2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar 13+5 de baslayan sabah ilaç alırken içtiğim su, yediğim en ufak bişeyi ckartmaya basladım ve elimde poşetle her yerde rezillik cekiyorum tam bitiyo derken bu neyin nesi şimdi

Kızlar 13+5 de baslayan sabah ilaç alırken içtiğim su, yediğim en ufak bişeyi ckartmaya basladım ve elimde poşetle her yerde rezillik cekiyorum tam bitiyo derken bu neyin nesi şimdi
Canım bn de de 12 den sonra biraz azalmıştı sonra tekrar başladı öğürmelerim.. Naneli şeker önerdiler burdan bana dene istersen canım. Beni rahatlattı

Canim benimde 12.hafta zirve yapmisti ictigim su bile caglayan seklinde geri cikiyordu.serum yedim cok iyi geldi daha once sabretmistim bosunaymis 3 4 gün sonra da azalarak bitti.arada olsa da kontrollu yedim.ilk kizimda 20.haftada bi sabah kalkip aniden bitmisti belli olmuyor hic insallah yarin bir kalkmissin bitmis olur:)

Canim o haftalar çok şiddetli kusmalar haftası bende çok yaşadım hala yaşıyorum ama o haftalar kadar şiddetli değil. Istersen zofran yada zofer diye hap var onlardan kullan. Çok geçmiş olsun insallah

Her dönemin olumsuz durumu cidden oluyor . Daha bulantı ve kusmalar tam bitmeden şimdi de kasık batmalarim oluyor . Öyle ki batma oluyor o bolgelerim semsert oluyor . Ablam korktu aşağı mi indi bebek napti diyor kızlar ne düşünüyorsunuz

Ne yapacağız bilmem inşallah kesilecek bir gün.. Gaviskon başladım artık.. Bulantı için de dramamine ihtiyaç duydukca.. Ama şu naneli sakızı denicem canım sen de dene belki işe yarar
Canım ben keskin tatlardan tiksiniyorum gebelikte başladı tabi, sadece falımın klasiği çiğneyebiliyorum evde paket paket var o bulantıyı bastırıyor umarım biter canım

Kızlar bu arada ben hala hareketlerini hissedemiorum normalde kilo bebeğin pozisyonu ve plasentanın duruşu ve ilk gebelik olması bu durumu etkilio ama insan bian önce hssetmek istiooo sanırım bi kaç hafta daha beklicem

kızlar günaydın :) 16. haftamız yani dördüncü ayımıza girdik cok şükür.. ben dün doktora gittim 44,5 ile baslamıstım 50 olmusum.. doktorum cok almıssın dedi ama 44,5 ölçümü sabahtı dünkü ölçüm aksam üstü panik yaptım biraz sizde durumlar nasıl

Benim de 16. Hafta bitiyor hala bulantımin olmadığı sabah yok hem öğürme hem gaz hem de Sarısu ve tükürük kusma aynen devam ediyor, gun icinde de aç kalırsam istifra ediyorum
Her gün dua ediyorum uyanayım o iştahlı kız geri dönsün diye ceviz,balık ,süt ve yumurta hala hepsinden tiksiniyorum sanki yesem çıkaracak gibiyim

Canım ya çok güzel bir haber.çok ama çok mutlu oldum.inşallah o %10 luk kısımda iyi çıkacak.inşallah sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin allahım.gelişmelerden haberdar et bizide

Ooo maşallahhh ne güzel yaaa bizde öyle bi durum yok hatta abimin eşi oda hamile biz sıfırdan çeyiz düzer gbi düzücez mecbur

Önceden yoktu şimdi mi başladı eğer hiç Yok Yen'i başladı ise doktoruna danış mutlaka canım ben 6. Haftaya adım attığım gibi başladı

Canım ya çok güzel bir haber.çok ama çok mutlu oldum.inşallah o %10 luk kısımda iyi çıkacak.inşallah sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin allahım.gelişmelerden haberdar et bizide
Canım öğretmenim günaydınnnnn kuzucuklarını öperiz

Kuzum bende 60 la başladım bulantıdan 59a düştüm en son kontrolde 62.5 tu dr da bana çok almışsın 16.haftaya kadar sıfır kiloyla girersen sonrasında en az 10 kilo alınıo zaten dedi artık tartıya çıkmaya korkuorum

Selam canım sen zaten eriyik haldeymişsin :) bence iyi olmuş biraz al yahu o ne öyle:)
Canım ben yüksek kiloyla gebe kaldım biraz a dikkat etmeye çalışıyorum o sebeple ben 250 gr almışım sadece:)

Selam canım sen zaten eriyik haldeymişsin :) bence iyi olmuş biraz al yahu o ne öyle:)
Canım ben yüksek kiloyla gebe kaldım biraz a dikkat etmeye çalışıyorum o sebeple ben 250 gr almışım sadece:)

ayyyy sizin süpermiş anormallik bende sanırım :)) hep kocamın yüzünden zorla ye ye ye:))

günaydınlar...benim de önceleri hiç olmayan yeni yeni başlayan bulantılarım var. ilk gebeliğimde ilk 16 hafta neler çektiğimi bir ben bir allah bilir. bunda ne güzel olmuyor die şükrederken yeni yeni başladı bulantılar ve gerçekten rahatsızlık veriyor. ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissedemiyorum kızımın hareketlerini. bir de internetten alışverişe başladınız mı? ve hangi sitelerden bakıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…