- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.121
Kuzum çok güzelmiş yaa maşallahh güzel günlerde gysin yavrucuk inş markası ne acaba bende çok beğendimdekaç ay arası almak lazım acaba?
canım doktordan yeni geldim. bu batmalar normalmiş. bebek büyüdüğü için böyle acılar veya batmalarda normalmiş korkulacak bişey yokmuşCanım o bende de var yarın bir zahmet sor da ben de senin vasıtanla öğrenmiş olayım.
Evet ya carters azcık uçuk fiyatları ama hep güzel şeylerde orda varrteşekkür ederim canım :) cartersdan aldım internet mağazasından.3-4 takımı daha çok beğendim ama fiyatları biraz pahalı olduğu için bi tanesini alabildim sadce :) ben bunu 9 aylık aldım çünkü kapşonlu falan yeni doğan giyemez yazında sıcak olur sonbaharda giyebilir ancak :)
bn doktordan sonra sağlık ocağına gittim kayıt açtırmak için ama kıl bi doktora denk geldik epey sorun yaşadık en son adamı sağlık bakanlığına şikayet ettim. şimdi aile hekimi değişikliği yapacağımbenide yarın sabah sağlık ocağı cağardı. takip için. ilk defa gidicem bakalım orayada :)
Ben 2.den sonra bu işi zirvede bırakmayı planlıyorum :) allah kısmet ederse o ayrı tabi ama 3.düşünmüyorum. kız kardeşim de benden 6 yaş küçük daha üniversite oluyor o evlenecek çocuk yapacak ohoo kıyafetler çürür:) cinsiyeti bir ogrenseydim hayirlisiylahilelf ahh sorma benimde kızdan bi suru kiyafet var vakumlayip koymustum.2.oglanmis.kiyafetleri versem mi bilemedim benim kardesim de ilerde bebek dusunurse ona mi saklasam?yada benim 3.kız olursa? dogurmadan neleri düsünüyorum ben
ohh gözün aydın canım. inşşallah herşey daha güzel olacak. güçlü oldun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
aile hekimliği sen doğurana kadar senin aşılarını tahlillerini takip ediyor. donrada 8 yaşına kadar bebeğin tüm aşılarını takip ediyor. yaptırmak gerekiyormuş. kan tahlili için aç karnına sabah 9-10 arası gidilmesi gerekiyormuş.Bişi dicem ben hala aile hekimime hamike olduğumu sölemedim. Ne olur ki
Iki gündür bende başağrısı var geçmiyor..
Yarın doktor kontrolüm var soracağım ama daha önce başı ağrıyip doktoruna danışan var mı acaba normal mi? Bildiğim kadarıyla bu haftada kan hacmi arttığından dolayı olabiliyormuş ama yinede yanıma arkadaş arıyorum pardon ağrıdaşbu ikinci bebek bana ağır geldi nedense. İlk hamileligim de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Geçer umarım bundan sonra iyi günlerde beklerim bebeğimi..
Medlineda Selçuk Doğan ve Nursel Hoca var canım.
Canim ben nemlendirici sampuan sebamed kullaniyorum. Makyaj cok yapmam amaruj vedus jelim yves rocher. Bir de burt bees urunlerim var kullandigim. Parfumu kiyafetlere sıkıyorumKızlar günaydın:)
Makyaj yapıyormusunuz? Duş jeli, şampuan falan? Ben 3 ay geçene kadar hiç makyaj yapmadım şampuan, duş jeli içinde amonyum sülfat, paraben, parfüm içermeyenlerinden kullandım. Kan yoluyla bebeğe geçebiliyormuş. Makyajı 3 ay bitincede yine içinde paraben, amonyum sülfat içermeyen yves rocher markasının ürünlerini aldım onu yapıyorum.
Başka dikkat ettiğiniz neler var?
Benim de cumartesiden beri başım ağrıyor canım yaIki gündür bende başağrısı var geçmiyor..
Yarın doktor kontrolüm var soracağım ama daha önce başı ağrıyip doktoruna danışan var mı acaba normal mi? Bildiğim kadarıyla bu haftada kan hacmi arttığından dolayı olabiliyormuş ama yinede yanıma arkadaş arıyorum pardon ağrıdaşbu ikinci bebek bana ağır geldi nedense. İlk hamileligim de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Geçer umarım bundan sonra iyi günlerde beklerim bebeğimi..
Hayırlı olsun canımm
Gözünüzaydın tatlım, inşallah diğer sonuçlar da çok güzel çıkıcak, çok sevindim gerçektendun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
Ben her gün yapıyorum makyaj canım, tüm ürünler yves rocherden bir tek eyeliner Loreal. Parfümü tenime sıkmıyorum, şampuan, saç kremi fln da yves rocher kullanıyorum. Nemlendirici olarak krem kullanmıyorum artık, bebe yağı veya zeytinyağı sürüyorum, onun dışında ekstra dikkat ettiğim bişey yok tatlımKızlar günaydın:)
Makyaj yapıyormusunuz? Duş jeli, şampuan falan? Ben 3 ay geçene kadar hiç makyaj yapmadım şampuan, duş jeli içinde amonyum sülfat, paraben, parfüm içermeyenlerinden kullandım. Kan yoluyla bebeğe geçebiliyormuş. Makyajı 3 ay bitincede yine içinde paraben, amonyum sülfat içermeyen yves rocher markasının ürünlerini aldım onu yapıyorum.
Başka dikkat ettiğiniz neler var?
Canim hayırdır? Ne yaptı aile hekimi? Ayrıca bebis nasıl annesi? Ne yapiyordu yavrucak :)aile hekimliği sen doğurana kadar senin aşılarını tahlillerini takip ediyor. donrada 8 yaşına kadar bebeğin tüm aşılarını takip ediyor. yaptırmak gerekiyormuş. kan tahlili için aç karnına sabah 9-10 arası gidilmesi gerekiyormuş.
ya adam bugün git yarın gel dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamam bugun halledemezmiyiz dedim beni azarlamaya başladı. sonra eşim kaçta gelelim yarın dedi bu sefer ona atar yapınca ben açtım azımı yumdum gözümü aradım sağlık bakanlığınada şikayet ettim. hamile bi bayanın üzerine yürüdü tehdit etti diye.. ayyyy delirdim resmen ne salak bi doktordu.mecbur olmasam gelirmiyim mecburiyetten gittik oda havaya girdiCanim hayırdır? Ne yaptı aile hekimi? Ayrıca bebis nasıl annesi? Ne yapiyordu yavrucak :)
gbilges canım aşı zamanı var. Veya 20.haftadan itibaren istersen gidiyor ücretsiz kalp atimini falan dinliyorsun bebeğin.
Can'ım çok ama çok sevindim rabbim diğer hastalıklarına da şifa versin inşallaj hiç korkma rabbim her şeyin hayırlısını bilirdun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?