2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Avene ürünlerini kız kardeşim kullanıyor o çok memnun. Ona bir sorayım canım.

memoryal haftada 1 gün ücretsiz veriyo ama oda benim mesai saatime denk geliyor. bende ankarada yogo araştırıyorum

Carters mi bu? Hep sitesinw girip girip bakıyorum.orda gördüm sanki.cok güzelmiş.gule gule giysin bebis

BÖyle doktorları dövesim gelir benim de iyi etmişsin şikayet etmekle. Bizim bile burda sinirimizi bozdu pis doktor.

Ay ben de senin gibiyim
Gorumcemin oğlu var 1 yasinda kardesimin de oglu var 1bucuk yasinda.okulda ogretmen arkadasimin var 6 aylik.hepsi veririz diyo.ben de hayir diyemiyorum.ilk 3 ay giyilir sonucta.arada esime diyorum ben bu çocuğa yeni birsey alamayacagim galiba diye.

Her ay baktiriyor doktorumuz çok şükür bir sıkıntı yok. Decavit ve Ferrum kullaniyorum ben
Bende clexane 0.6 + coraspin 100 + decavit + ferrum kullanıyorum. Yaptırdığım tahliller normal çıktı ama ben hala donuyorum anlayamıyorum yani.. bugün devlet hastanesindeki kontrolüme gittim maşşalh herşey yolunda cinsiyet erkek dedi.. 17+2 haftalık ölçtü gebeliğimi. 19.haftada ayrıntılı ultrason istiyorum kesinlikle dedi yani onu tüm gebelerden istiyormuş. Cuma günü kendi doktorumda var kontrolüm şimdi bursada aytıntılı ultrason çeken bir yer arıcam.. sana da hayırlı olsun canım kız evlat bambaşka bir duygu hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına..

happymom87 canım senin iletilerini genelde fotoğraflıyorum :)
Harika tariflerin oluyor bayılıyorum şu karataycı tavrına:)
Geçen gün De bir görüntü paylaşmıştın bebekler kök hücre tedavisi gibidirler diye baktım baktım duygulandım o gün yazamadım aklımda kaldı.

Tabi eski değil onlar çünkü ben de paylaşılmasından yanayım benim çevremde pek Yok okulda da benimkine en yakın kızlar var :)
Hem çocuğun giydiği haram yediği helal.
Üstelik bu hoş bir paylaşım.
Allah rahmet eylesin benim annemin anneannesi nazar alır diye mutlaka biz bebekken bize eski bir parça giydirirmiş:)
Bizi o büyütmüş :)

Büyük şans valla canım. Hastane çıkışı kaç tane olmalı ben 3 tane diye işittim.

Kızlar bu arada ben hala hareketlerini hissedemiorum normalde kilo bebeğin pozisyonu ve plasentanın duruşu ve ilk gebelik olması bu durumu etkilio ama insan bian önce hssetmek istiooo sanırım bi kaç hafta daha beklicem
Ben de canım halen hissedemiyorum.

ayyyy sizin süpermiş anormallik bende sanırım :)) hep kocamın yüzünden zorla ye ye ye:))
Benim öncesi süper değil canım ondan dikkat ediyorum yoksa ben zaten yemekten keyif alan biriyim benim eşim de bu aralar haydi ye ye demeye başladı. İlk haftalarda çok daha sakindi bu konuda. Sizin zaten eksikmiş onu tamamlıyor vücudunuz 44,5 nedir Allah aşkına benim yarım kadar

Böyle konuşan doktorlara ben kızıyorum açıkçası kilo almanın tek nadide hali bu dönem. Ayrıca 0 kilo ile girmek her bünye için mümkün olmaz ki. O kadar vitamin kan ilacı demir ilacı vs derken napalım yani
Hem o sonradan alınan kiloların çoğu bebeğin. Suyu kendisi plasentası derken yaklaşık 10 kiloyu buluyormuş. Doğumdan sonraki iki üç gün içinde o şişlik de gidince zaten o korkuttuğu kilo gidecek.

Cnm doktor yasaklamadi ama korkan benim. Gecmisi hatirliyorum bir sey olursa benim yuzumden olmasin diyorum ama agri gece uyanacak kadar son 2gundur

Canım bu da anormal değil mi? B vitamin eksikliğinde bulantı yoğun olabiliyormuş ayrıca başka bir sebebi de olabilir canım.İlk kontrolde bir danış bakalım doktoruna. Ben de hissetmiyorum ama benim ilk gebelik ve karın bölgem yağlı ben ona bağladım.

canım boyum 152 olunca 44,5 da aslında tam oluyordu:))

D Desenn canım bak dün ne yaptım yatmaya yakın eşim halı saha maçından döndü baktım iş çıkışı spor yormuş onu. Dedim ciddi bir mesele var konuşmamız gereken.
Baktım gözler açıldı dedim ki bizim oğlana bir kız buldum sonunda :) Maşallah pek güzel pek cici pek hanım. Bizimki başladı gülmeye. Nerdenmiş kimlerden vs soruyor dedim hemen yanımızdalar aldım bizim bu altta hani Bebek ikonları var ya hepimizin ayni olan onlardan birini nasıl dedim aşkım beğendin mi gelinimizi? Ay parçası maşallah dedi:)
Dedim doktorlarımız altlı üstlü oooo dedi kader ağlarını örmüş. Sonra bayağı güldük güldük derken küçük bir sancı hissettim bak dedim oğlan da seviniyor biz bir daha güldük:)))

Büyük şans valla canım. Hastane çıkışı kaç tane olmalı ben 3 tane diye işittim.
Canım hastane çıkışı 3 tane yeter bence. Hani sen ekstradan zıbındır tulumdur zaten alırsın yani setsiz.. Ablam 2 tane hastane çıkışı aldı da 2 de hediye geldi.. Yetti.. Bir de ağız silme mendilleri oluyor ya minik minik ondan belki 30 tane vardı ablamda inanılmaz kullandı ağzını siliyodu terleyince dışarda felan sırtına gogsune koyuyordu bebeğin. Uyurken üstünü bile öryüyodu :) zaten her gttgı yerde de bi tane mutalak unutuyordu çok olması iyi oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…