- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.601
Cnm geçmişi okuyorum şimdi tahminde bulunan oldu mu daha okuyamadim ama nub teorisine göre bariz kız geldi bana :) ne zaman kontrolun var sonucu haber ver merak ettim bendeAy canım benimkine de bi yorum yapsan ya
canım çukurambardaki koru.. bi kere her muayene 212 tl (paket hariç) 60 kusuru alması gereken yasal para sgk üstü olarak ama tedavi bedeli de 100 küsür ekleyip 212 tl alıyorlar eşim faturaları aldı da şikayet edecek koruyu. çünkü tedavi namına bişi yok :) bu birincisi.
2. si ve benim için en önemli şey, usg için gitmiştim yatırdı doktorum zaten kanamam var o dönemde korkuyorum. '' miyomun var dedi, allah allah ilkkez böle bişi görüyorum'' dedi o ilkkez felan dedikçe kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.. sonra ümüt korucuoğlunu çağrdı o baktı miyom da olabilir plesental bişi de olablir dedi gitti.. ki kendim de hemşireyim az buçuk anlarım ben bebekten önce doktra gidip smear testime yumurtalık muayeneme vajinal kültürüme kan tahlilime kadar baktrmıştım. miyom kist felan yoktu.. (burda yazarken de çok sinirlendim bak şimdi ya) .. nolcak yani diorum bakalım herşey olablr takip edicez diyor.. nese en son acar koç agittim perinatalog.. 1. dakka içinde hematom dedi.. olay çözüldü
Ben oraya gidiyorum mükemmele yakın diyebilirim :)
Kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz benim hıc iştahım olmuyor napicam bilmiyorum
Cok sukur canim. Kizin olacagina cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Kızlarrrrr kızım olacakmış :))) bugün doktora gitmiştik... Allah'ıma binlerce şükür ödemi çok çok gerilemiş :)) boyumuz 8 cm olmuş:) içerde eller havaya diye zıplıyordu :))
Sabah uyanır uyanmaz gittik sağlık ocağına. Bu soğukta rüzgarda. Kontrole çağırmıştı ebe. Kontrol dediği de kilo tansiyon falanmış. Onu zaten her gün kontrol ediyoruz evde. Kalp atışlarını da dinletmedi, 20. haftadan sonraymış21 Kasıma tetenoz aşısı için gün verdi. Aç gidicekmişim genel bir kan tahlili yapılacakmış. Bizim burda belediye hamilelere 9 ay boyunca erzak veriyor, yağ süt bakliyat vs. Onu da talep ettim gitmişken. Geç bile kaldım almak için. Kış geliyor erzak iyi olacak Ayrıca yine belediye doğum yapan her kadına o gün hastaneye güzel bir kutu içinde hediyeler gönderiyor. İçinde battaniye bez ıslak mendil vs. oluyor
Bugün sol kasığıma arada bıçak sokuyorlar sanki hiç böyle olmamıştı. İnşallah iyiye işarettir
Bazı belediyeler ne güzel çalışıyor ya.. Başkana selamlar :)) aldıkları oyu haketmiş belli ki.. İnsanın hoşuna gidiyor böyle jestler. Halk olarak kadın veya anne olarak değer verildiğini hissediyorsun. Biz de evlilik başvurusu yaptığımızda kadıköy belediyesi evlendirme dairesi bize üzerinde ilk düğün hediyeniz yazan bir torbada mutfak ve banyoda kullanılacak deterjan erzak vs. vermişti çok kıymetli gelmişti onlar bana :)) alışık olmadığımız şeyler... :) güle güle kullan canım.. Sol kasığındaki ağrı normal canım kafana takma, hepimizin bir yerleri ağrıyor bel kasık sırt.. İçimizde bir canlı var normal bunlar..
benim de bir çok arkadaşım orda yaptı doğumlarını memnunlardı ben kendim memnun değilim.. aslında şöyle sıkıntısız güzel ilerleyen gebe iseniz koru çok iyi. ama riskli gebelikseniz kesinlikle önermem.. ha bir tanıdığım 6 aylık bebeği vardı kanadığı için birden bire, gitti koruya acile dokturu dahi gelmemiş nöbetçi doktor 6 aylık gebeye çatı muayenesi yapmış ve doğum yaptı öldü bebeği...
Bebisin büyüyo işte canım kendine yer aciyo agrin ondan bence bide usutme dikkat et. Benimde göbek aldı başını gitti kendim kilo almadım hatta verdimkızlar iyi aksamlar.. benim kasık agrım gecmıyo sizinde agrıo mu? genellikle sag tarafım. ve karnım kocaman oldu sanki göbegim cok cıktı 57 kiloyum 162 cm im acaba benim gibi kocaman göbişi olan vamrı simdiden
Amin kuzum daha 5 ayimiz var izinsizT Tosbikellim canim Allah kavustursun. :)
Kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz benim hıc iştahım olmuyor napicam bilmiyorum
Canım eşin ne iş yapıyor? Allah kavuştursun canım.. Oğluşuna selam söyleAmin kuzum daha 5 ayimiz var izinsiz
Evet duydum o bayani memnun kalanlar var muayne ücretleri baya pahali herhalde ama
Evet canm özel muaynehane açınca istedikleri fiyatı alıyorlar malesef :) neyse artk hakkmda hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimz için öyle :)Anladım canım. Benim gittiğim doktorda baya ünlü ama ozel bi hastanede çalışıyor. Hatta bence o kadın ordan çıksa hastanenin geliri yarıya iner yani öyle diyim :) Ama normal muayene ücreti 50 tl (sendika anlasmali daha indirimli bana)doğum da 1500. Yine o kişi giriyor doğuma. Gerçi ilerde muayene açsa mecbur yine ona gitmek adına ne isterse verilir mecburen orası ayrı. Şansım hastanede çalışıyor olması sanırım.
Benm istanbuldaki doktorum da tam da böyle hatta hala bana msj yolu ile yardım ediyor sağolsun çok iyi bir doktordu çok ilgili . Ankaraya gelmeme rağmen beni bırakmıyor ilgisini eksik etmiyor çok memnundum . Teşekkür ederim bilgiler için çok sağol baya aklıma yattı :)ben memnunum canım hastaneden de pınar hanımdan da :) 2-3 kez acile gittim cep numarasından ulaştım hemen yardımcı oldu.kan testini devlet hastanesinde yaptırmak istedim sonuçlarını whatsaptan gösterdim cevapladı.bi kez yine acile gittiğimde ogün çalışmıyodu eşide aynı hastanede ondan randevu aldım ama tesadüfen gördü beni eşim ilgilensin falan demedi hemen ultrasona aldı beni.özel mesaj attım canım sana fiyatlarını :)
Amin canım öyle tabi. Yeter ki bebisler iyi olsun :)Evet canm özel muaynehane açınca istedikleri fiyatı alıyorlar malesef :) neyse artk hakkmda hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimz için öyle :)
Canim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. :)İyi aksamlar yoldaslarim :)
Ancak yazabildim cunki cinsiyet ogrendim ve avm ye kosup ciciler aldim.
Prensesimiz geliyor.
ZEYNEP geliyo .
Hepsi saglikla gelsin.
@Citolesgen canim ekleyebilirsin :)
Ben dikkat etmeyi geçtim artık kendime görev edindim sabah peynirimi yumurtamı yiyorum sütümü içiyorum sabah görevim tamam diyorum:) öğlen sebze yemeği her akşam kesin kırmızı et yiyorum haftada bir balık yiyorum. Ara öğünlerde badem, ceviz, muz, kivi, mandalina yiyorum. Her gün atlamadan yoğurt yiyorum, ballı süt içiyorum aklıma gelince pekmez yiyorum bir kaşık. Benimde iştahım yok aslında ama kendimi zorluyorum midem bulana bulana yiyprum hepsini hergün. Sende dişini sık canım zorla kendini ye canım bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?