2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlarrrrr kızım olacakmış :))) bugün doktora gitmiştik... Allah'ıma binlerce şükür ödemi çok çok gerilemiş :)) boyumuz 8 cm olmuş:) içerde eller havaya diye zıplıyordu :))
Elhamdülillah cok sevindim canimmm.cok şükür

Kızlarrrrr kızım olacakmış :))) bugün doktora gitmiştik... Allah'ıma binlerce şükür ödemi çok çok gerilemiş :)) boyumuz 8 cm olmuş:) içerde eller havaya diye zıplıyordu :))
Merve bu ne kadar güzel bir haber!!!
Ne kadar mutlu oldum senin adına bir bilsen. Canım benim. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerin başına.
Artık hamileligin tadını çıkarma vakti :))) kalan odemide hiç düşünme annesi.Bu geçtiyse devamida gelir inşallah bir sonraki kontrolunde ödem mödem kalmamış olur :)

ay ona ne canım bende bunu anlamıyorum. onlar çok beğendikleri izimleri zamanında kendi çocuklarına koysaymış. banada çok laf sokuşturuyolar isim konusunda ama benim eşim direk biz yaptık biz koyarız diyor
Cok guzel bi yaklasim ya eşini tebrik ettim, bizimki annesi soz konusu olunca tabi daha bakariz fln moduna girip beni sinir krizlerine sokuyor ne yazik ki.

Bence de berra ismi cok guzel benim ablamin adi serra, annem benim adimi koymayi cok dusunmus ama ablam kucukken r leri soylerken zorlaniyomus oyle olunca vazgecmis. ama simdi ablam gayet guzel söylüyor
nisa ismine bayilirim bende ama hic arastirmadim anlamini, yok muymus anlami hic bilmiyodum. benim kayinpederim de esime babasinin adini koymus, babamin adi da dedesinin adi. erkek olursa ikisinin de beklentisi olur bence ama henüz bana bisey diyen olmadi. ayrica yeterince stres yasiyoruz zaten ne karisiyolar isim secimimize herkes kendi çocuğunda o hakki kullansin bi kere

Ohh gozunuzaydin canimm cok sevindimm. kizin da saglikla gelsin insallah minnos prenses

Nisa kadin demek hayrunnisa da kadinlarin hayirlisi demekoturakli bir isim cagristiriyor bana.

Merhaba arkadaslar hamile oldugumu dun ogrendim ve ogrendgm andan itibaren heycandan yerimde duramiyorum bugun medlineda riza beye gttk kontrole bebegi pazartesi gorebilirz dedi adanada doktor onerisi olan varmi??

Benim arkadasim ebru unal diye bi doktora gidiyordu cok memnundu

ohhhh çok şükür çok sevindim canım. tatlı kızımız gelsin mıncıklayalım o nazlıyı

Ne zamanki goruntusune bakicaktik canim bende 9. hafta var ama o olur mu ki
Ilk kap atislarini ogrenmeye gittigimiz zaman canim 4 5 haftalik da olur yada 7 haftalik sonrasinda 12 de gittigimde bebek buyudugu icin biraz saga sola buyumus kese o yuzden daha kucuk bir haftada olsa daha iyi anlasiliyor

Yarın oglumuzu gorucez babasıyla :)
Ben durumumdan dolayi dışarı çıkamıyorum ama babası sağ olsun ne beğense alıp geliyor oğluna :)
Hissediyor mudur acaba oğlusum. Canım benim. Umutluyum inşallah yarında güzel haberler alcaz. Birazdan iğne vurulma vaktim neyse ki evde vuruluyorum dışarı gidip bide onun için yorulmuyorum. Herşey oglumun keyfi için :) İçimde çok pozitif bir enerji var bilmiyorum nedendir :)
İnşallah hersey hepimiz için çok güzel olur güzel anne adayları.

oy yerim seni yaaa böyle pozitif ol.herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…