2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ben normalde sicagi hic sevmem. Annemdr sicagi severdi kombiyi acardi baya ben cam acip yatardim:) ama bu sene bende de usume hali var hamilelikten olsa gerek. Usudugumde elektrikli soba yakiyorum cok isininca kapatiyorum fazla sicak da midemi bulandiriyor:) bu ay cikinca kombi yakmaya baslariz tabi

edepsiz tabi az bile Allah bu dönemde böyle dangalak insanları bizden uzak tutsun..aslında bozmak lazım o anda çok iyi yapmışsın.. ben sinirlerime hakim olamıyorum diye tutuyorum mecbur yoksa parlıycam çok fena
Gül geç canım benim o zaman. Boşver gitsin!

Canım et yemiyor olman da bu dönem için dezavantajmış. Sen yediklerinin senin için yeterli olduğunu düşünüyorsan tamamdır. Canım spor programını doktoruna da bir danış eşin bu konuda zaten bilgili ve bilinçli tabi onun mesleği bu zaten ama anne pimpirikliği işte :)

Kuzum dr idrar yolu enfeksiyonunda bel agrisi yapar demisti idrar tahlili yapti temiz cikti muhtemelen hamilelikle alakali bazi gebelerin kasigi cok agirir bizimde belimiz agriyo
Ay kuzum sorma ya benim kasığım da ağrıyor belimde
Benim kontrolüm 2 Kasım'da canım. Bu sefer iki kontrol arası 4 hafta olacak zormuş bu kadar beklemek.

Haklısın canım muhtemeldir. Sizler söyledikten sonra düşündüm evet benim de bu aralar adet tarihim. Evham yapmadım ancak ağrım rahatsız ediyor bazen epey.

Haklısın canım muhtemeldir. Sizler söyledikten sonra düşündüm evet benim de bu aralar adet tarihim. Evham yapmadım ancak ağrım rahatsız ediyor bazen epey.
Agri kacınılmaz canim. Doktorum olacaktır mutlaka demişti. Adet sancısı gibi dimi? Normal

En son gittigimizde konustu doktorumla canim. Doktor esin ne diyorsa dinle cok bilgili dedi. O yuzden icim rahat zaten 16. Haftadan sonra baslayacagiz oncesinde ikisinden de izin cikmadi. Mesela bgn yurudum disarda dolandim 10 dk da bir aradi cok yurume zorlama dinlen otur bilmem ne. Dinlemedim ve bgn agrm var maalesef et yemiyorum canim ya zorla iste haftada 2 ancak. Yeterli degil yediklerm o yuzden gunde 5 ilac iciyorum

Agri kacınılmaz canim. Doktorum olacaktır mutlaka demişti. Adet sancısı gibi dimi? Normal
Evet canım ama bel ağrım sabah geçmişti oh dedim içim rahat gidebilirim okula. Okulda da gayet rahattım fakat eve bir geldim afedersiniz tuvalate kalkamadım ağrıdan.

Olsun doktorun gerekli takviyeleri önermiştir zaten sana. Güzel anne o halde eşinin tavsiyelerine uy mutlaka! Benim doktorum da 16. Haftadan önce uygun bulmadığını söyledi. Eşinin genel tavsiyelerini bizimle de paylaş canım.

Keske yiyebilsem de ilaca gerek kalmasa hic sevmiyorum ilac icmeyi. Genelde esimi dinlerim de bugun ne olacak ya dedim gercekten cok sirt agrisi ve kasik agrisi cektim. Dinleyecegim ve tavsiyelerini paylasacagim:)

Maşallah kuzum Allah nazardan saklasın bebişini inşkız bebekte 3 kemk çizgisini gösterip kız diyorlar değilmi

Teşekkür ederiz teyzemiz evet benim doktorum bilimsel açıklama olarak bize öyle izah etti bize 3 kemikse kız çocuktur dedi.. Başka doktorlar başka şekilde de anlıyor açıklıyor olabilir...

Bir arkadaşım çok memnun. Hastanede eğitimde ise tavsiye etmemişler. Arada kaldım. Fiyatları da yüksek. Alırsam salonda durur baya yer kaplıyor odada orta yerde kalabilir.. Bilemedim.

Kızlar Merhaba babamiz izne geldi ve doktora gittik Oğlumuz olacağını öğrendik çok özlemiştim gördüm iyiydi maşallah

Canım gözünaydınnn eşin gelmişşş bebişhle de hasret gidermişsiniz ailecek ne güzel sağlıkla gelsin minik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…