2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydııın!günümüz aydin olsun hanimlar Citolesgen
canim bizim cinsiyetimizi de girebilirsin artik kızıma kardeş Oğluş geliyor insallah.büyümüsuz masallah.icimden de hep hissediyordum.kizimda hep eksi yemistim bunda da tatli ve et cok istedi canim baslarda.simdi normal dengede hersey.2 kilo almisim 4 ayi kapattik.yine kontrollu olursam cok almam diye dusunuyorum.d vitamini demir ve troid hapi devam insallah.kıpır kıpırdi heryerine bakti detayli ultrason gibi.insallah bi dahakine detayli ultrason.kan ve idrar tahlili oldum.kan uyusmazligi Allah korusun kanama yasanmadigi surece 28.haftadaymis.bizden haberler bu kadar

hayırlı olsun canım. oh ohhhh oğluma arkadaş geliyor

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki

ohhhhh dualarımız kabul oldu.çok sevindim canım benim.hepimizin gözü aydın.şimdi doyasıya tadını çıkar herşeyin.

benimde eşim çok emindi ama erkek olduğuna.bende tam tersi kız olduğuna emindim.yinede herkes erkek erkek diyince erkek galiba diyodum belirtiler o yöndeydi doktor önce kız gibi diyince şaşırdım.sonra kesin kız diye alıştırdım kendimi kıza bu seferde erkek çıktı.ama eşim kız diyen doktora kesinlikle inanmamıştı burda da yazmıştım.görürsün bak bu bebek erkek diyodu.doktor erkek olduğunu söyleyince de ben biliyodum zaten bundan sonra ben ne dersem o diyip duruyo yüzüme bi güzelllik gelmiş ordan anlamış bi de bıyıklarımdan anlamış 2 ay daha beklesen sakal tıraşı olcaksın diyo bana

ayyy 2 yıllık evliyim ilkdefa dün eşim bana git şu bıyıklarını aldır bu ne ya dedi. yakında birlikte traş oluruz diye dalga geçti

Hayırlı olsun güzelim.

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki

canım bende snei merak ediyodum dün aklım sendeydi.çok sevindim inşallah ödemi de iner rahat bi nefes alırsın

ayyy 2 yıllık evliyim ilkdefa dün eşim bana git şu bıyıklarını aldır bu ne ya dedi. yakında birlikte traş oluruz diye dalga geçti

aynen bi de kumralım buğday tenliyim ben öyle çok tüylü bi kız değilim.bıyıklarımı da yıllardır aldırmıyorum gözüme batmadığı için ama bu aralar taktı bıyıklarıma

Bu arada bayanlar dün gece uyutmayan sırt ağrısından sonra erken olsa da hamile yastığı aldım. Gelince ve deneyince tecrübelerimi paylaşırım. Happy Dreams modeli. Telefon ile detaylı bilgi aldım. Bu bana (sırt ağrısını daha çok destekliyormuş) daha uygun gibi geldi. Kapladığınız alan 2 katına çıkacak dedi yatakda. Onu da ben mi düşüneyim :) . Zaten o kadar dönüp durdum ki gece, orama yastık burama yastık eminim ölümü gören (yatakta sürekli hareket- uykusuzluk-acıkma ayağa kalma-acıkma-süt içme-gece lambasını devirme) eşim sıtmaya razı olacaktır.

gözün aydın canım bi kızın varmış bi de oğlun geliyo çok güzel olmuş

Hahaha cocuga niye bu kadar baski kuruyon kizzz
Her turlu sevecek onlar bizi insallah o gunleri goruruz
Sen de guzelcr cinsiyeti ogrenirsin insallah insan merak ediyo ona gore kiyafet almak istiyo.

Biz cok erken ogrendik annemler hala inanmiyor bu kadar erken olmaz diye. Sorcam ben de yeniden emin misiniz diye

Doktorun izin verdiği ilk gün kuaföre gidicem. Komple ağda, kas bıyık, saç kestirme ilk yapcaklarım :)

Bilincalti iste :) insallah degismez cinsiyeti ama sormak da fayda var gibi bir sonraki randevun ne zaman?

Oh çok şükür canım tebrik ederim. İnşallah ödem de kısa zamanda biter de rahat bi nefes al canım. Darısı diğer güzel haberler almak isteyen annelere,hepimize güzel haberler.

Hayırlısı olsun cnm gözünüzaydın bizdede kan uyuşmazlığı var aynen 28.haftada test yapılıcak ona göre iğne vurulma durumumuz var kan tahlilinde ne bakıldı cnm bizim dr 16 .haftada Afp falan bakıoruz dedi hamilelerde

Aynı bizim evdeki durumu anlatmışsın canımmbende kız eşim erkek dyp durdu birde güzellik ve kıllanma durumu var tabi ben ynede dr kız gbi dynce 1 hafta kızım dye sevdim şimdi pipisini gösterdi bakalım son durum nolucak

Canim inşallah çok çok güzel haberler al bugün :)
Bende rüyamda erkek görmustum birgün sonra kontrolüm vardı doktor erkek dedi. :) Bence seninki de dogrudur

Doktorun izin verdiği ilk gün kuaföre gidicem. Komple ağda, kas bıyık, saç kestirme ilk yapcaklarım :)
ben kaş bıyık için fırsat bulamıyorum. genital bölgeye ağda doğuma kadar yasak bana. saç kestirmeye gelince. daha önce beni korkuttular. hamile saç kestirmez kesilirse bebeğin ömrü kısalır gibi bi batıl inanç varmış bende etkisinde kaldım

Sabah itibariyle ilaçla beraber aldığım suyu iki defa ckardm. Su içemiyorum anında geri ckarıyorum. Bunu yaşayan var mı?
Ben canım 2 Aydır böyleydim sadece kana kana su içmek istiyordum 13. Haftaya girince biraz düzeldi ama hala 500 ml den fazla içemiyorum canım çeken anlar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…