2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Vardır mutlakada oralarda gezmek cok zevkli ondan oyle yazdim :) Bide merkeze uzagiz. Git gel uzun iş. Istanbula gittiğimde oralara giderim muhtemelen. :)

Vardır mutlakada oralarda gezmek cok zevkli ondan oyle yazdim :) Bide merkeze uzagiz. Git gel uzun iş. Istanbula gittiğimde oralara giderim muhtemelen. :)

Evet atmosferi çok farklı. Ben de gitmeyeli çok oldu. En son kına alışverişine gitmiştim 3 sene önce :)) yüklenip gelmiştik. Vapurla gitmek de ayrı keyif ama alışverişe gidince araba şart olur taşınmaz onca şey. Bekleriz İstanbulaa... :))

Su risk zamanlarim bitsinde insallah gelirim :)
Bizde kina,nikah alisverisini orda yapmistik :)

Ilk defa duyuyorum bak gunumun buyuk kismi iste geciyor. Risk buyuk, bir suru insan var :)

B brn0220 canım eşin arayıp sonuç soracaktı 4ten sonra? Yüreğimize su serpmen için bekliyoruz
dun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun . MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .

Günaydın kızlar Akşam yine kaynatmışsınız

Şu biberon işini ben de araştırdım genelde Dr. Brown doğal akışlı alıyor herkes. Gaz olayını engelliyormuş. Başlığı doğal memeye benziyormuş bebek yadırgamıyormuş. Çok fazla olumlu yorum okudum o yüzden ben Dr. Brown alıcam sanırım.

Kızlar ben daha hiç birsey almadım bebeğime. Herkes biseyler almış ufaktan. Özendim valla.

Valla bende birşey almadım ama annem sağolsun bir sürü şey almış dün akşam fotoğraflarını atmış. Ya alma daha erken diyorum hem de bana alcak bir şey bırakmıyorsun falan dedim. Kızdı bana sana ne benim torunum sen karışma diyo

Günaydınlar herkese
Bizim de cinsiyetler bir belli olsaydı kızımda kiyamayip veremediğim kıyafetler vardı kızsa onları cikartcam erkekse başkasina vercem. doğum da normalde bdt 8 nisan ama sezeryan olacağım için yaklaşık 2 hafta önce olur 25 gibi filan. doktor sancılara göre o zaman karar veririz dedi

günaydın kızlar :) bugün bende miniğime ilk cicisini aldım.tabi benim aldığım ilk cicisi.görsellere de ekledim :)
ilk eltilerimden biri bi suluk almış gerek yok çok küçük dediğim halde ama ben kendisine hiç güvenmediğim için aldığı hediyeleri kullanmıycam.o yüzden ilk cicisi teyzesinden geldi :)

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 80
Canım aklım sendeydi ohhhhhhhhhhhhhhh çok şükür içimiz ferah artık ön raporun böyle olumlu gelmesi artık hep iyi düşünerek bekleyeceğiz. Allahım çok şükür.Canım çok sevindik vallahi. Güzel kızın be bütün bebekler daima sağlık ve mutluluk içinde olsunlar. Yeniden güzel haberlerinizi paylaşın bizi merakta bırakmayın. Allah korusun meleklerimizi inşallah. Yerimde duramıyorum böyle harika haberlerden sonra. Sarılıp sizi öpmek kutlamak istiyorum

Harikaymış kuzum bunlar sağlıkla giysin cennet kokulu.

Çok begendim ya çok tatlı bu ciciler mutlu mutlu kullanırsnz inşallah daha cinsiyetini bilmiyorum ama benim de içim gidiyor almak için bişiler ama beklicem daha :))

Gözün aydın,çok sevindim:) Nifty mi yaptırdın? Tüm sonuçlar tek seferde çıkmıyor mu? bende sonuç bekliyorum ...

Gunaydin guzel anneler.ne guzel stres li gunler bitti cinsiyetti isimdi derksn alisverisler basladi.ilk cocukta ilk heves herseyin en guzeli olsun istiyor insan ve erkenden basliyor o alma telaşı.oglumdan biliyorum.bizim 2. De erkek oldugu icin cogu esyamiz hazir.oyle ufak tefek birkac sey alacagiz.ama sizin aldiklarinizada icim gitmiyor degil.cok Guzeller
Bu arada B brn0220 ve MissMervee . Sonuclarinizin guzel gelmesine sevindim saglicakla alirsiniz insallah yavrularinizi.

Evet ya kuzum en renkli konular valla oda beşik süs püs bizimde %100 netleşsede daha güzel şeyler alsam.şimdilik hep unısex bi kaç bişiler aldım ama tatmin etmedi
İnşallah artık bir sonraki kontrollerde öprenirz. Benim şimdiden 4 takım hastane çıkışım var bebek için ben hiç bişi almadım ablamın oğlu var 3,5 aylık eskileri bana gönderdi.. Şöyle ki hemen büyüdükleri için yeni dopanbezi bile artmış onları fln da gönderdi :)) ben 8. Aya kadar bişi almıcam dedikçe böke geliyo :).. Eltim de park yatak ve anakucagı vercekmiş çok korkuyorum bebeme bişi alamıcam diye bebek arabası alabilirm bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…