2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canım. Aslınd ben balık olsun istiyprum ben ve babası gibi iki inat koç olmasın bana cok cektirir gıcık olur benim gibi babası gibi ayyy

ooo evde 3 koç zor olabilir :)) olsun inatlaşa inatlaşa yuvarlanır gidersinizz
Bu arada bizim cimcimenin adı 'kumsal' olacak yazmayı unuttum eklersen seviniriz.. Tişkürler. Çeşit olsun isim arayan biri beğenir kullanır belki.

Bulunduğum yerde keşke çok akrabam olsaydı bende yapardım belki baby shower ama sadece arkadaslarimiz var burda. Görüştüğümüz belli insanlar var. Onlarda zaten hep yanımızda olurlar doğumdan sonra. O yuzden yapamiycam sanırım. Bide halim olur mu olmaz mi bilemedim :) Mevlüt yaparım kendi aramizda ona çağırırım arkadaşları.

İstanbuldaysan mevlüt şekerleri kapı süsü vs eminönünde havuzlu handa ve şark handa bulabilirsin.ama bunlar ilerleyen aylarda alınsa daha iyi olur tozlanır kirlenir falan sanki.ama diğer şeyleri beğendikçe almakta fayda var bencede hem mutlu oluyorsun hem de zamana yayarak yaptığın için yorulmuyorsun .

Iki gündür bende başağrısı var geçmiyor..
Yarın doktor kontrolüm var soracağım ama daha önce başı ağrıyip doktoruna danışan var mı acaba normal mi? Bildiğim kadarıyla bu haftada kan hacmi arttığından dolayı olabiliyormuş ama yinede yanıma arkadaş arıyorum pardon ağrıdaş bu ikinci bebek bana ağır geldi nedense. İlk hamileligim de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Geçer umarım bundan sonra iyi günlerde beklerim bebeğimi..

Mevlüt daha anlamlı Baby shower ekstra , eğlenceli bir şey.. Adet olarak da masraf olarak da ben gerekli bulmuyorum.

Havuzlu hanı öğrendim ama şark hanı senden duydum şimdi herhalde yakını bir yerde , teşekkür ederim canım.. bunlar son hazırlıklar evet sona yakın almak daha iyi deforme kirlenme filan olmasın... Yine de kıyafet almaya gittiğimde gezerken bir bakıp kafamda bir şeyler oluşturmaya çalışacağım..

Canim bas agrisi vs cok normal. Veya burun kanaması da aynı şekilde bu haftalarda oluyormuş. Yarın umarım hematomun bittiginin haberini alirsin canim. Dualarim seninle. Kaçta randevu? Diğer arkadaslarda eminim cok dua ederler. Artik su hematomdan kurtulalim....

Istanbul da misin canim sende? Ne güzel Istanbul da olanlar için. Eminonuydu, Bakirkoy pazariydi bir dolu yer var bebislere herşey alabilmek adına :)

Mevlüt daha anlamlı Baby shower ekstra , eğlenceli bir şey.. Adet olarak da masraf olarak da ben gerekli bulmuyorum.
Anaannesi ayrı mevlüt yapmak istiyor,Babaannesi ayrı, ben ayrı :) herkes ayrı yerde olunca çevre de farklı oluyor. Sanırım onlarida kırmıycam ilk 2 ay falan olmaz ama ilerleyen aylarda havada sogumadan onlarada goturucez gibi duruyor :))

Şark han daha çok nişan düğün konsepti ama ordada baya bebek mevlüt şekeri süsü vs dükkanı vardı 2 yıl önce falan gittiğimde. havuzluhan 6-7 katlı tamamı bdbek üzerine.önce oraya gidersen aradığını rahat rahat bulursun.

Geceyi eğlenceli bir konuyla noktalayıp yatağıma geçeyim yavaştan. Çok bile oturdum bu gece İlk tekmeyi kimin yanında yersek bebiş ona benzermiş. Böyle derler belki duymuşsunuzdur. Ben mümkünse yalnız olayım o anda, bana benzesin Elleri ve yanakları eşime benzesin kalan yeri bana Bunlar işin esprisi tabii tek duamız sağlıklı olmaları
Güzel bir güne uyanmak dileğiyle iyi geceler Allah rahatlık versin cümleten

Istanbul da misin canim sende? Ne güzel Istanbul da olanlar için. Eminonuydu, Bakirkoy pazariydi bir dolu yer var bebislere herşey alabilmek adına :)

Evet İstanbuldayım..
Eminönü çıkartması yapacağım detaylı ultrasonu da atlatalım Allahın izniyle.. Sizin bulunduğunuz şehirlerde de bebek kıyafetlerinin çeşit ve uygun olduğu han , pasaj gibi yerler olabilir araştırın bence. Sadece istanbula has olmasa gerek.
Mağazalardaki markalardan da carters dikkatimi çekti , çok cici ve kaliteli şeyler var , tulumların ve altların ayak kısımları çok şeker. Biraz fiyatlı tabi. Parça şey yetişkin kıyafetlerinden pahalı. İnternet satışında ikinciye %50 indirim gibi şeyler var onlar takip edilebilir. Çok çabuk büyüyorlar , hediyeler de gelecek çok aşırı da kaptırıp masrafa girmemek lazım. Yoksa battık valla

Oh ne güzel büyüklerin de gönlü olur minik kuş da dualarla mis gibi büyür :))

Hıım anladımm tamam teşekkür ederimmm
6-7 katlı mııııı baya da büyükmüş. Kendimden gçeip yorgunluktan bayılmam inş oralarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…