2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kuzum çok güzelmiş yaa maşallahh güzel günlerde gysin yavrucuk inş markası ne acaba bende çok beğendimdekaç ay arası almak lazım acaba?

teşekkür ederim canım :) cartersdan aldım internet mağazasından.3-4 takımı daha çok beğendim ama fiyatları biraz pahalı olduğu için bi tanesini alabildim sadce :) ben bunu 9 aylık aldım çünkü kapşonlu falan yeni doğan giyemez yazında sıcak olur sonbaharda giyebilir ancak :)

Kızlar günaydın:)
Makyaj yapıyormusunuz? Duş jeli, şampuan falan? Ben 3 ay geçene kadar hiç makyaj yapmadım şampuan, duş jeli içinde amonyum sülfat, paraben, parfüm içermeyenlerinden kullandım. Kan yoluyla bebeğe geçebiliyormuş. Makyajı 3 ay bitincede yine içinde paraben, amonyum sülfat içermeyen yves rocher markasının ürünlerini aldım onu yapıyorum.
Başka dikkat ettiğiniz neler var?

Canım o bende de var yarın bir zahmet sor da ben de senin vasıtanla öğrenmiş olayım.
canım doktordan yeni geldim. bu batmalar normalmiş. bebek büyüdüğü için böyle acılar veya batmalarda normalmiş korkulacak bişey yokmuş

Evet ya carters azcık uçuk fiyatları ama hep güzel şeylerde orda varr napalım bizde birer birer alırız

benide yarın sabah sağlık ocağı cağardı. takip için. ilk defa gidicem bakalım orayada :)
bn doktordan sonra sağlık ocağına gittim kayıt açtırmak için ama kıl bi doktora denk geldik epey sorun yaşadık en son adamı sağlık bakanlığına şikayet ettim. şimdi aile hekimi değişikliği yapacağım

Ben 2.den sonra bu işi zirvede bırakmayı planlıyorum :) allah kısmet ederse o ayrı tabi ama 3.düşünmüyorum. kız kardeşim de benden 6 yaş küçük daha üniversite oluyor o evlenecek çocuk yapacak ohoo kıyafetler çürür:) cinsiyeti bir ogrenseydim hayirlisiyla

ohh gözün aydın canım. inşşallah herşey daha güzel olacak. güçlü ol

Bişi dicem ben hala aile hekimime hamike olduğumu sölemedim. Ne olur ki
aile hekimliği sen doğurana kadar senin aşılarını tahlillerini takip ediyor. donrada 8 yaşına kadar bebeğin tüm aşılarını takip ediyor. yaptırmak gerekiyormuş. kan tahlili için aç karnına sabah 9-10 arası gidilmesi gerekiyormuş.

Gel canim agridasim benim
Ya gece tuvalete kalktigimda basim zonkluyor yok boyle sey

Medlineda Selçuk Doğan ve Nursel Hoca var canım.

Tesekkurler canim iletecegim arkadasima

Bende aile hekimime hiç gitmemiştim.Cuma günü sağlık ocağındaki hemşire aradı.Gebemisiniz,tahlil yaptırdınız mı,ikili test oldunuz mu gibi şeyler sordu.Gelin tahlil yapalım dedi.Çalıştığımı ve hastane de tüm tahlilllerimi yaptırdığımı söyleyince ozaman gelemeye gerek yok.Tetanoz aşısı zamanı arar çağırırız dedi.

Canim ben nemlendirici sampuan sebamed kullaniyorum. Makyaj cok yapmam amaruj vedus jelim yves rocher. Bir de burt bees urunlerim var kullandigim. Parfumu kiyafetlere sıkıyorum

Benim de cumartesiden beri başım ağrıyor canım ya Geceleri uyanıyorum ağrıdan, gündüz daha dayanılır. İlaç içmiyorum inatla, normalde de migrenim var zaten parol ya da minosetin işe yaramayacağını biliyorum ne yazıkki. Pztsi doktora soracağım, şu an sadece buz kompresi yapıyorum, biraz hafifletiyor.

Citolesgen benide ekleyebilirsin gördüm oğlumun pipisini ismi DENİZ
Hayırlı olsun canımm

Gözünüzaydın tatlım, inşallah diğer sonuçlar da çok güzel çıkıcak, çok sevindim gerçekten
Ben her gün yapıyorum makyaj canım, tüm ürünler yves rocherden bir tek eyeliner Loreal. Parfümü tenime sıkmıyorum, şampuan, saç kremi fln da yves rocher kullanıyorum. Nemlendirici olarak krem kullanmıyorum artık, bebe yağı veya zeytinyağı sürüyorum, onun dışında ekstra dikkat ettiğim bişey yok tatlım

Canim hayırdır? Ne yaptı aile hekimi? Ayrıca bebis nasıl annesi? Ne yapiyordu yavrucak :)
gbilges canım aşı zamanı var. Veya 20.haftadan itibaren istersen gidiyor ücretsiz kalp atimini falan dinliyorsun bebeğin.

P Pinklemon Ben zaten ayda 1 anca bi arkadas topluluğu falan olursa öyle makyaj yapardım veya eşimle özel bi yere gideceksem. O yüzden şu son 3-4 ay içindede sürekli evde olduğumdan bikaç kez anca makyaj yapmisimdir oda belli bikaç ürün sadece. Parfüm,deodorant vs onları da mümkün olduğunca az kullandım öncesine göre. Bu şekilde.

ya adam bugün git yarın gel dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamam bugun halledemezmiyiz dedim beni azarlamaya başladı. sonra eşim kaçta gelelim yarın dedi bu sefer ona atar yapınca ben açtım azımı yumdum gözümü aradım sağlık bakanlığınada şikayet ettim. hamile bi bayanın üzerine yürüdü tehdit etti diye.. ayyyy delirdim resmen ne salak bi doktordu.mecbur olmasam gelirmiyim mecburiyetten gittik oda havaya girdi
bebeğime gelirsek o iyi çok şükür. bugün hiç yüzünü göstermedi sürekli eliyle kapadı ama maşallah pipisini direk gösterdi yine. utanması yok benim oğlanın

Can'ım çok ama çok sevindim rabbim diğer hastalıklarına da şifa versin inşallaj hiç korkma rabbim her şeyin hayırlısını bilir

Bayanlar dehşet belim ve sırtım ağrıyor. Riskli gebelik olduğu için yani öncekindeki düşükler sebebiyle ne yürüyüş ne de yoga ne de yüzmeye cesaretim var. Ne yapıcam. Böyle nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…