- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.821
hayırlı olsun canım. oh ohhhh oğluma arkadaş geliyorGünaydııın!günümüz aydin olsun hanimlarCitolesgen
canim bizim cinsiyetimizi de girebilirsin artik kızıma kardeş Oğluş geliyor insallah.büyümüsuz masallah.icimden de hep hissediyordum.kizimda hep eksi yemistim bunda da tatli ve et cok istedi canim baslarda.simdi normal dengede hersey.2 kilo almisim 4 ayi kapattik.yine kontrollu olursam cok almam diye dusunuyorum.d vitamini demir ve troid hapi devam insallah.kıpır kıpırdi heryerine bakti detayli ultrason gibi. insallah bi dahakine detayli ultrason.kan ve idrar tahlili oldum.kan uyusmazligi Allah korusun kanama yasanmadigi surece 28.haftadaymis.bizden haberler bu kadar
Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
oh çok şükür yarabbim. darısı @berna0220 başınaGünaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
Günaydın canım evet o alışma süreci biraz zorluyor eşim o kadar emindi ki kızım diye sev,yor öpüyordu sohbet ediyordu şimdi oğlum diyor ardından da çok şükür sağlıklı fakat kız da içimde kaldı diyor :)
ayyy 2 yıllık evliyim ilkdefa dün eşim bana git şu bıyıklarını aldır bu ne ya dedi. yakında birlikte traş oluruz diye dalga geçtibenimde eşim çok emindi ama erkek olduğuna.bende tam tersi kız olduğuna emindim.yinede herkes erkek erkek diyince erkek galiba diyodum belirtiler o yöndeydi doktor önce kız gibi diyince şaşırdım.sonra kesin kız diye alıştırdım kendimi kıza bu seferde erkek çıktı.ama eşim kız diyen doktora kesinlikle inanmamıştı burda da yazmıştım.görürsün bak bu bebek erkek diyodu.doktor erkek olduğunu söyleyince de ben biliyodum zaten bundan sonra ben ne dersem o diyip duruyoyüzüme bi güzelllik gelmiş ordan anlamış bi de bıyıklarımdan anlamış 2 ay daha beklesen sakal tıraşı olcaksın diyo bana
Hayırlı olsun güzelim.Günaydııın!günümüz aydin olsun hanimlarCitolesgen
canim bizim cinsiyetimizi de girebilirsin artik kızıma kardeş Oğluş geliyor insallah.büyümüsuz masallah.icimden de hep hissediyordum.kizimda hep eksi yemistim bunda da tatli ve et cok istedi canim baslarda.simdi normal dengede hersey.2 kilo almisim 4 ayi kapattik.yine kontrollu olursam cok almam diye dusunuyorum.d vitamini demir ve troid hapi devam insallah.kıpır kıpırdi heryerine bakti detayli ultrason gibi. insallah bi dahakine detayli ultrason.kan ve idrar tahlili oldum.kan uyusmazligi Allah korusun kanama yasanmadigi surece 28.haftadaymis.bizden haberler bu kadar
Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
ayyy 2 yıllık evliyim ilkdefa dün eşim bana git şu bıyıklarını aldır bu ne ya dedi. yakında birlikte traş oluruz diye dalga geçti
Günaydııın!günümüz aydin olsun hanimlarCitolesgen
Günaydın güzel anne adayları, bu akşam 6 gibi randevum var. Güzel enerjilerinizi de beraberimde götüreceğim.Gece bir rüya gördüm cinsiyete dair. Ama niyet etmiştim görürsem kimseyle paylaşmıycam belli olana dek diye. Eşime bile sabah söylemedim :) . Bakalım akşam önce sağlığına ilişkin güzel şeyler duymayı diliyorum, eğer cinsiyet belli olursa rüyam gerçek oldu mu diye yazacağım size nasipse. Her şey çok güzel olsun inşallah...Bugün artık saatler geçmez bana. (Rüyaya ilişkin ufak ipucu : bebek büyüdü birden rüyamda gittim sarıldım beni hep sevicek misin diye sordum evet anne dedi. Daha doğmadan bebişe duygusal baskı yapıyorum)
Doktorun izin verdiği ilk gün kuaföre gidicem. Komple ağda, kas bıyık, saç kestirme ilk yapcaklarım :)ayyy 2 yıllık evliyim ilkdefa dün eşim bana git şu bıyıklarını aldır bu ne ya dedi. yakında birlikte traş oluruz diye dalga geçti
Bilincalti iste :) insallah degismez cinsiyeti ama sormak da fayda var gibi bir sonraki randevun ne zaman?Hahaha cocuga niye bu kadar baski kuruyon kizzz
Her turlu sevecek onlar bizi insallah o gunleri goruruz
Sen de guzelcr cinsiyeti ogrenirsin insallah insan merak ediyo ona gore kiyafet almak istiyo.
Biz cok erken ogrendik annemler hala inanmiyor bu kadar erken olmaz diye. Sorcam ben de yeniden emin misiniz diye
Oh çok şükür canım tebrik ederim. İnşallah ödem de kısa zamanda biter de rahat bi nefes al canım. Darısı diğer güzel haberler almak isteyen annelere,hepimize güzel haberler.Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
Hayırlısı olsun cnm gözünüzaydınGünaydııın!günümüz aydin olsun hanimlarCitolesgen
Aynı bizim evdeki durumu anlatmışsın canımmbenimde eşim çok emindi ama erkek olduğuna.bende tam tersi kız olduğuna emindim.yinede herkes erkek erkek diyince erkek galiba diyodum belirtiler o yöndeydi doktor önce kız gibi diyince şaşırdım.sonra kesin kız diye alıştırdım kendimi kıza bu seferde erkek çıktı.ama eşim kız diyen doktora kesinlikle inanmamıştı burda da yazmıştım.görürsün bak bu bebek erkek diyodu.doktor erkek olduğunu söyleyince de ben biliyodum zaten bundan sonra ben ne dersem o diyip duruyoyüzüme bi güzelllik gelmiş ordan anlamış bi de bıyıklarımdan anlamış 2 ay daha beklesen sakal tıraşı olcaksın diyo bana
Canim inşallah çok çok güzel haberler al bugün :)Günaydın güzel anne adayları, bu akşam 6 gibi randevum var. Güzel enerjilerinizi de beraberimde götüreceğim.Gece bir rüya gördüm cinsiyete dair. Ama niyet etmiştim görürsem kimseyle paylaşmıycam belli olana dek diye. Eşime bile sabah söylemedim :) . Bakalım akşam önce sağlığına ilişkin güzel şeyler duymayı diliyorum, eğer cinsiyet belli olursa rüyam gerçek oldu mu diye yazacağım size nasipse. Her şey çok güzel olsun inşallah...Bugün artık saatler geçmez bana. (Rüyaya ilişkin ufak ipucu : bebek büyüdü birden rüyamda gittim sarıldım beni hep sevicek misin diye sordum evet anne dedi. Daha doğmadan bebişe duygusal baskı yapıyorum)
ben kaş bıyık için fırsat bulamıyorum. genital bölgeye ağda doğuma kadar yasak bana. saç kestirmeye gelince. daha önce beni korkuttular. hamile saç kestirmez kesilirse bebeğin ömrü kısalır gibi bi batıl inanç varmış bende etkisinde kaldımDoktorun izin verdiği ilk gün kuaföre gidicem. Komple ağda, kas bıyık, saç kestirme ilk yapcaklarım :)
Ben canım 2 Aydır böyleydim sadece kana kana su içmek istiyordum 13. Haftaya girince biraz düzeldi ama hala 500 ml den fazla içemiyorum canım çeken anlar geçmiş olsunSabah itibariyle ilaçla beraber aldığım suyu iki defa ckardm. Su içemiyorum anında geri ckarıyorum. Bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?