- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.161
Avene ürünlerini kız kardeşim kullanıyor o çok memnun. Ona bir sorayım canım.Ben kendi yaptığımız zeytinyağı sabun ile yıkanıyorum duş jeli bi kere kullandım makyaj yapıyorum fondöten sürmüyorum clinique göz altı kapatıcısı ve rimel dior eyerliner kullanıyorum , makyaj öncesi de güneş koruyucusu sürüyorum nemlendirici özelliği de var Çünkü sadece cilt temizleyici bişey almam lazım benim burnum çok yağlanıyor sabahları ve siyah nokta oluyor özellikle onun için ne almam kullanmam lazım bilmiyorum
memoryal haftada 1 gün ücretsiz veriyo ama oda benim mesai saatime denk geliyor. bende ankarada yogo araştırıyorumOy kuzum benim maşallah maşallah oyuncu yaramaz. Bana da yogo ve yüzme iyi olur dedi ama olimpik havuzlar dışındaki havuzlar bana şok güvenilir gelmiyor bir şeyi yapalım derken öbürünü batırmayalım:)
Yogo da İzmir'de bir kaç merkez var güvenilir hamile yogosu haftada bir ya da iki saat bir gün iş günü zaten uymuyor yetişmem mümkün değil öbür gün hafta sonu 15 te gün ortası. Seans başına da 70 tl falan fiyatlar
günaydın kızlar :) bugün bende miniğime ilk cicisini aldım.tabi benim aldığım ilk cicisi.görsellere de ekledim :)
ilk eltilerimden biri bi suluk almış gerek yok çok küçük dediğim halde ama ben kendisine hiç güvenmediğim için aldığı hediyeleri kullanmıycam.o yüzden ilk cicisi teyzesinden geldi :)
BÖyle doktorları dövesim gelir benim de iyi etmişsin şikayet etmekle. Bizim bile burda sinirimizi bozdu pis doktor.ya adam bugün git yarın gel dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamam bugun halledemezmiyiz dedim beni azarlamaya başladı. sonra eşim kaçta gelelim yarın dedi bu sefer ona atar yapınca ben açtım azımı yumdum gözümü aradım sağlık bakanlığınada şikayet ettim. hamile bi bayanın üzerine yürüdü tehdit etti diye.. ayyyy delirdim resmen ne salak bi doktordu.mecbur olmasam gelirmiyim mecburiyetten gittik oda havaya girdi
bebeğime gelirsek o iyi çok şükür. bugün hiç yüzünü göstermedi sürekli eliyle kapadı ama maşallah pipisini direk gösterdi yine. utanması yok benim oğlanın
İnşallah artık bir sonraki kontrollerde öprenirz. Benim şimdiden 4 takım hastane çıkışım var bebek için ben hiç bişi almadım ablamın oğlu var 3,5 aylık eskileri bana gönderdi.. Şöyle ki hemen büyüdükleri için yeni dopanbezi bile artmış onları fln da gönderdi :)) ben 8. Aya kadar bişi almıcam dedikçe böke geliyo :).. Eltim de park yatak ve anakucagı vercekmiş çok korkuyorum bebeme bişi alamıcam diyebebek arabası alabilirm bak
Bende clexane 0.6 + coraspin 100 + decavit + ferrum kullanıyorum. Yaptırdığım tahliller normal çıktı ama ben hala donuyorum anlayamıyorum yani.. bugün devlet hastanesindeki kontrolüme gittim maşşalh herşey yolunda cinsiyet erkek dedi.. 17+2 haftalık ölçtü gebeliğimi. 19.haftada ayrıntılı ultrason istiyorum kesinlikle dedi yani onu tüm gebelerden istiyormuş. Cuma günü kendi doktorumda var kontrolüm şimdi bursada aytıntılı ultrason çeken bir yer arıcam.. sana da hayırlı olsun canım kız evlat bambaşka bir duygu hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına..Her ay baktiriyor doktorumuz çok şükür bir sıkıntı yok. Decavit ve Ferrum kullaniyorum ben
Tabi eski değil onlar çünkü ben de paylaşılmasından yanayım benim çevremde pek Yok okulda da benimkine en yakın kızlar var :)Ay ben de senin gibiyim
Gorumcemin oğlu var 1 yasinda kardesimin de oglu var 1bucuk yasinda.okulda ogretmen arkadasimin var 6 aylik.hepsi veririz diyo.ben de hayir diyemiyorum.ilk 3 ay giyilir sonucta.arada esime diyorum ben bu çocuğa yeni birsey alamayacagim galiba diye.
Büyük şans valla canım. Hastane çıkışı kaç tane olmalı ben 3 tane diye işittim.İnşallah artık bir sonraki kontrollerde öprenirz. Benim şimdiden 4 takım hastane çıkışım var bebek için ben hiç bişi almadım ablamın oğlu var 3,5 aylık eskileri bana gönderdi.. Şöyle ki hemen büyüdükleri için yeni dopanbezi bile artmış onları fln da gönderdi :)) ben 8. Aya kadar bişi almıcam dedikçe böke geliyo :).. Eltim de park yatak ve anakucagı vercekmiş çok korkuyorum bebeme bişi alamıcam diyebebek arabası alabilirm bak
Ben de canım halen hissedemiyorum.Kızlar bu arada ben hala hareketlerini hissedemiorum normalde kilo bebeğin pozisyonu ve plasentanın duruşu ve ilk gebelik olması bu durumu etkilio ama insan bian önce hssetmek istiooo sanırım bi kaç hafta daha beklicem
Benim öncesi süper değil canım ondan dikkat ediyorum yoksa ben zaten yemekten keyif alan biriyim benim eşim de bu aralar haydi ye ye demeye başladı. İlk haftalarda çok daha sakindi bu konuda. Sizin zaten eksikmiş onu tamamlıyor vücudunuz 44,5 nedir Allah aşkına benim yarım kadarayyyy sizin süpermiş anormallik bende sanırım :)) hep kocamın yüzünden zorla ye ye ye:))
Demekki yalniz degilim. Ben diger sikayetleri forumda duyunca bel agrisinin bende cokerken basladigini dusunmustum.Bu üçüncü gün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum ve canım yanıyor birtanem
Böyle konuşan doktorlara ben kızıyorum açıkçası kilo almanın tek nadide hali bu dönem. Ayrıca 0 kilo ile girmek her bünye için mümkün olmaz ki. O kadar vitamin kan ilacı demir ilacı vs derken napalım yaniKuzum bende 60 la başladım bulantıdan 59a düştüm en son kontrolde 62.5 tu dr da bana çok almışsın 16.haftaya kadar sıfır kiloyla girersen sonrasında en az 10 kilo alınıo zaten dedi artık tartıya çıkmaya korkuorum
Canım ben çok afedersiniz okulda lavaboya eğilip kalkamaz haldeyim. Çorabımı giyemedim dün. İncittik mi acaba? Bu normal mi bilemiyorum.Demekki yalniz degilim. Ben diger sikayetleri forumda duyunca bel agrisinin bende cokerken basladigini dusunmustum.
Cnm doktor yasaklamadi ama korkan benim. Gecmisi hatirliyorum bir sey olursa benim yuzumden olmasin diyorum ama agri gece uyanacak kadar son 2gundurCanım detaylı kan tahlili yapıyorlar. Aids falan o testlere kadar bakıyorlar ücretsiz olarak. Bence git bi ara. Ultrason cihazı gibi değilmiş canım sanırım. Zaten eski bişeymis ama yoklukta iyidir diye düşünüyorum ihtiyaç zamanında :) Çünkü her saniye doktora gidemiyorum uzak benimki biraz. Ama aile hekimi yakın yani her mahallede var.
mischiefocean83 canım düşük riski olunca yapacak bişey olmuyor.Muhtemelen sürekli istirahat vermiştir doktorun.Sürekli yatmaktanda bi yerden sonra insanın beli ağrıyor. İnşallah kısa zamanda tüm düşük riski olanların bu riski biter.İçinde de bizlerin. Sürekli sırt üstüyum benimde ağrım var.
Canım bu da anormal değil mi? B vitamin eksikliğinde bulantı yoğun olabiliyormuş ayrıca başka bir sebebi de olabilir canım.İlk kontrolde bir danış bakalım doktoruna. Ben de hissetmiyorum ama benim ilk gebelik ve karın bölgem yağlı ben ona bağladım.günaydınlar...benim de önceleri hiç olmayan yeni yeni başlayan bulantılarım var. ilk gebeliğimde ilk 16 hafta neler çektiğimi bir ben bir allah bilir. bunda ne güzel olmuyor die şükrederken yeni yeni başladı bulantılar ve gerçekten rahatsızlık veriyor. ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissedemiyorum kızımın hareketlerini. bir de internetten alışverişe başladınız mı? ve hangi sitelerden bakıyorsunuz
canım boyum 152 olunca 44,5 da aslında tam oluyordu:))Benim öncesi süper değil canım ondan dikkat ediyorum yoksa ben zaten yemekten keyif alan biriyim benim eşim de bu aralar haydi ye ye demeye başladı. İlk haftalarda çok daha sakindi bu konuda. Sizin zaten eksikmiş onu tamamlıyor vücudunuz 44,5 nedir Allah aşkına benim yarım kadar
O zaman insallah tez zamanda hayirlisiyla ilk tekmeleri duyariz da agrilar daha cekilir hale gelirAynı şekilde canım.. vücut kendini doğuma hazırlıyomuş leğen kemiklerimiz açılıyomuş ondanmış bu ağrılar
Canım hastane çıkışı 3 tane yeter bence. Hani sen ekstradan zıbındır tulumdur zaten alırsın yani setsiz.. Ablam 2 tane hastane çıkışı aldı da 2 de hediye geldi.. Yetti.. Bir de ağız silme mendilleri oluyor ya minik minik ondan belki 30 tane vardı ablamda inanılmaz kullandı ağzını siliyodu terleyince dışarda felan sırtına gogsune koyuyordu bebeğin. Uyurken üstünü bile öryüyodu :) zaten her gttgı yerde de bi tane mutalak unutuyordu çok olması iyi oldu yaniBüyük şans valla canım. Hastane çıkışı kaç tane olmalı ben 3 tane diye işittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?