2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
benim afedersin vajinam dar ama ben normal dogumdan yanayim bu darlik catiyla alakalimi dogum basladiginda cati acilirmi. yada ne bilim sıkıntı olurmu diye normal gelmez diye korkuyorum.
Canim vajinal dogumu etkikeyen durumlardan bitanesi cati olarak adlandirilan dogum kanalinin genisligi ve yapisiyla bebegin durusu ve boyutuyla alakali bi durum dar demissin bunlardan bitanesinin anormalligi normal dogumu engelleyebilir ama normal dogum olmaz diye bisi yok ama tabiki vajina darliginin durumuda onemli ilerki donemlerde doktorun senin icin en sagliklisina karar vericektir eminim ama tabiki adi ustu normal dogum en iyisi ins gonlune gore olur cnm hersey

Bu arada kızlar kasılmalar kramplar başladı mı diye sordu doktor . Şaşırdım aa evet ciddi kasik batma oluyor dedim . Doğal dedi demir ve magnezyum ilacı yazdı bunlara ihtiyacımız oluyormuş.

cokta korkuyorum sezeryandan ben istiyorumki icimdeki butun birikmis stresimi bagira cagira atarak dogurim. bagirmaya sebep olmus olur diye

Az önce yattığım yerden hamile.olduğumuu unutup bir anda kalktım ve sağ kasık inanılmaz ağrıdı geçsin diye 5 dakika uzandım ve hala geçmedi birşey olur mu acaba
Bişey olmaz canim korkma. Hepimiz yapıyoruz bazen böyle şeyler. Şimdi daha iyi misin?

nerden siparis ettin ne kadardi bende arastiriyorum halen bulamadim

Canim benim arkadasim bu tarz urunlerin dagitimini yapiyor o buldu getirdi bana. Normalde eczanelerde fiyati 110 tl ama ben indirimli almis oldum tabi. Bu ara bu urun pek bulunamiyormus talepten dolayi sanirim ama bir kac yere bakarsan bulabilirsin. Internette 80 90 a var ama ben guvenip alamadim

âmin sağolasın canım seninde az kaldı sayılı gün tez biter benimde daha vardı acile gidince öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…