2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben çok afedersiniz okulda lavaboya eğilip kalkamaz haldeyim. Çorabımı giyemedim dün. İncittik mi acaba? Bu normal mi bilemiyorum.
Dun doktora sordum gidince uzunboy varsa daha zor dedi 170 im.cok uzun degil ama. Neyse 4.8 kilo almisim. Vucudun zorlaniyor dedi. Bugun 4 lu tarama icin kan verdim sonuc icin ariycak hoca tekrar soracagim ne yapayim diye. Incittigimizi sanmiyorum ama fitik vardi bende sende de varsa daha cok etkiliyor olabilir

Evet canım o zıbın tulum alıanacak mendil de iyi fikir hem çok Lazım oluyor onlar. Bana da annem bir tane almış şimdi ben de iki tane alsam kafi yani :)

Canım benim boyum 1.63 yani öyle uzun değilim. Kilo da ekstra almadım zaten vardı. Fıtık bildiğim kadarıyla yok canım. Sonuçlar da güzel çıkacak inşallah canım.

kızlar ben 1 kilo aldım 56 oldum ama bende kalça karın maşallah büyüdü. eski hiçbirşeyim olmuyor artık.
Karın bölgem de benim de dar bir şey giyersem rahatsızlık oluyor ben de kotlarımla vedalaştım.
Ama henüz kumaş pantolonlar ve etekler oluyor fakat geçen yıl aldığım bir elbisem üzerime oturan bir şeydi baktım göbek ama alt göbek bölgesi pörtledi:)
Yavaş yavaş Yeni ciciler alma vakti geldi :)

ay ben başladım almaya ıcw sağolsun pantolon taryt eşortman altı mont aldım. eskiye dahir sadece kazaklarım oluyor. öyle dar giyindiğimde göbek karnım çıkınca çok mutlu oluyorum :)

memoryal haftada 1 gün ücretsiz veriyo ama oda benim mesai saatime denk geliyor. bende ankarada yogo araştırıyorum

Cumartesi de mi çalışıyosun canımm...

O zaman insallah tez zamanda hayirlisiyla ilk tekmeleri duyariz da agrilar daha cekilir hale gelir

İnşallah canım.. çünkü sakat gibiyim resmen bazen oturduğum yerden kalkamıyorum. gerçi açılsın kemikler çatım dar diye korkuyorum

Ay yerim ben onuuuuuu. Oyuncu ocak seninki maşallah

Evet canım o zıbın tulum alıanacak mendil de iyi fikir hem çok Lazım oluyor onlar. Bana da annem bir tane almış şimdi ben de iki tane alsam kafi yani :)
Hastanr çıkışı çeşit çeşit canım kiminde 4 kiminde 8 parça var misal. Bence çoklu olandan bır tane alsan yeter derim ben ama tabiki sen bilirsin

İnşallah canım.. çünkü sakat gibiyim resmen bazen oturduğum yerden kalkamıyorum. gerçi açılsın kemikler çatım dar diye korkuyorum
Doga cok enteresan ve her sey mucize insallah acilir...bir erkek katlanmaz bunlara ah ah :) @Kilim ve tohum cok sagol canim.

evet canım cumartesileri 2 ye kadar çalışıyorum. pek çalışma denmez ama iş olsun diye gereksiz yere geliyoruz ofise

ay ben başladım almaya ıcw sağolsun pantolon taryt eşortman altı mont aldım. eskiye dahir sadece kazaklarım oluyor. öyle dar giyindiğimde göbek karnım çıkınca çok mutlu oluyorum :)
O güzel bebişli göbüşünü sevsinler o zaman:))
Ben daha bir şey almadım ama maksimum üç hafta daha idare eder mevcut giysiler sonra ben de bakacağım.

Canım ben sızı vs hissettiğim zaman bile yves rocher Argan masaj yağı aldım onu sürüyorum kokusu da hoşuma gidiyor ve nemlendirici etkisine bayıldımmmmmm

Ben de bi alıp deneyeyim canım, ürünlere bakıyorum ama hiç dikkatimi çekmemiş, hafta sonu hemen bir tane ediniyorum

Demekki yalniz degilim. Ben diger sikayetleri forumda duyunca bel agrisinin bende cokerken basladigini dusunmustum.

Benim belim de ağrıyor, gün geçtikçe hafif hafif artıyor ağrısı ama benim fıtığım var ondan da böyle olabilir. Gece uyumakta zorlanıyorum, hamile yastıklarına bakmaya başladım ama hiç fikrim yok daha

Ben birtane hamile yastığı aldım. Eve ulaşsa deneyip yazacağım sizlere

Selam Kızlar, benim bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda ama doktorum kiloma dikkat et bu gidişle çok şişeceksin dedi ve ekteki listeleri verdi göz atmak isterseniz buyrun :) boyum 1.65, 57 kiloyla hamile kaldım 17 haftamda 62 kilo olmuşum :))) çok dikkat etmem lazım çookk

Eklentiler

• 14800988_10210347632224434_1679386447_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 14826288_10210347631824424_1071447899_n.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 14826372_10210347631944427_1682911914_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59

Canım çok mutlu oldum. Bir işe yararsa yazdıklarımın bir kelimesi bile ne mutlu bana. Ne öğrensem ne duysam hemen kızlara yazmalıyım, kızlarla paylaşmalıyım modundayım.. Kızkardeşlerim gibi görüyorum sizi vallahi. Kader birliği yapmak böyle bir şey ben de senin pozitif içten tavrına bayılıyorum her mesajın hepimize enerji veriyor. İyiki varsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…