2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya bugün dışardaydın biraz dolaştım da şu an alt kısmım üşüyor vajina buz gibi sanki öyle hissediyorum. Daha mı kalın giyinmek lazım ya çok huzursuz hissediyorum kendimi.

arastirayim hemen cnm

İyi akşamlar güzel anneler akşamları karnım 2 kat büyüyor ve taş gibi oluyor aynı durumu yaşayan var mı?sabah eski haline dönüyor ama o şiş hali çok rahatsız ediyor
Ben ben ben. Sabahları 4 aylık aksamları 6 aylık oluyorum gibi oluyorum

Bende 40 haftayı doldurdum sezeryan oldum canım.bu sefer sezeryan olduğundan 38-39 gibi alır doktor.seninki daha fenaymış 41 haftaben son haftalar çok şişmiştim.hatta doğum sonrası -1,5 kilo gitti hastaneden çıkarken tartı yanlış dedim 3 kilo çocuk eşi suyu en az 5 kilo gitmeliydi dedim doktora.meğer ödem olmuşum çok feci ayaklarıma bastırınca içine çöküyordu dakikalarca eski halini almıyordu etim.neyseki eve çıktıktan bir hafta sonra tartıldığımda 7-8 kilom gitmişti
âmin sağolasın canım seninde az kaldı sayılı gün tez biter benimde daha vardı acile gidince öğrenmiş oldum
Aslında benimde başka doktora gidesim var ama cinsiyet için geldim demek istemiyorum ters birine denk gelirim falan diye

İki gundur sanci gibi birsey oluyor.doktor kiza benziyor demisti.buyuklerde kiz rahme sanci verir diyorlar...hayirlisi ile.ins sagsalim kucagimiza alalim ins

Ya bugün dışardaydın biraz dolaştım da şu an alt kısmım üşüyor vajina buz gibi sanki öyle hissediyorum. Daha mı kalın giyinmek lazım ya çok huzursuz hissediyorum kendimi.
Kalın giyinmek lazım canım. Ben evdeyken bile 2 kat giyiyorum. Bir Tayt bir de esofman olarak. Ayagimda da kalın çorap. Bence çok dikkat etmeliyiz. Sende dikkat etmeye çalış canım.

Bende sadece tayt vardi orta kalinlikta. O yuzden usuttum galiba
Aç kombiyi veya ısıtıcı olarak ne varsa onu canım. Isın kendine gelirsin.Bide bende mesela ekstra bi sıcak isteme durumu oldu. Geçen sene bu zaman kombiyi yakmamıstım mesela ama bu son 1 aydır açıyorum sık sık. Belki seninde vücudun ısınmak istiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…