2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya kızlar bugun 14 haftam bitti merak ettim bi dr a gittim yine cinsiyet belli olmadı erkeğe benziyo dedi sadece.
1-2 haftaya belli olur canım. Çok az bi kısmı ilerleyen haftalara kalıyor. Ogrenirsin kısa zamanda annesi :)

Lee_shin_mee canım inanır msn dün kaynvalidelerdeydık daha. İçime doğuyor bence erkek olacak diyor. Ben de ben kız hissediyorum dedim artık..

Ahh canlarım ikinizide çookk iyi anlıyorumm :))) bu arada isimlere karar verdiniz miiiiii <3

bana sıkıntı çıkarmıyolar. aksine daha önceden bebeğimi kaybetmiştim o yüzden bu bebeğimde herkes çok şükür çok anlayışlı

canım benim eltimde beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş eşimde çok üzülüyomuş.o da teselli ediyomuş niye üzülüyosun ne güzel olur bak kız çocuk diye birde kız olursa beni ara bak haber ver diyo.kendinden de bi o kadar emin ben bildim diycek.sevincek bi de kız diye.eşimde napcakmış haber alıp kına mı yakcakmış diyo.bi de hissediyomusun falan diyolar hareketlerini bende yok dedim o zaman kesin kız diyolar.daha hissedilmezmişki diyorum erkek çabuk canlanır erkek olsaydı hissederdin diyolar.sonuç noldu erkek çıktı bak.daha rüyası doğru çıkanı da görmedim.Allah gönlünden geçeni sağlıklı şekilde versin inşallah :)

Kuzum ya kafam karıştı bu oğlunun ultrason resmi eski yani şimdide kız bebişe hamilesin dimi yanlış anlamadım

Ayneeennn bide adı ben bilmiştim oluyo insana iyice sinir geliyo.. gerçi bende bi rüya gördüm kinseye anlatmadım size anlatiim dayanamadım rüyamda doğum anımı gördüm mavi gözlü bi kızım olmuştu doktorda doğar doğmaz götürünce niye götürüyosun versene kucağıma tentene temas önemli diye carladım doktorarabbim öncelikle hayırlısını sağlıklısını versin sonrada gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallah :)

Canım bu yorumunu her okuduğumda kahkaha atıorum geçen seferde sünnet olucak konumda yazmıştın hihi

eşimle şok olduk pipiyi görünce.nasıl 2 haftada bu kadar belirgin olabilir diye.kendimizi hazırlamayalım diye düşünsek de meğer kıza hazırlamışız farkında olmadan.şimdi oğluşumuz diye seviyoruz.arada ağlıyorum nasıl askere göndereceğiz diye.eşim de hay Allahım doğdu da askere gitmesi kaldı diyor

işte baba bu anlamıyor yaaaaaa. bende aklıma geldikçe gözlerim doluyo. ozamana askerlik kalksa ben oğlumu yollayamam diyorum. ama benim eşimde benle dalga geçiyor.

Ay bencede ya ben de oğlum olursa nasıl askere yollarım diye şimdiden dertleniyorum baya baya

İsimlerimiz hazır bizim erkek olursa Alp, kız olursa Peyker. Ancak çok sevgili kayınvalidem Peyker ismini beğenmemiş, alternatiflere bakıcakmışız.
ay ona ne canım bende bunu anlamıyorum. onlar çok beğendikleri izimleri zamanında kendi çocuklarına koysaymış. banada çok laf sokuşturuyolar isim konusunda ama benim eşim direk biz yaptık biz koyarız diyor

İsimlerimiz hazır bizim erkek olursa Alp, kız olursa Peyker. Ancak çok sevgili kayınvalidem Peyker ismini beğenmemiş, alternatiflere bakıcakmışız.

Çok karışmasın öyle benimde kendi annem çok karışıyor o zaman bitane daha yap sen koy ismini dedim sustu bende Asude Berra düşünüyorum Berra ismi tartışmalı sanırım dinen ama bende tek isim değil sonuç olarak böbürlenecek bişey olmaz dedim ama bakalım

Merkezinde değilim canım ilcelerindeyim. Sende mi Bursadasın? Kanamam oldu canım yine.Standart. 2 hafta önce persembeden beri var işte bi kanama alanı. Yarın randevumuz var bakalım.
Hmm gecmis olsun canim oluyo napicaksin benim 2 haftadan sonra baslayan kanamami gorseydin akil alacak gibi degildi. Simdi de halan hafif devam ediyo dokyor devam eder bi sure dedi. Evet canim aslen bursaliyim ama istanbulda yasiyorum

Hmm gecmis olsun canim oluyo napicaksin benim 2 haftadan sonra baslayan kanamami gorseydin akil alacak gibi degildi. Simdi de halan hafif devam ediyo dokyor devam eder bi sure dedi. Evet canim aslen bursaliyim ama istanbulda yasiyorum
Anladım canım. Sanada çok geçmiş olsun.
Bende Istanbuldan buraya geldim :)

ay ona ne canım bende bunu anlamıyorum. onlar çok beğendikleri izimleri zamanında kendi çocuklarına koysaymış. banada çok laf sokuşturuyolar isim konusunda ama benim eşim direk biz yaptık biz koyarız diyor
Ben kız olursa Umay koycam diyordum. Yok koyma diyen oldu. Sanki fikir sordum :)))

Canım özelden bana aldığı ücreti vs yazar mısın doktor arıyorum Ankaraya yeni taşındm hiç kimseyi tanımıyorum . İstanbldaki doktorum ebru zülfikarı önerdi bana ama 300tl alıyormş o bana çok yüksek miktar geldi . Pınar hanımdan memnunsun sanırım :)

Şu isimlere de müdehale etmiyolarmı deli oluyorum bizde taa sevgiliyken iki kız iki erkek ismi kararlaştırdık nolur nolmaz diye kızlar asya ve nisaydı hatta asya küçüklükten beri hayalimdi ama ikisininde hiç anlamı yok diye vazgeçtim zehra veya azraya karar verdik eşime de azrayı beğendiremedim ama uğraşıyorum erkekler de ömer ali :)

benim de kendi babam delirtiyo beni eşime oğlum yine de erkek olursa babanıza bi sorun belki kendi ismini koymak ister diyo töbe yaaa dost mu düşman mı belli değil yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…