adet olmama halini sevdim :) ben ağrı kesici hatta bazen serumlarla geçiren biriydim de. Geçen ay adet tarihimde ağrı sancı olmayınca tamamdır dedim artık geçti demek ki tam geçmemiş. İyi ki tecrübeli annelerimiz var bu forumda. Demek ki bu bel be kasık ağrılarıyla barışmalıyız. :)
Hıh sağol cnm dediğin gbi msjı genişleti atlamışımŞu yzden merak ettm 13+4 te baktı dokturum göremedi kız benzio dedi 15 tede bacak arası açıktı ve pipi ve torba var erkeğe ihtimal veriorum ama kesin değil bu haftalarda kız organıda şiş olabilio dedi aklımızı karıştırdı aslında çıkıntıyıda gösterdi bu haftada kızın o çıkıntı küçülmesi gerekmezmydi acaba aslınsa ben ebeyim ama kendime faydam yok
Hıh sağol cnm dediğin gbi msjı genişleti atlamışımŞu yzden merak ettm 13+4 te baktı dokturum göremedi kız benzio dedi 15 tede bacak arası açıktı ve pipi ve torba var erkeğe ihtimal veriorum ama kesin değil bu haftalarda kız organıda şiş olabilio dedi aklımızı karıştırdı aslında çıkıntıyıda gösterdi bu haftada kızın o çıkıntı küçülmesi gerekmezmydi acaba aslınsa ben ebeyim ama kendime faydam yok
Canım çok teşekkür ederim. Evet yüksek kiloyla gebe kaldım. Dediğin gibi şekerin kime ne yararı var ki. Kendimce dikkat etmeye çalışıyorum. Bazı günler kendimi takdir ediyorum ara öpün yapıyorum bazı günler de uzun süreli açlıklar oluyor. Yaşam belli bir rutine oturmuyor ama dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorum rahat biri, şekerden korunun onun dışında yasak Yok diyor. Süt mutlaka içmelisin diye de ekliyor.Geçmiş olsun canim benim.sekeri sinirlanan güzel birsey çünkü hic bir faydasi yok.zaten midemizin 3te 1 ini yemekle doldurmamiz gerekiyor.fazlasi da şişkinlik rahatsizlik yapiyor.2 kisilik beslenmek dogru degil.sadece kendine ara öğünler koy.meyve kuruyemis yada yogurt süt gibi.esinle doktora gittiginde doktoruna da danış ne kadar yemen gerektiğini.
Ayruca bugun benim de belim agriyor sabah uyandigimdan beri.dusa girsem rahatlayacagim ama o bile zor geliyor yatmak istiyorum.bugun ayakta da kaldim biraz
Canım bende adet donemlerini çok ağrılı sancılı gecirirdim.işten izin alıp eve gittigim de coktur.ama dogumdan sonra ağrı sızı kalmadı.umarim seninde oyle olur.ben normal doğum yaptım,belki ondan bilmiyorum ama dogumdan sonraki süreçte çok rahattim.
Sahi mi? Canım dua et bende de öyle olsun! Bana da evlenirsin geçer dediler hiç bir etkisi olmadı. Normal Doğum mucizelerle dolu bir lütuf Allah kısmet eder belki!Canım bende adet donemlerini çok ağrılı sancılı gecirirdim.işten izin alıp eve gittigim de coktur.ama dogumdan sonra ağrı sızı kalmadı.umarim seninde oyle olur.ben normal doğum yaptım,belki ondan bilmiyorum ama dogumdan sonraki süreçte çok rahattim.
Sahi mi? Canım dua et bende de öyle olsun! Bana da evlenirsin geçer dediler hiç bir etkisi olmadı. Normal Doğum mucizelerle dolu bir lütuf Allah kısmet eder belki
İnsallah canım.hayirlisi olsun öncelikle.gercekten dogumdan sonra hic agri sizi çekmedim ben.hatta lavaboya gidiyordum aaa adet olmusum aynen boyle oldu bende
Canım o bende de var yarın bir zahmet sor da ben de senin vasıtanla öğrenmiş olayım.kızlar karnımda kasığımda farklı farklı bölgelerde ara ara batmalarım oluyor. ve hala tekme hissetmedim. inşallah kötü bişey değildir. yaşayanınız var mı. yarın kontrolüm var ama çok heyecanlıyım
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahkızlar bizim oğlumuz geliyomuş :)))
Tebrik ederim annesi :)kızlar bizim oğlumuz geliyomuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?