2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doktorun be önerdi tatlım? Ben doktoruma diyorum ki işte kasılmam var şöyle böyle adam gülümsüyor bunlar normal diyor
Doktorun be önerdi tatlım? Ben doktoruma diyorum ki işte kasılmam var şöyle böyle adam gülümsüyor bunlar normal diyor
ben doktora sorduğumda normal ağrı yalnız uzun süre ayakta kalmamaya çalış yorulunca daha çok ağrır demişti

Bende bu sancı ve kanamaların adet dongusuyle ilgili oldugunu dusunmeye basladim. Bence seninkide oyledir. Geçen hafta kanama gecirdim biliyorsun. Onun başladığı gün regl gunumdu mesela. Benimkide hep sancili agrili gecer. Igne,ilac almadan durduramam. Bu olabilir sebep senin sancınada

Kuzum dr idrar yolu enfeksiyonunda bel agrisi yapar demisti idrar tahlili yapti temiz cikti muhtemelen hamilelikle alakali bazi gebelerin kasigi cok agirir bizimde belimiz agriyo

Az önce yattığım yerden hamile.olduğumuu unutup bir anda kalktım ve sağ kasık inanılmaz ağrıdı geçsin diye 5 dakika uzandım ve hala geçmedi birşey olur mu acaba

Haklisin cnm terzi sokugunu dikemiomus valla 2 kasima gun verdi bekliyim bari hayirlsi artik hepimiz icin saglikla kucaklarimiza alalim ins

madem ebesin canm bisi sorabilirmiyim

Yaaa delirtiyor beni o saniyorki benim canim istiyor ama yemiyorum. Hayir diyorum canim istese yerim istemiyorum. Cikolataya cok duskunum normalde ama hamilelikten beri canim istemiyor adam inanmiyor:) diyorki bak canin istiyorsa ye ben seni zayiflaticam zaten kg kalmayacak diyor:):) onumuzdeki haftadan itibaren de yuruyus ve spor programi yapmis o ne derse uyacagim artik o kadar yedirdi yedirdi telafi etsin:) ya iste baba olunca farkli oluyormus gercekten cok heyecanli. Her gece yatmadan dur oglumu opeyim ya diyor karnin ciksin diyor ondan yediriyor galiba:) ben yemek konusunda cok seciciyim canim et cok sevmiyorum zorla haftada 2 yiyorum, daha cok sebzeciyim

Kuzum dr idrar yolu enfeksiyonunda bel agrisi yapar demisti idrar tahlili yapti temiz cikti muhtemelen hamilelikle alakali bazi gebelerin kasigi cok agirir bizimde belimiz agriyo

ben 6 haftaliktan acile gitmistim bel agrisindan doktor ilk gebelik vucudun tepki veriyor idrar torbasına bunun icinde bu yuzden bel agrin normal olur hamilelikte demisti. atesim bile vardi ama olcumde ates normal cikmisti vucut ve hormon tepkisi canim enfeksiyon varsa cikardi

benim afedersin vajinam dar ama ben normal dogumdan yanayim bu darlik catiyla alakalimi dogum basladiginda cati acilirmi. yada ne bilim sıkıntı olurmu diye normal gelmez diye korkuyorum.

kimseyede soramiyorum soyleyemiyorum bile affet sorumu lütfen ama merak ediyorum

Kizlar bekledigim krem geldi, ben bunu aldim. Bilgisine cok guvendigim 2 kisiye sordum onlar getirdi %99 organikmis bi deneyelim:) ici kati, surunce yag gibi.

Eklentiler

• 20161024_192757.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 64
edepsiz tabi az bile Allah bu dönemde böyle dangalak insanları bizden uzak tutsun..aslında bozmak lazım o anda çok iyi yapmışsın.. ben sinirlerime hakim olamıyorum diye tutuyorum mecbur yoksa parlıycam çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…