2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canım olabilir evet tam adet vakti. Laf aramızda ben bu adet olmama halini sevdim :) ben ağrı kesici hatta bazen serumlarla geçiren biriydim de. Geçen ay adet tarihimde ağrı sancı olmayınca tamamdır dedim artık geçti demek ki tam geçmemiş. İyi ki tecrübeli annelerimiz var bu forumda. Demek ki bu bel be kasık ağrılarıyla barışmalıyız. :)

canım Allah kolaylık versin bel ağrısı daha çok oluyor ayakta durunca

Ay şımarttın beni sen çok yaşa tazecik anne:)
Gerginlik hissi ara ara bende de oluyor. Ama dinlenmeyi seviyor bizim bebişler. Ben de eşime: biraz iş yapınca bizim oğlan hemen mızmızlanmaya başlıyor diyorum. Eve geldim karnım da acıktı ama kuru ekmek aldım elime belim kopuyor yine. Çok affedersiniz popom bile ağrıyor:)
Gün boyu kalk otur ders anlat gün içinde anlamasak da bizi yoruyor.

Seninki daha zormuş kuzumm bak çikolata yedire yedire oğlan tosun oldu. Ben de şeker konusunda titiz davranmaya çalışıyorum diğer taraftan da karbonhidratlı gıdalarda ölçülü davranıyorum mesela protein mi affetmiyorum:))
Napalım bu tecrübeye dışardan dahil olmaya çalışıyorlar ben de diyorum ki yahu 100 gr çocuğun açlığı ne olacak!! Gel de bazen anlat. Bir de senin eşin bu konuda profesyonel.
Demek ki insan baba olunca eş olunca mesleki kariyer bilgiler bir yana gidiyor:)

Hıh sağol cnm dediğin gbi msjı genişleti atlamışım Şu yzden merak ettm 13+4 te baktı dokturum göremedi kız benzio dedi 15 tede bacak arası açıktı ve pipi ve torba var erkeğe ihtimal veriorum ama kesin değil bu haftalarda kız organıda şiş olabilio dedi aklımızı karıştırdı aslında çıkıntıyıda gösterdi bu haftada kızın o çıkıntı küçülmesi gerekmezmydi acabaaslınsa ben ebeyim ama kendime faydam yok

hakediyosun şımartılmayı canım çok tatlı dilli pozitif bi kızsın bize de enerjini yayıyosun :) benimde belimde ve kuyruk sokumumda bi ağrı oluyo yorulunca :)

Edepsiz deyiverdim kusura bakma canım ama insan az biraz nezaketli olur. Bir de daha 4. Ayın içindeyiz x ray mi var gözünüzde mübarekler tarttınız biçtiniz:)
Eskiden tanıdığımız bir abimiz benim hamile olduğumu biliyor kendince vana espri yaptı ooo görmeyeli epey kilo almışsın sen dedi göbeği büyütmüşsün vs konuştu. Durdum dedim ben Bebek büyütüyorum benimki kutsal emanet x abi peki ya sizin önü alınmaz göbeğinize ne demeli? Neyse adam güldü etti ama ben De içime atmamış oldum.

Bende sırf bel ağrısı için doktora bile gittm ama yanlız değilim demek canım

Canım bende adet donemlerini çok ağrılı sancılı gecirirdim.işten izin alıp eve gittigim de coktur.ama dogumdan sonra ağrı sızı kalmadı.umarim seninde oyle olur.ben normal doğum yaptım,belki ondan bilmiyorum ama dogumdan sonraki süreçte çok rahattim.

Canim bana 13+1 de kiz gibi cikinti yok dedi ama pipisi küçük olabilir diye de ekledi.15+1 de masallah pipi sünnet olacak boyuta gelmisti

canım bilemiyorumki gördüyse neden öyle bişey söyledi.ben kesin diyorum çünkü doktorumu tanıyorum az çok baya inceledi emin olmadan söylemez 12. haftada da hiçbi şekilde tahminde bulunmamıştı erken diye dediğim gibi.bacak arasına alttan baktı benimkide.bi çıkıntı vardı pipi gibi barizdi.başka bi doktora görün istersen çünkü artık 16. haftada cinsiyeti kesin olarak görebiliyo doktorlar.ayrıntılı ultrasonda da kesinleşiyo.banada ayrıntılı ultrasona kadar bi ddaha gelmene gerek yok dedi 7 hafta sonrası için gün aldım.bu arada terzi kendi söküğünü dikemezmiş ne de olsa :)))

Canım çok teşekkür ederim. Evet yüksek kiloyla gebe kaldım. Dediğin gibi şekerin kime ne yararı var ki. Kendimce dikkat etmeye çalışıyorum. Bazı günler kendimi takdir ediyorum ara öpün yapıyorum bazı günler de uzun süreli açlıklar oluyor. Yaşam belli bir rutine oturmuyor ama dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorum rahat biri, şekerden korunun onun dışında yasak Yok diyor. Süt mutlaka içmelisin diye de ekliyor.
Vallahi çok haklısın ben de saçlarım uzun banyoya üşenir oldum.:) pasaklı kız oldum.
Ayakta kalınca hemen biraz oturmak ihtiyacı hasıl oluyor bende de. Aman sen de dikkat et her fırsatı değerlendir canım. Yatma şansın varsa yat uzan dinlen.

Rahmi ters olanlarin afet dönemleri cok ağrılı olurmus benim ters cok ağrılı olurdu.dogum yap gecer demelerinin nedeni normal dogumda rahim duzelirmis.belki sende de öyle olmustur.insallah benim de öyle olur

Sahi mi? Canım dua et bende de öyle olsun! Bana da evlenirsin geçer dediler hiç bir etkisi olmadı. Normal Doğum mucizelerle dolu bir lütuf Allah kısmet eder belki!

Canım o bende de var yarın bir zahmet sor da ben de senin vasıtanla öğrenmiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…