2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
slm canım ben 7. ayıma kadar hiçbişey almayı düşünmüyorum.. hareketlere gelince doktorum 2 hafta daha bekle dedi.. heyecanlı bir durum

Canim cok sevindim.İçimiz rahatladı Allaha Şükür. Artık daha daha mutlu olma zamanı annesi :) kalan süreç için de çok çok çok olumlu olalım hersey güzel olsun :)

58 le başladım bugün baktım kahvaltıdan sonra 60 im . akşam 61 oluyor sabah 60
anormallik bende zaten cok hantal hissediyorum kendimi dısardan sadece karnım varmıs gibi ama göğüsler ve karın biarada olunca resmen hareket edemiyorum 75c sütyen kullanıyorum şimdi 85 d patlıcam sanırım:))

Ben de 60 ile başladım bulantı ile 59 a düştü şu an 60 oldum yine

Oh yaaaa çok şüküüürrr hep güzel haberler geldi %10 da iyi gelecek inşallah dualarla güzelim içini ferah tut...
Aminn hepimize nasip etsin bence de bundan güzel bir dua yok...

anormallik bende zaten cok hantal hissediyorum kendimi dısardan sadece karnım varmıs gibi ama göğüsler ve karın biarada olunca resmen hareket edemiyorum 75c sütyen kullanıyorum şimdi 85 d patlıcam sanırım:))
Ben henüz kilo almadım sanırım. Hep 57 çıkardım hala öyle. Ancak çok arada 57.5 58 gördüm ama bikaç gün yiyemedim,tekrar 57,57.5. Gobegim hafif çıktı ama normalde de ayva göbeğim vardı başkası anlayacak kadar değil. Artık 1-2kilo almalıyım bence aslında.

Biz de bunun aynısının pembesini aldık joker mağazasından:))) minikler pişti oldu :)) ama çok şapşik ya güle güle giysinlerr

kızlar çok hızlı gidiyoorsunuzzzz vallahi yetişemiyorum. neler aldınız şimdi bebişlere biriniz özetleseniz
ben daha hiç bişey almadım

benim göbeğim çok büyüdü kızlar bi anda kendime bişeyler almam lazım bebekten önce

Canım bn de de 12 den sonra biraz azalmıştı sonra tekrar başladı öğürmelerim.. Naneli şeker önerdiler burdan bana dene istersen canım. Beni rahatlattı

Şekeri hiç eksik etmezdim yanımdan ama suan onu aldığımda da ağzımda sulandığı için o da mide bulantısı yapıyo

Harikaymış kuzum bunlar sağlıkla giysin cennet kokulu.

ay ne güzel söyledin teyzesi teşekkür ederiz :)

Çok begendim ya çok tatlı bu ciciler mutlu mutlu kullanırsnz inşallah daha cinsiyetini bilmiyorum ama benim de içim gidiyor almak için bişiler ama beklicem daha :))

bende çok sabırsızdım hastalık bahane oldu bi hafta erken öğrendim :) bi hevesle bunları ve bikaç bişey aldım.teşekkür ederiz canım :)))

Biz de bunun aynısının pembesini aldık joker mağazasından:))) minikler pişti oldu :)) ama çok şapşik ya güle güle giysinlerr

ayy yerim onları kız kıyafetleri çoook güzel pembe pembe kızım olsaydı daha çok masrafımız olurdu galiba :))) güle güle giysinler bebişlerimiz :)

İnşallah canımmm ..

Canim o haftalar çok şiddetli kusmalar haftası bende çok yaşadım hala yaşıyorum ama o haftalar kadar şiddetli değil. Istersen zofran yada zofer diye hap var onlardan kullan. Çok geçmiş olsun insallah

Canım zaten zofer kullanıyodum hatta baya azaltmıstm bazen hüç almıyodum bile ama smdi su içemediğim için sabah onu da alamıyorm

ben de de var o batmalar. ben de aşağı mı indi diye korktum, geçen hafta uçak seyahati filan yaptım çünkü. ama bişey yoktur içimizi ferah tutalım

Kuzum çok güzelmiş yaa maşallahh güzel günlerde gysin yavrucuk inş markası ne acaba bende çok beğendimdekaç ay arası almak lazım acaba?

Çok güzeller bayıldım pembesini hemen yaptırmam lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…