- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.021
Internetten alıcaktim ama almayayim o zaman. Mağazaya gidip görüp alayım en iyisi. 1 yaşından sonra kullanılıyorsa baston puset bana da cok mantikli gelmedi cünkü yazın elbet dışarı çıkarız Allah izin verirse. O zaman da kullanmam gerek. Başka modellere bakayım ben. Sağ ol canim. Çok yardımcı oldu görüşün.Canım ben oğlumda 3 aylıkken ise başlamıştım ücretsiz izin kullanmamistim. oğluma denemediğim biberon kalmadı hatta senin gibi en güvenilir neyse onu araştırarak aldim ama oglum hiçbirini almadı taki bi arkadaşım nuk biberon onerene kadar bence bi tane öylesine al belki çocuk almayacak bilemezsin. Biberonlarda daha çok uc onemli anne göğsüne benzeyen biberon uçları var onlardan almaya çalış mutlaka. Baston puset ilerisi dönemler için uygun ben oğlumu 1 yaşından sonra bindirebildim. Önü arkası anneye dönen bebek arabalarını tercih etmeni öneririm. Birde bebek arabasını mutlaka deneyerek al yani ınternetten alarak benim gibi bi hataya düşme çok pişman oldum ben çünkü. Şimdi bebisime alırken daha dikkatli olacağız insallah.
Hayırlı olsun cicileriniz bak bak dur artık canım.yalnız aklında olsun 0-3 ay çok alma hemen büyüyorlar 10-15 gün anca giyiyorlar.hatta iri bebekse hiç giyemiyorKızlar ben de bugün bebeğimin ilk cici hediyelerini aldım. Annem iki pamuk battaniye ile bir hastane çıkışı almış. Çok minik geldi gözüme dedim bu kadar küçük mü olacak anne? Gerçekten güzeller.
Ben hep kızlar için cicili şeyler olduğunu düşündüğümden bunlarla fikrimi değiştirdim. :)
Bende o tarif ettiğin şey son bir hafta içinde bir kaç gün oldu.sanki kulağımda basınç değişikliği oluyormuş gibi bir doluluk hani yolculukta rakım yükselince olur ya öyle bişey.bende hamilelikte vücuttaki kanın iki katına çıktığını okumuştum.onla ilgili olabilir diye düşündüm.bir dahaki muayenede soracaklarımın arasına aldım bu konuyu.
Ay bende kızımdan dolayı doydum kıyafete hatta eşim allahım sırf şu kıyafet yüzünden ikinciyi erkek istiyorum diyor.kendince giyiyor çıkarıyor akşama kadar.o çekmeceler hep karışık.alakasız şeylerle kreşe gitmek istiyor.eşortmanın üstüne prenses tacını takıp çıkıyor dışarı falan.yazın kalın giymek istiyor kışın ince.diyorum erkek olsa giydir çık sorgulamaz bile:)Güle güle giysin oğluşun canım , bizde dün bir battaniye birde cingirak aldıkama nerde güzel şey var hep kızlar için eşim diyo kizlarinki daha güzel erkeğe fazla birsey yok :)
Hayırlı olsun kızınCitolesgen bir kiz bebis ekleyelim lutfen ruyamin tersi cikti. Cin rus takvimi hepsi yalanmis. Alyans tuttu. cok mutlu olduk...
Doğru diyorsun canım ben de hep 3 ay sonrası için tekstil ürünleri almayı düşünüyorum.canım sence alışveriş için ne zamanlar daha doğru olur?Hayırlı olsun cicileriniz bak bak dur artık canım.yalnız aklında olsun 0-3 ay çok alma hemen büyüyorlar 10-15 gün anca giyiyorlar.hatta iri bebekse hiç giyemiyor
Teşekkür ederim :) sağlıklı hayırlı kucağımıza almak nasip olsun. ben ankarada yaptırdım. Siz nerde yaptırdınız. 4 sene bekledik şimdi hala inanamıyorum kucağıma almam lazım galiba :)hoş geldin canım.benim de tüp bebek :)
Bu örme işlerini benimde birine hallettirmem gerekiyor. Hiç becerikli değilim maalesef bu konuda. Ablam örüyormus battaniye ama 1 battaniye yetmez oglusuma :) örgü kundak battaniyeler var onlarda çok hoşuma gidiyor. Tabi yelek,hırka çok olması lazım.Benimde annem gel beraber birşeyler alalım diyor. Ben de dedim ki anneme ya cinsiyet sonradan değişirse dedim. Birdaha ki kontrolden sonra alırız dedim :) ona bakarsan birşeyler ördürcekmiş iplik alalım diyor :)
Bende de panikatak varya bazen böyle belirtileri önemsemiyorum çok nede olsa benim kendi kendime yarattığım şeylerden biridir diye ama sanırım bu seferki hamilelikten:)happymom87 bu kulakta nabız olayını 2 yıl öncre yaşadım. Kbb doktoruna gittim. Nöroloji ye gittim. Hiç bir sonuca ulaşılmadı. Ve ben bunu 15 gün yaşadım. Beni geceleri uyutmadı. Düşünsenize kulağınzda nabız sesi duyuyorsunuz. Ben de pilates yapmaya karar verdim. Boyun hareketi fazla olanlardan. Ve 4-5 gün sonra geçmişti.
ayyy ne güzel hemde İzmir den yanıbaşımızda oluverirler
Canım senin canın ne zaman istiyorsa o zaman almaya başla.ben kızıma 5 aylık olana kadar arabasını dahil almıştım beşiğini iki ay kala alıp odamıza kurdurmuştum:)ağırlaşınca zor oluyor uzun süre ayakta kalmak çok dolaşmak.henüz bu bebeğimde başlamadım alışverişe cinsiyeti bilmediğim için:)Doğru diyorsun canım ben de hep 3 ay sonrası için tekstil ürünleri almayı düşünüyorum.canım sence alışveriş için ne zamanlar daha doğru olur?
Teşekkür ederim :) sağlıklı hayırlı kucağımıza almak nasip olsun. ben ankarada yaptırdım. Siz nerde yaptırdınız. 4 sene bekledik şimdi hala inanamıyorum kucağıma almam lazım galiba :)
Normal doğum 3 nisan ama ben genel sezeryan olacağım için martın 20sinden sonraki günler sanırım. Ama doktor daha iyi karar verir tarihine. Aksi bişey olmazsa.
Amin canım. Aslınd ben balık olsun istiyprum ben ve babası gibi iki inat koç olmasınBenim de normal 3 nisan :)) sezeryan gerekirse de dediğin gibi 20 sinden sonra olur umarım balık burcu olmasın ya duygusal narin olur üzülür hassas olur kalbini kıralarlar.Sonra ben de kafalarını kırmak durumunda kalırım :))) neleri düşümdüm birden :))) psikopat anne :)
Ben bir aksilik olmazsa normali beklerim nisanı bulurum belki mart sonu :))
Hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah hep beraber sağlıkla bir avazda da kavuşuruz
Kızlar aylar sonra ilkkez ağrı kesici içmek zorunda kaldım 3 gündür geçmeyen baş ağrım vardı içtim minoset dayanamadım inşallah bir sıkıntı olmaz
Yelek ve hırka 1 ay giyerler nisanda. Ama 7 aylıkken sanırım ekim oluyor. Önümüzdeki kış için bir seyler ördürmek lazım daha cok.Bu örme işlerini benimde birine hallettirmem gerekiyor. Hiç becerikli değilim maalesef bu konuda. Ablam örüyormus battaniye ama 1 battaniye yetmez oglusuma :) örgü kundak battaniyeler var onlarda çok hoşuma gidiyor. Tabi yelek,hırka çok olması lazım.
Tecrübeli anneler mamajoo biberon hakkında ne düşünüyorsunuz? BPA icermiyormus. Bide anti kolik özelliği varmış. Sizce hangi marka almaliyiz bu tarz ürünleri? Birde baston puset olan bebek arabaları kullanisli mi? Bebeğim rahatsız olur mu? Eğer öyleyse başka modellere bakicam.
Bende o tarif ettiğin şey son bir hafta içinde bir kaç gün oldu.sanki kulağımda basınç değişikliği oluyormuş gibi bir doluluk hani yolculukta rakım yükselince olur ya öyle bişey.bende hamilelikte vücuttaki kanın iki katına çıktığını okumuştum.onla ilgili olabilir diye düşündüm.bir dahaki muayenede soracaklarımın arasına aldım bu konuyu.
Canım senin canın ne zaman istiyorsa o zaman almaya başla.ben kızıma 5 aylık olana kadar arabasını dahil almıştım beşiğini iki ay kala alıp odamıza kurdurmuştum:)ağırlaşınca zor oluyor uzun süre ayakta kalmak çok dolaşmak.henüz bu bebeğimde başlamadım alışverişe cinsiyeti bilmediğim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?