2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba bayanlar Bugun disarlardayim bakamadim cok size.Bende dünden beri isim düsünüyorum.esim hic tepki vermemisti dün habire telefonda sordum napiyorsun diye isim bakiyormus icinden heyecanlaniyo bizimki de pöfff tam bir soğuk abi.kizimda da boyleydi.kıskandigini da belli etmez hic icinden icinden
Neyse basladi bizim de isim maratonumuz kendime kiza sartlamisim bende hadi bakalim.
Merak edenler arkadaslarim benim tüm hurafeler tuttu tatli yeme falan sonra bide ilk 4 5 haftalik yada 7 haftalik olan ultrason kagidina baktigimda erkeklerinki 0 in icinde duruyormus gibiydi kesesi kizimda da elips 0 in yat yatmis hali gibiydi o da tuttu.keseden hissetmistim ilk.kardesimin de oglu var o da keseye bakinca erkek demisti.
Bugunümuze cok sukur rabbim saglikla huzurla kavusmayi ve buyutmeyi nasip etsin.:) kizima diyorum ismi ne olsun melek olsun yada ayse olsun diyo bende erkekmis diyorum heeee diyo:) niloyanin mete si cok hosuma gidiyo mete mi koysak acaba ama eşim istemiyor.

Bu doktor ücretleri arasında bu kadar uçurum nasıl oluyor ben anlamıyorum.. Prof. mu bu kişiler yoksa hastane isminden mi canım?

Bu doktor ücretleri arasında bu kadar uçurum nasıl oluyor ben anlamıyorum.. Prof. mu bu kişiler yoksa hastane isminden mi canım?
Özel muaynehanesi var çankayada canm instagramda flan biraz ünlü bi doktr sanrm tv flan da çıkmış . Ankara bana çok pahalı geldi ya .

Tekirdağ ' dayım cnm ben

Nasip olursa benim kızımın adı Nazlı Berra olcak. Berra ismi niye tartışmalıymış ki cnm hiç duymadım ben Kötü bir anlamı mı var?

Keseden nasıl tahmin yapıyorsunncnm tam anlamadım bende bakıyım

Nasip olursa benim kızımın adı Nazlı Berra olcak. Berra ismi niye tartışmalıymış ki cnm hiç duymadım ben Kötü bir anlamı mı var?

Yok canım tam tersi anlamı çok güzel , insanın böbürlenmesine sebep olacağından peygaöber efendimiz Zeynep ismi ile değiştirmiş , ben berre diye biliyordum ama berre Berra aynı imiş

Özel muaynehanesi var çankayada canm instagramda flan biraz ünlü bi doktr sanrm tv flan da çıkmış . Ankara bana çok pahalı geldi ya .
Anladım canım. Benim gittiğim doktorda baya ünlü ama ozel bi hastanede çalışıyor. Hatta bence o kadın ordan çıksa hastanenin geliri yarıya iner yani öyle diyim :) Ama normal muayene ücreti 50 tl (sendika anlasmali daha indirimli bana)doğum da 1500. Yine o kişi giriyor doğuma. Gerçi ilerde muayene açsa mecbur yine ona gitmek adına ne isterse verilir mecburen orası ayrı. Şansım hastanede çalışıyor olması sanırım.

Şahsen isimlere çok fazla anlam yüklemiyorum, insanların karakteri üzerinde etkileri olduğuna da inanmıyorum.. Hiç bir şeye böyle bir anlam yüklemiyorum doğrusu, inandığım değerler başka. İnsanlara seslenirken, arkadaş seçerken , iş ortamımda sevdiğim veya sevmediğim insanlarda isim değerlendirmesi yaptığımı hatırlamıyorum, bariz bir isim değilse , senelerce anlamını bile bilmeden hitap ettiğim sayısız isim var. Ben kulağıma hoş gelen isimleri seviyorum.
Bazı isimler büyük ismi gibi geliyor , teyze veya amcaya uygun ama bebekte çocukta sırıtacak gibi ağır isimler sadece onları sevmiyorum :))
Ben de oğlum olursa Arda koyarım diyince herkes ayyy tanıdığım bütün Ardalar yaramazdı diyordu sinir oluyordum , kaç Arda tanıdın ? Erkek çocuğu bu tabi kuduracak atacak enerjiyi bir şekilde yani :)) Arda yaramaz da Aliyle Mehmet put gibi oturuyor mu?! :)
Taa hamilelikten önce izlediğim dizide Kumsal diye bir kız vardı isim o zaman çok hoşuma gitti. İyi veya kötü bir anlamı yok. Sadece bana kumral , kıvırcık saçlı cimcime bir kızı çağırıştırıyor :) söylemesi de hoşuma gidiyor arkasından sayısız kez çığırıcağımı düşünürsek :)))))
Kumsal'ı bulmasaydım da Simay , Eylül , Masal , Esila , Almina , Ela isimleri arasında birini seçerdim. Sanırım ben 'L' harflerini seviyorım :))
Bu arada bir tanıdığımız kızının adını Lâl koymayı düşünüyor.(anlamı değerli taş'mış) Beğenen olursa.. Bence çok değişik az bulunur ve cici bir isim olabilir. Erkek ismi bulmaksa çok zor. Ben hiç bir ismi netleştiremedim düşünürken. Kızım olacağını öğreneceğim zaman üstümden isim konusunda bir yük kalkmadı değil :)

ben memnunum canım hastaneden de pınar hanımdan da :) 2-3 kez acile gittim cep numarasından ulaştım hemen yardımcı oldu.kan testini devlet hastanesinde yaptırmak istedim sonuçlarını whatsaptan gösterdim cevapladı.bi kez yine acile gittiğimde ogün çalışmıyodu eşide aynı hastanede ondan randevu aldım ama tesadüfen gördü beni eşim ilgilensin falan demedi hemen ultrasona aldı beni.özel mesaj attım canım sana fiyatlarını :)

Yakın zamanda çevremde konulan isimler şöyle kızlar.Fikir olur belki.Ben daha cinsiyet bilemediğim için isim konusuna giremiyorum.

Kız isimleri:Eslem Ela, Alisa, Erva Nur, Elif Hira, Zümra, Esma, Hira Nur, Eylül, Derin

Erkek isimleri:Efe, Kerem Emre, Eymen, Yaman Duha, Alperen, Ömer Yiğit,

Anladım canım. Kanama var mı? Yoksa rahim kendi içinde mi kapatıyor? İkiside normalmis. Bazen öyle bazen öyle oluyormuş. İnşallah yarın yine güzel haberler alırız babasıyla.
Kanama alanım varmış ama bebeğin eşiyle ilgili olmadığını biliyorum yani yanlış tercüme etmiyorsam plesenta previa diye bir rahatsızlık varmış ondan değilmiş benimki, kanama alanım var 20. haftaya kadar gecmeyebilir dedi canim

Anladım canım plesenta previa bebek eşinin asağıda olmasi diye biliyorum. Bakalım artık sırayla hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…