2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sabah itibariyle ilaçla beraber aldığım suyu iki defa ckardm. Su içemiyorum anında geri ckarıyorum. Bunu yaşayan var mı?

günaydın kızlar :) ben bu seferde oğlum diyemiyorum alışmaya çalışıyorum
Günaydın canım evet o alışma süreci biraz zorluyor eşim o kadar emindi ki kızım diye sev,yor öpüyordu sohbet ediyordu şimdi oğlum diyor ardından da çok şükür sağlıklı fakat kız da içimde kaldı diyor :)

Günaydın kızlar. Çoğumnuzda kasık batmaları ve ağrılar başlamış. Bende de 2-3 gündür kasık batmaları var ve dün akşam çok hissettirdi. Bel ağrılarım ayakta kalınca başlıyor. Bu aylar böyle geçecek sanırım. 4-6. aylar arasında kasık ağrıları normalmiş ama insan korkuyor yine de.

Ay yesinler sizleri şimdiden kaynanalık edaları

Benden tatlı kaynana olmaz valla. Etliğe sütlüğe karışmam. Gidip gelmem. Kendileri isterlerse gelirler. Mutlu sağlıklı olsunlar seslerini duyayım yeter

İçimde bir adile naşit dilimde bir hadi ordan Rukiye de hanım ağzını yırtarım şarkısı oh oh

hahaha bence de.biz kız seçeriz artık

Tabikisi

Bende 12de bişey göremedim kız olabilir dedi, 13te sanki bi çıkıntı var gibi ama çok küçük emin değilim dedi, 16yı doldurmayı bekliyoruz şimdi, senin kontrolün ne zaman canım

Az önce yattığım yerden hamile.olduğumuu unutup bir anda kalktım ve sağ kasık inanılmaz ağrıdı geçsin diye 5 dakika uzandım ve hala geçmedi birşey olur mu acaba
Pazar günü kahvaltıda masadan kalkarken aynı şey bana da oldu, 15 dk fln kıpırdayamadım, çok kötü bi sancı. İnşallah bişey yaşamayız tatlım

Kızlar Merhaba babamiz izne geldi ve doktora gittik Oğlumuz olacağını öğrendik çok özlemiştim gördüm iyiydi maşallah
Gözünüzaydın canım, çifte mutluluk olmuş, tadını çıkarın hep beraber
Sabah itibariyle ilaçla beraber aldığım suyu iki defa ckardm. Su içemiyorum anında geri ckarıyorum. Bunu yaşayan var mı?
Ben varım ya, haftalarca su içemedim, şimdi bile az az içebiliyorum, bulantı bi haftadır fln azaldı ama artık. Eskiden sabah kalkar kalkmaz koca bi bardak su içerdim, şimdi öyle yapsam direkt çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…