2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar iyi aksamlar.. benim kasık agrım gecmıyo sizinde agrıo mu? genellikle sag tarafım. ve karnım kocaman oldu sanki göbegim cok cıktı 57 kiloyum 162 cm im acaba benim gibi kocaman göbişi olan vamrı simdiden

anladım canım şans işi bu birazda herkesin memnun kaldığı yerden sen memnun kalamayabiliyosun.olmadık şeyler gelebiliyo başına

Ben oraya gidiyorum mükemmele yakın diyebilirim :)

evet canım öyle diyolar ama bana çok uzak kalıyo malesef o yüzden yakınlardaki en iyi hastaneyi seçtim.iyiki de burayı seçmişim çünkü kaç kez ağrıyla hastaneye gittim gittiğim hastane yakın olmasına rağmen bitmedi o yol bana :)

Kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz benim hıc iştahım olmuyor napicam bilmiyorum

ben hasta olduğum zaman doğru düzgün hiçbişey yemiyorum ama iyi olursam hergün süt içiyorum meyve yiyorum mandalina ayva muz canım ne isterse.sebze yemekleri yiyorum.hergün olmasa da aklıma geldikçe ceviz yiyorum.eti az yiyorum galiba sadece

oooo belediyelerinize tebrikler kizlar. bizde yok oyle seyler sanirim. bi dogumdan 1 ay sonra rve paket geliuor sanirim. bi de belli.bi yastan sonra eve sut getiriyorlarp

Ya bende çukurambar koru iyi diyorum ama onunda benimde doktorumuzun kliniği var koruya misafir doktor olarak gidiyo acil bişey olsa zaten koruyu sadece mekan olarak kullanıyo

Kızlar kocişimin izni bitti gitti yine kaldık oglusumla başbaşa yarın devlet hastanesindeki muayeneye anneannesiyle gidecez babaya da video atarız artık :) burada internetler iki gündür kesiliyor ancak girebildim sizler Nasılsıniz

kızlar iyi aksamlar.. benim kasık agrım gecmıyo sizinde agrıo mu? genellikle sag tarafım. ve karnım kocaman oldu sanki göbegim cok cıktı 57 kiloyum 162 cm im acaba benim gibi kocaman göbişi olan vamrı simdiden
Bebisin büyüyo işte canım kendine yer aciyo agrin ondan bence bide usutme dikkat et. Benimde göbek aldı başını gitti kendim kilo almadım hatta verdim

Kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz benim hıc iştahım olmuyor napicam bilmiyorum

Ben dikkat etmeyi geçtim artık kendime görev edindim sabah peynirimi yumurtamı yiyorum sütümü içiyorum sabah görevim tamam diyorum:) öğlen sebze yemeği her akşam kesin kırmızı et yiyorum haftada bir balık yiyorum. Ara öğünlerde badem, ceviz, muz, kivi, mandalina yiyorum. Her gün atlamadan yoğurt yiyorum, ballı süt içiyorum aklıma gelince pekmez yiyorum bir kaşık. Benimde iştahım yok aslında ama kendimi zorluyorum midem bulana bulana yiyprum hepsini hergün. Sende dişini sık canım zorla kendini ye canım bebiş için

Evet canm özel muaynehane açınca istedikleri fiyatı alıyorlar malesef :) neyse artk hakkmda hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimz için öyle :)

Benm istanbuldaki doktorum da tam da böyle hatta hala bana msj yolu ile yardım ediyor sağolsun çok iyi bir doktordu çok ilgili . Ankaraya gelmeme rağmen beni bırakmıyor ilgisini eksik etmiyor çok memnundum . Teşekkür ederim bilgiler için çok sağol baya aklıma yattı :)

İyi aksamlar yoldaslarim :)

Ancak yazabildim cunki cinsiyet ogrendim ve avm ye kosup ciciler aldim.

Prensesimiz geliyor.
ZEYNEP geliyo .

Hepsi saglikla gelsin.
@Citolesgen canim ekleyebilirsin :)
Canim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. :)

Ohhh afiyet olsun yarasın bebişhee de sana da canımm... Benim günlük menülerim de aynı böyle.. Ceviz çiğ badem meyve filan görev gibi gelse de yiyorum mecburen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…