2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlarrrrr kızım olacakmış :))) bugün doktora gitmiştik... Allah'ıma binlerce şükür ödemi çok çok gerilemiş :)) boyumuz 8 cm olmuş:) içerde eller havaya diye zıplıyordu :))
aayyy harika bir haber çok şükür bin şükür... vatsaptaki kırmızı elbiseli oynayan kızı koyduğumu düşün :)))) kızın da hayırlı uğurlu olsun ne tatlı maşallah..

Aslında seninle aynı fikirdeydim canım hatta selvi boylum al yazmalımı ilk izlediğimden beri kızım olursa asya koycam derdim millet ayy o ne beee derdi size ne siz de kendi kefinize göresini koyun derdim ama işte çocuğun babası üzerinde isim hakkı olduğu ve onlara güzel anlamlı isim koymamız gerektiğiyle ilgili bi hadis okudum o yüzden vazgeçtim. hatta belki biyerde kara parçasından başka anlamı da vardır diye zibilyon tane sözlük baktım ama nafile

Kızlarrrrr kızım olacakmış :))) bugün doktora gitmiştik... Allah'ıma binlerce şükür ödemi çok çok gerilemiş :)) boyumuz 8 cm olmuş:) içerde eller havaya diye zıplıyordu :))

Hayırlı olsun canımmmm :)

hangi koru canım sincandaki pek iyi değilde balgattaki için çok iyi diyolar ama

Geçen sene arkadaşım balgat koruda yaptı doğununu bende girdim doğumuna herşey çok iyiydi

hangi koru canım sincandaki pek iyi değilde balgattaki için çok iyi diyolar ama
canım çukurambardaki koru.. bi kere her muayene 212 tl (paket hariç) 60 kusuru alması gereken yasal para sgk üstü olarak ama tedavi bedeli de 100 küsür ekleyip 212 tl alıyorlar eşim faturaları aldı da şikayet edecek koruyu. çünkü tedavi namına bişi yok :) bu birincisi.

2. si ve benim için en önemli şey, usg için gitmiştim yatırdı doktorum zaten kanamam var o dönemde korkuyorum. '' miyomun var dedi, allah allah ilkkez böle bişi görüyorum'' dedi o ilkkez felan dedikçe kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.. sonra ümüt korucuoğlunu çağrdı o baktı miyom da olabilir plesental bişi de olablir dedi gitti.. ki kendim de hemşireyim az buçuk anlarım ben bebekten önce doktra gidip smear testime yumurtalık muayeneme vajinal kültürüme kan tahlilime kadar baktrmıştım. miyom kist felan yoktu.. (burda yazarken de çok sinirlendim bak şimdi ya) .. nolcak yani diorum bakalım herşey olablr takip edicez diyor.. nese en son acar koç agittim perinatalog.. 1. dakka içinde hematom dedi.. olay çözüldü

Canım benim çooook sevindimm... Çok şükür. Hoşgeliyor kızınn...

benim de bir çok arkadaşım orda yaptı doğumlarını memnunlardı ben kendim memnun değilim.. aslında şöyle sıkıntısız güzel ilerleyen gebe iseniz koru çok iyi. ama riskli gebelikseniz kesinlikle önermem.. ha bir tanıdığım 6 aylık bebeği vardı kanadığı için birden bire, gitti koruya acile dokturu dahi gelmemiş nöbetçi doktor 6 aylık gebeye çatı muayenesi yapmış ve doğum yaptı öldü bebeği...

Can'ım bende çukurambar koruya gidiyorum evet biraz pahalı Bi hastane ama çok memnunum ben ilgileri alakaları süper ben anıl hanıma gidiyorum cvsim için aydan biri Ümit bey ve anıl hanım üçü girdi.

Can'ım bende çukurambar koruya gidiyorum evet biraz pahalı Bi hastane ama çok memnunum ben ilgileri alakaları süper ben anıl hanıma gidiyorum cvsim için aydan biri Ümit bey ve anıl hanım üçü girdi.
ben memnun olmana cok sevinirim canım gerçekten tüm hamişler yıldızlarının aldığı bir dokturu bulup gitse, inşallah hepimiz için güzel olur

Merhaba arkadaslar hamile oldugumu dun ogrendim ve ogrendgm andan itibaren heycandan yerimde duramiyorum bugun medlineda riza beye gttk kontrole bebegi pazartesi gorebilirz dedi adanada doktor onerisi olan varmi??
hayırlı uğurlu olsun canım :)) ne yazıkki adanada hiç doktor bilmiyorum

Kızlar adana da kimse yok mu ben doktor bulamıyorum her doktora da gitmek istemiyorum benimle aynı doktora giden bir arkadaşım olsa ne güzel olur Adanalı hamile arıyorum kızlar
Merhaba hayirli olsun bebeginiz bende yeni ogrendm hamile oldugumu adanaliym ve doktor ariyorum siz hangisine gidiosnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…