2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay Allahım ya. İyiki yanında eşinde varmış. Yoksa daha da dengesiz davranırdı belkide. İyi yapmışsın şikayet etmekle. Valla normalde ağzında sürekli BIMER olan insanı sevmiyorum ama bu özgüven patlaması yaşayanları şikayet etmek lazım.

Bayanlar dehşet belim ve sırtım ağrıyor. Riskli gebelik olduğu için yani öncekindeki düşükler sebebiyle ne yürüyüş ne de yoga ne de yüzmeye cesaretim var. Ne yapıcam. Böyle nasıl olacak?
Bu üçüncü gün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum ve canım yanıyor birtanem

neden kan alıyor ki ilginç doktorum kanı alıyor zaten :) ben bir ara bunun peşine düşeyim aile hekimlerinde ultrason cihazı olduğunu bilmiyordum ben ankaradayım aile hekimim mersinde önce buraya aldrmayı başarmalıyım :)

Canım detaylı kan tahlili yapıyorlar. Aids falan o testlere kadar bakıyorlar ücretsiz olarak. Bence git bi ara. Ultrason cihazı gibi değilmiş canım sanırım. Zaten eski bişeymis ama yoklukta iyidir diye düşünüyorum ihtiyaç zamanında :) Çünkü her saniye doktora gidemiyorum uzak benimki biraz. Ama aile hekimi yakın yani her mahallede var.
mischiefocean83 canım düşük riski olunca yapacak bişey olmuyor.Muhtemelen sürekli istirahat vermiştir doktorun.Sürekli yatmaktanda bi yerden sonra insanın beli ağrıyor. İnşallah kısa zamanda tüm düşük riski olanların bu riski biter.İçinde de bizlerin. Sürekli sırt üstüyum benimde ağrım var.

Canım çok teşekkür ederim. Demek bu dönemin cilvesi de buymuş. Bebişin nasılmış? Hareketli miydi?
hareketliydi hep yüzünü kapadı eliyle resmen oynadı bizimle. ama herşey iyi çok şükür. doktor. yogo, plates yüzme yapabilirsin. koşu bandında yürüyüş bile yasak. bizde haberler böyle inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle 9 ayı sonlandırır yavruları kucağımıza alırız

adam arkamızdan eşimi aramış benden şikayetci olacağını söylemiş telefondada hakaret etmiş eşimde ses kaydetmiş. doktora dava açabilirsiniz şuanki ses kaydınıda delil olarak veriyim size mahkemeye sunun demiş :)

Canim ben nemlendirici sampuan sebamed kullaniyorum. Makyaj cok yapmam amaruj vedus jelim yves rocher. Bir de burt bees urunlerim var kullandigim. Parfumu kiyafetlere sıkıyorum
P Pinklemon canımmben de okulda dersler başlayıncaya kadar makyaj yapmadım şimdi bir göz kalemi bir parlatıcı kullanıyorum yüzüm çok solgundu iki gün allık da kullandım. Zaten çok makyaj yapabilen biri değilim yadırgamadım da. :) ama prfümü giysilere sıkıyorum. Yves rocher kullanıyorum diğer ürünlerde de. Hem sağlıklılar hem de sevdim ben:)

ahahah iyi demiş eşin de:))
canım şimdi sen 16 haftalıksın demi? ben daha öle ayrıntılı görmedim bebemi.. 14 haftalğım. en son gttgmde arkası dönüktü :)

Oy kuzum benim maşallah maşallah oyuncu yaramaz. Bana da yogo ve yüzme iyi olur dedi ama olimpik havuzlar dışındaki havuzlar bana şok güvenilir gelmiyor bir şeyi yapalım derken öbürünü batırmayalım:)
Yogo da İzmir'de bir kaç merkez var güvenilir hamile yogosu haftada bir ya da iki saat bir gün iş günü zaten uymuyor yetişmem mümkün değil öbür gün hafta sonu 15 te gün ortası. Seans başına da 70 tl falan fiyatlar

Bayanlar dehşet belim ve sırtım ağrıyor. Riskli gebelik olduğu için yani öncekindeki düşükler sebebiyle ne yürüyüş ne de yoga ne de yüzmeye cesaretim var. Ne yapıcam. Böyle nasıl olacak?

Aynı şekilde canım.. vücut kendini doğuma hazırlıyomuş leğen kemiklerimiz açılıyomuş ondanmış bu ağrılar

Memorial ücretsiz yoga yaptırıyo sizin yaşadığınız yerde de varsa bakabilirsiniz

Canım ben sızı vs hissettiğim zaman bile yves rocher Argan masaj yağı aldım onu sürüyorum kokusu da hoşuma gidiyor ve nemlendirici etkisine bayıldımmmmmm

Ben kendi yaptığımız zeytinyağı sabun ile yıkanıyorum duş jeli bi kere kullandım makyaj yapıyorum fondöten sürmüyorum clinique göz altı kapatıcısı ve rimel dior eyerliner kullanıyorum , makyaj öncesi de güneş koruyucusu sürüyorum nemlendirici özelliği de var Çünkü sadece cilt temizleyici bişey almam lazım benim burnum çok yağlanıyor sabahları ve siyah nokta oluyor özellikle onun için ne almam kullanmam lazım bilmiyorum

Tünaydın kızlar :) Makyaj konusu konuşulmuş:) bu konunun içinde biri olarak söylüyorum deodoranların gazlı ve alimünyüm içermeyenleri var onlar kullanılabilir niveanın vardı beyaz kapaklı ondan kullanın makyajın öyle aman aman bir zararı yok ama mineral ürünler kullanmakta fayda var ama onlarda fiyatları uçuk. Makyajla bebeklere Bi şey olsaydı ünlüler hiç sağlıklı çocuk doğurmazdı:) birde yves rocher öyle aman aman doğal ürünler içermiyor haberiniz olsun :) eczanelerde satılan dermokozmetik ürünleri daha sağlıklı haberiniz olsun.

Ohhhh masallah gözümüz aydin olsun.Valla hamileyiz diye herhalde dualarimiz kabul oluyor masallah :) Allah kucağınıza almayi da nasip etsin canim benim

ahahah iyi demiş eşin de:))
canım şimdi sen 16 haftalıksın demi? ben daha öle ayrıntılı görmedim bebemi.. 14 haftalğım. en son gttgmde arkası dönüktü :)
bugün tam 17+0 olduk canım. bidaki gidişinde bebeğinin hareketlerini ellerini göreceksindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…