- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.141
Ay Allahım ya. İyiki yanında eşinde varmış. Yoksa daha da dengesiz davranırdı belkide. İyi yapmışsın şikayet etmekle. Valla normalde ağzında sürekli BIMER olan insanı sevmiyorum ama bu özgüven patlaması yaşayanları şikayet etmek lazım.ya adam bugün git yarın gel dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamam bugun halledemezmiyiz dedim beni azarlamaya başladı. sonra eşim kaçta gelelim yarın dedi bu sefer ona atar yapınca ben açtım azımı yumdum gözümü aradım sağlık bakanlığınada şikayet ettim. hamile bi bayanın üzerine yürüdü tehdit etti diye.. ayyyy delirdim resmen ne salak bi doktordu.mecbur olmasam gelirmiyim mecburiyetten gittik oda havaya girdi
bebeğime gelirsek o iyi çok şükür. bugün hiç yüzünü göstermedi sürekli eliyle kapadı ama maşallah pipisini direk gösterdi yine. utanması yok benim oğlanın
Canım çok teşekkür ederim. Demek bu dönemin cilvesi de buymuş. Bebişin nasılmış? Hareketli miydi?canım doktordan yeni geldim. bu batmalar normalmiş. bebek büyüdüğü için böyle acılar veya batmalarda normalmiş korkulacak bişey yokmuş
Bu üçüncü gün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum ve canım yanıyor birtanemBayanlar dehşet belim ve sırtım ağrıyor. Riskli gebelik olduğu için yani öncekindeki düşükler sebebiyle ne yürüyüş ne de yoga ne de yüzmeye cesaretim var. Ne yapıcam. Böyle nasıl olacak?
Canim hayırdır? Ne yaptı aile hekimi? Ayrıca bebis nasıl annesi? Ne yapiyordu yavrucak :)
gbilges canım aşı zamanı var. Veya 20.haftadan itibaren istersen gidiyor ücretsiz kalp atimini falan dinliyorsun bebeğin.
Ben de 60 ile başladım bulantı ile 59 a düştü şu an 60 oldum yine
Canım detaylı kan tahlili yapıyorlar. Aids falan o testlere kadar bakıyorlar ücretsiz olarak. Bence git bi ara. Ultrason cihazı gibi değilmiş canım sanırım. Zaten eski bişeymis ama yoklukta iyidir diye düşünüyorum ihtiyaç zamanında :) Çünkü her saniye doktora gidemiyorum uzak benimki biraz. Ama aile hekimi yakın yani her mahallede var.neden kan alıyor ki ilginç doktorum kanı alıyor zaten :) ben bir ara bunun peşine düşeyim aile hekimlerinde ultrason cihazı olduğunu bilmiyordumben ankaradayım aile hekimim mersinde önce buraya aldrmayı başarmalıyım :)
ben de 56 kg ile başladım şu anda tam 60 kg'yum52 ile basladım 54.70 olmusumm :)
hareketliydi hep yüzünü kapadı eliyle resmen oynadı bizimle. ama herşey iyi çok şükür. doktor. yogo, plates yüzme yapabilirsin. koşu bandında yürüyüş bile yasak. bizde haberler böyle inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle 9 ayı sonlandırır yavruları kucağımıza alırızCanım çok teşekkür ederim. Demek bu dönemin cilvesi de buymuş. Bebişin nasılmış? Hareketli miydi?
adam arkamızdan eşimi aramış benden şikayetci olacağını söylemiş telefondada hakaret etmiş eşimde ses kaydetmiş. doktora dava açabilirsiniz şuanki ses kaydınıda delil olarak veriyim size mahkemeye sunun demiş :)Ay Allahım ya. İyiki yanında eşinde varmış. Yoksa daha da dengesiz davranırdı belkide. İyi yapmışsın şikayet etmekle. Valla normalde ağzında sürekli BIMER olan insanı sevmiyorum ama bu özgüven patlaması yaşayanları şikayet etmek lazım.
P Pinklemon canımmben de okulda dersler başlayıncaya kadar makyaj yapmadım şimdi bir göz kalemi bir parlatıcı kullanıyorum yüzüm çok solgundu iki gün allık da kullandım. Zaten çok makyaj yapabilen biri değilim yadırgamadım da. :) ama prfümü giysilere sıkıyorum. Yves rocher kullanıyorum diğer ürünlerde de. Hem sağlıklılar hem de sevdim ben:)Canim ben nemlendirici sampuan sebamed kullaniyorum. Makyaj cok yapmam amaruj vedus jelim yves rocher. Bir de burt bees urunlerim var kullandigim. Parfumu kiyafetlere sıkıyorum
ahahah iyi demiş eşin de:))adam arkamızdan eşimi aramış benden şikayetci olacağını söylemiş telefondada hakaret etmiş eşimde ses kaydetmiş. doktora dava açabilirsiniz şuanki ses kaydınıda delil olarak veriyim size mahkemeye sunun demiş :)
Oy kuzum benim maşallah maşallah oyuncu yaramaz. Bana da yogo ve yüzme iyi olur dedi ama olimpik havuzlar dışındaki havuzlar bana şok güvenilir gelmiyor bir şeyi yapalım derken öbürünü batırmayalım:)hareketliydi hep yüzünü kapadı eliyle resmen oynadı bizimle. ama herşey iyi çok şükür. doktor. yogo, plates yüzme yapabilirsin. koşu bandında yürüyüş bile yasak. bizde haberler böyle inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle 9 ayı sonlandırır yavruları kucağımıza alırız
Bayanlar dehşet belim ve sırtım ağrıyor. Riskli gebelik olduğu için yani öncekindeki düşükler sebebiyle ne yürüyüş ne de yoga ne de yüzmeye cesaretim var. Ne yapıcam. Böyle nasıl olacak?
Oy kuzum benim maşallah maşallah oyuncu yaramaz. Bana da yogo ve yüzme iyi olur dedi ama olimpik havuzlar dışındaki havuzlar bana şok güvenilir gelmiyor bir şeyi yapalım derken öbürünü batırmayalım:)
Yogo da İzmir'de bir kaç merkez var güvenilir hamile yogosu haftada bir ya da iki saat bir gün iş günü zaten uymuyor yetişmem mümkün değil öbür gün hafta sonu 15 te gün ortası. Seans başına da 70 tl falan fiyatlar
Canım ben sızı vs hissettiğim zaman bile yves rocher Argan masaj yağı aldım onu sürüyorum kokusu da hoşuma gidiyor ve nemlendirici etkisine bayıldımmmmmmBenim de cumartesiden beri başım ağrıyor canım yaGeceleri uyanıyorum ağrıdan, gündüz daha dayanılır. İlaç içmiyorum inatla, normalde de migrenim var zaten parol ya da minosetin işe yaramayacağını biliyorum ne yazıkki. Pztsi doktora soracağım, şu an sadece buz kompresi yapıyorum, biraz hafifletiyor.
Hayırlı olsun canımm
Gözünüzaydın tatlım, inşallah diğer sonuçlar da çok güzel çıkıcak, çok sevindim gerçekten
Ben her gün yapıyorum makyaj canım, tüm ürünler yves rocherden bir tek eyeliner Loreal. Parfümü tenime sıkmıyorum, şampuan, saç kremi fln da yves rocher kullanıyorum. Nemlendirici olarak krem kullanmıyorum artık, bebe yağı veya zeytinyağı sürüyorum, onun dışında ekstra dikkat ettiğim bişey yok tatlım
Kızlar günaydın:)
Makyaj yapıyormusunuz? Duş jeli, şampuan falan? Ben 3 ay geçene kadar hiç makyaj yapmadım şampuan, duş jeli içinde amonyum sülfat, paraben, parfüm içermeyenlerinden kullandım. Kan yoluyla bebeğe geçebiliyormuş. Makyajı 3 ay bitincede yine içinde paraben, amonyum sülfat içermeyen yves rocher markasının ürünlerini aldım onu yapıyorum.
Başka dikkat ettiğiniz neler var?
Canım İzmir'de yaşıyorum ve memorial sağlık gurubu yok.Memorial ücretsiz yoga yaptırıyo sizin yaşadığınız yerde de varsa bakabilirsiniz
dun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
bugün tam 17+0 olduk canım. bidaki gidişinde bebeğinin hareketlerini ellerini göreceksindir canımahahah iyi demiş eşin de:))
canım şimdi sen 16 haftalıksın demi? ben daha öle ayrıntılı görmedim bebemi.. 14 haftalğım. en son gttgmde arkası dönüktü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?