2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@simarik83 ay ne güzel iyi kaynana olurum diyorsun. ben hiç öyle şeyler diye miyorum. şimdiden oğlumu kıskanıyorum

Zaten böyle diyenlerden korkmak lazım:)

Valla ben nasıl istemiyorsam öyle sık sık gelinsin gidilsin, karışılsın vs. elin kızı da istemeyecek. Karışırsam devamlı rahatsız edersem gelin oğluşumun başının etini yiyecek huzurları kaçacak evde. O yüzden uzaktan uzağa olmak iyidir. O yüzden bana düşen gelin yaşadı. Burdan kız annelerine duyurulur

Aydınlık içinde ol tatlım tesekkur ederiz :)

ay ben evlenmesin sevgilisiyle bizimle yaşasın çocuk yapacağı zaman evlensin diyorum ama bu kadarda larclık olmaz biliyorum... ayyyy kötü kaynana ben

ay ben evlenmesin sevgilisiyle bizimle yaşasın çocuk yapacağı zaman evlensin diyorum ama bu kadarda larclık olmaz biliyorum... ayyyy kötü kaynana ben
Ay kötü kaynana değilsin de senin bu düşüncene uygun kız bulmak zor. Hadi kızı bulduk bu kafada ama ailesini nasıl ikna edeceksin. İşin zor

Ay kötü kaynana değilsin de senin bu düşüncene uygun kız bulmak zor. Hadi kızı bulduk bu kafada ama ailesini nasıl ikna edeceksin. İşin zor
@Citolesgen iç güvey gidiyoruz ya. ailecek onlara yerleşecez. dünürlen çocuklar hepimiz aynı evde yaşayacağız.

Günaydın güzel anneler
Sabahları gözümu açmakta çok zorlanıyorum ama aslında derin bir uykuda da değilim gün aydinlandiktan sonra gözlerim kapalı ama uyumuyor gibiyim herseyi duyuyorum hissediyorum buna rağmen kızım Günaydın anne diyince anca zorla gözlerimi açabiliyorum. allahtan bu yıl okulda ogleciyim yoksa sabahın 5.30 unda hiç uyanamazdim:)

Sabah itibariyle ilaçla beraber aldığım suyu iki defa ckardm. Su içemiyorum anında geri ckarıyorum. Bunu yaşayan var mı?
CNM aynısını yaşadım bende sabah aç karnına içtigim suyu anında cikariyordum hatta yüzümü yıkarken ağzıma su aldigimda bile mide bulantısı geliyordu bende söyle bir çözüm buldum bir parça beyaz peynir atınca ağzıma daha rahat içiyordum suyu. şimdi çok şükür öyle bir mide bulantısı kalmadı sende öyle dene istersen.

Günaydın hanımlar benim Ağrı'm geçmedi gece mahvoldum 2 saat uyudum o da sancıyla doktorun dediğini yapıp su torbası koydum sırtımdan gece birde süt akıp durdu sol göğsümden onla uğraştım korktum da çok sabah ultrasyona girdim dalaktan şüpheleniyordum bişey Yok şükür kusmalarımın çok olması da safra kesemde polip varmış , ultrasyonda ki doktor hamile olduğumu anlamadı hiç öyle gözükmüyorsun aaa burda bi bebiş varmış dedi evet dedim nefesimi tut diyon diyemedim dedim kız galiba yanlarına genişletebilir uzunda olucak o da baskı yapıyordur dedi , süt içinde takip edicem birdaha gelmez inşallah Doğumda gelsin inşallah

merve100 canım günaydın sen de öğrenmişsin cinsiyetİ ben dün kaçırmışım kusura bakma. Sağlıkla gelsin canım.

Canım teşekkür ederim âmin inşallah :)

Kuzum bizim 14 te pek görememişti kıza benzetti 15 te bacak arası açıktı aslında 15.hafta çok küçük değil ama şimdi tekrar 2kasıma çağırdı inş netleşir yaa

Günaydın arkadaslar bişey sormak ıstıyorumm.. günde bir tane maden suyu zararlı mıdır yoksa yararlı mı_? doktoruna sorup bu konu ıle ılgılı cevap alan var mı_?

Günaydın güzel anne adayları, bu akşam 6 gibi randevum var. Güzel enerjilerinizi de beraberimde götüreceğim. Gece bir rüya gördüm cinsiyete dair. Ama niyet etmiştim görürsem kimseyle paylaşmıycam belli olana dek diye. Eşime bile sabah söylemedim :) . Bakalım akşam önce sağlığına ilişkin güzel şeyler duymayı diliyorum, eğer cinsiyet belli olursa rüyam gerçek oldu mu diye yazacağım size nasipse. Her şey çok güzel olsun inşallah...Bugün artık saatler geçmez bana. (Rüyaya ilişkin ufak ipucu : bebek büyüdü birden rüyamda gittim sarıldım beni hep sevicek misin diye sordum evet anne dedi. Daha doğmadan bebişe duygusal baskı yapıyorum)

Günaydın arkadaslar bişey sormak ıstıyorumm.. günde bir tane maden suyu zararlı mıdır yoksa yararlı mı_? doktoruna sorup bu konu ıle ılgılı cevap alan var mı_?

canım ben de her gün 1 tane sade maden suyu içiyorum.doktorum hiçbir sakıncasının olmadığını söyledi.1 tane iç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…