- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.061
Vardır mutlakada oralarda gezmek cok zevkli ondan oyle yazdim :) Bide merkeze uzagiz. Git gel uzun iş. Istanbula gittiğimde oralara giderim muhtemelen. :)Evet İstanbuldayım..
Eminönü çıkartması yapacağım detaylı ultrasonu da atlatalım Allahın izniyle.. Sizin bulunduğunuz şehirlerde de bebek kıyafetlerinin çeşit ve uygun olduğu han , pasaj gibi yerler olabilir araştırın bence. Sadece istanbula has olmasa gerek.
Mağazalardaki markalardan da carters dikkatimi çekti , çok cici ve kaliteli şeyler var , tulumların ve altların ayak kısımları çok şeker. Biraz fiyatlı tabi. Parça şey yetişkin kıyafetlerinden pahalı. İnternet satışında ikinciye %50 indirim gibi şeyler var onlar takip edilebilir. Çok çabuk büyüyorlar , hediyeler de gelecek çok aşırı da kaptırıp masrafa girmemek lazım. Yoksa battık valla
Vardır mutlakada oralarda gezmek cok zevkli ondan oyle yazdim :) Bide merkeze uzagiz. Git gel uzun iş. Istanbula gittiğimde oralara giderim muhtemelen. :)
Su risk zamanlarim bitsinde insallah gelirim :)Evet atmosferi çok farklı. Ben de gitmeyeli çok oldu. En son kına alışverişine gitmiştim 3 sene önce :)) yüklenip gelmiştik. Vapurla gitmek de ayrı keyif ama alışverişe gidince araba şart olur taşınmaz onca şey. Bekleriz İstanbulaa... :))
Cidden koc burcu olarak arti ve eksileri nedir ?burdaki annelerin nasipse ya koc ya balik cunku? Merak ediyorumAmin canım. Aslınd ben balık olsun istiyprum ben ve babası gibi iki inat koç olmasınbana cok cektirir gıcık olur benim gibi babası gibi ayyy
Ilk defa duyuyorum bak gunumun buyuk kismi iste geciyor. Risk buyuk, bir suru insan var :)Geceyi eğlenceli bir konuyla noktalayıp yatağıma geçeyim yavaştan. Çok bile oturdum bu geceİlk tekmeyi kimin yanında yersek bebiş ona benzermiş. Böyle derler belki duymuşsunuzdur. Ben mümkünse yalnız olayım o anda, bana benzesin Elleri ve yanakları eşime benzesin kalan yeri bana Bunlar işin esprisi tabii tek duamız sağlıklı olmaları
Güzel bir güne uyanmak dileğiyle iyi geceler Allah rahatlık versin cümleten
dun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .
Aynı şekilde canım bu günlerde biraz azaldı ama tam geçti diyememBenim de 16. Hafta bitiyor hala bulantımin olmadığı sabah yok hem öğürme hem gaz hem de Sarısu ve tükürük kusma aynen devam ediyor, gun icinde de aç kalırsam istifra ediyorum
Tecrübeli anneler mamajoo biberon hakkında ne düşünüyorsunuz? BPA icermiyormus. Bide anti kolik özelliği varmış. Sizce hangi marka almaliyiz bu tarz ürünleri? Birde baston puset olan bebek arabaları kullanisli mi? Bebeğim rahatsız olur mu? Eğer öyleyse başka modellere bakicam.
Kızlar ben daha hiç birsey almadım bebeğime. Herkes biseyler almış ufaktan. Özendim valla.
Canım aklım sendeydi ohhhhhhhhhhhhhhh çok şükür içimiz ferah artık ön raporun böyle olumlu gelmesi artık hep iyi düşünerek bekleyeceğiz. Allahım çok şükür.Canım çok sevindik vallahi. Güzel kızın be bütün bebekler daima sağlık ve mutluluk içinde olsunlar. Yeniden güzel haberlerinizi paylaşın bizi merakta bırakmayın. Allah korusun meleklerimizi inşallah. Yerimde duramıyorum böyle harika haberlerden sonra. Sarılıp sizi öpmek kutlamak istiyorumdun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
Harikaymış kuzum bunlar sağlıkla giysin cennet kokulu.günaydın kızlar :) bugün bende miniğime ilk cicisini aldım.tabi benim aldığım ilk cicisi.görsellere de ekledim :)
ilk eltilerimden biri bi suluk almış gerek yok çok küçük dediğim halde ama ben kendisine hiç güvenmediğim için aldığı hediyeleri kullanmıycam.o yüzden ilk cicisi teyzesinden geldi :)
Çok begendim ya çok tatlı bu ciciler mutlu mutlu kullanırsnz inşallahgünaydın kızlar :) bugün bende miniğime ilk cicisini aldım.tabi benim aldığım ilk cicisi.görsellere de ekledim :)
ilk eltilerimden biri bi suluk almış gerek yok çok küçük dediğim halde ama ben kendisine hiç güvenmediğim için aldığı hediyeleri kullanmıycam.o yüzden ilk cicisi teyzesinden geldi :)
dun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
En güzel i demi kıyafet hahahah :))Günaydınnn kızlarrrrakşam uyuyakalmışım ne güzel şeyler kaynatmışsınz 2li testti oydu buydu stresi derken şimdi kıyafet konuları başladı çok şükürrr
Evet ya kuzum en renkli konular valla oda beşik süs püsEn güzel i demi kıyafet hahahah :))
İnşallah artık bir sonraki kontrollerde öprenirz. Benim şimdiden 4 takım hastane çıkışım var bebek için ben hiç bişi almadım ablamın oğlu var 3,5 aylık eskileri bana gönderdi.. Şöyle ki hemen büyüdükleri için yeni dopanbezi bile artmış onları fln da gönderdi :)) ben 8. Aya kadar bişi almıcam dedikçe böke geliyo :).. Eltim de park yatak ve anakucagı vercekmiş çok korkuyorum bebeme bişi alamıcam diyeEvet ya kuzum en renkli konular valla oda beşik süs püsbizimde %100 netleşsede daha güzel şeyler alsam.şimdilik hep unısex bi kaç bişiler aldım ama tatmin etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?