- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.521
1-2 haftaya belli olur canım. Çok az bi kısmı ilerleyen haftalara kalıyor. Ogrenirsin kısa zamanda annesi :)Ya kızlar bugun 14 haftam bitti merak ettim bi dr a gittim yine cinsiyet belli olmadıerkeğe benziyo dedi sadece.
Ah canım sen de bendensinn, ben de ömrüm boyunca kız evlat istemişimdir, neden bilmem, ama görümcem fln hep erkek erkek erkek modundalar, isim bile seçmişler kendilerince. Onlar öyle dedikçe daha çok kız olsun kız olsun moduna giriyorum. Sağlıklı hayırlı olsunlar da önemli değil tabiki ama insan içinden de atamıyor böyle olunca. Bizim minnoş da göstermiyor işte sonuç olarak
Lee_shin_mee canım inanır msn dün kaynvalidelerdeydık daha. İçime doğuyor bence erkek olacak diyor. Ben de ben kız hissediyorum dedim artık..
Bu oğlunun ultrason görüntüsğ dmi cnm maşallah kızının varmı acaba
bana sıkıntı çıkarmıyolar. aksine daha önceden bebeğimi kaybetmiştim o yüzden bu bebeğimde herkes çok şükür çok anlayışlıKizlar izin aldim deyince aklıma geldi size de sorayim dedim.
Bu rutin gebelik kontrolleri için izin istiyormusunuz, iş yeriniz bu konuda sıkıntı çıkarıyor mu, çünkü bildiğim kadarıyla iş veren hamile kadına dr.kontrolu için izin vermek zorundalar
Ay merve çok alemsin yaen doğrusunu yapıyosun canım hiiiiçççç takma kafana :)
Ah bi sabredebilsemya bide kız istiyorum ya kayınvalidemin de sürekli erkek bence ben rüyamda gördüm içime öyle doğuyo demesi sinirimi zıplatıyo hormonlardan sanırım hayır bide rüyaları çıkar o yüzden biraz tırsıyorum sanırım
Canim evde azcik sicak battaniye koyuyorum ama işte masa basi otur otur agrıyor. gece artıyor. yatakta dön dur. kocamı atıcam yataktan yavaştan...Oy günaydın sanada :) krem ya da yağla hafif hafif kendin ovalayabilirsen ovala kuzum bel fena yapıyor ya
canım benim eltimde beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş eşimde çok üzülüyomuş.o da teselli ediyomuş niye üzülüyosun ne güzel olur bak kız çocuk diyebirde kız olursa beni ara bak haber ver diyo.kendinden de bi o kadar emin ben bildim diycek.sevincek bi de kız diye.eşimde napcakmış haber alıp kına mı yakcakmış diyo.bi de hissediyomusun falan diyolar hareketlerini bende yok dedim o zaman kesin kız diyolar.daha hissedilmezmişki diyorum erkek çabuk canlanır erkek olsaydı hissederdin diyolar.sonuç noldu erkek çıktı bak.daha rüyası doğru çıkanı da görmedim.Allah gönlünden geçeni sağlıklı şekilde versin inşallah :)
Canım bu yorumunu her okuduğumda kahkaha atıorum geçen seferde sünnet olucak konumda yazmıştın hihi
işte baba bu anlamıyor yaaaaaa. bende aklıma geldikçe gözlerim doluyo. ozamana askerlik kalksa ben oğlumu yollayamam diyorum. ama benim eşimde benle dalga geçiyor.eşimle şok olduk pipiyi görünce.nasıl 2 haftada bu kadar belirgin olabilir diye.kendimizi hazırlamayalım diye düşünsek de meğer kıza hazırlamışız farkında olmadan.şimdi oğluşumuz diye seviyoruz.arada ağlıyorum nasıl askere göndereceğiz diye.eşim de hay Allahım doğdu da askere gitmesi kaldı diyor
Ay bencede ya ben de oğlum olursa nasıl askere yollarım diye şimdiden dertleniyorum baya bayaeşimle şok olduk pipiyi görünce.nasıl 2 haftada bu kadar belirgin olabilir diye.kendimizi hazırlamayalım diye düşünsek de meğer kıza hazırlamışız farkında olmadan.şimdi oğluşumuz diye seviyoruz.arada ağlıyorum nasıl askere göndereceğiz diye.eşim de hay Allahım doğdu da askere gitmesi kaldı diyor
İsimlerimiz hazır bizim erkek olursa Alp, kız olursa Peyker. Ancak çok sevgili kayınvalidem Peyker ismini beğenmemiş, alternatiflere bakıcakmışız.Ahh canlarım ikinizide çookk iyi anlıyorumm :))) bu arada isimlere karar verdiniz miiiiii <3
ay ona ne canım bende bunu anlamıyorum. onlar çok beğendikleri izimleri zamanında kendi çocuklarına koysaymış. banada çok laf sokuşturuyolar isim konusunda ama benim eşim direk biz yaptık biz koyarız diyorİsimlerimiz hazır bizim erkek olursa Alp, kız olursa Peyker. Ancak çok sevgili kayınvalidem Peyker ismini beğenmemiş, alternatiflere bakıcakmışız.
İsimlerimiz hazır bizim erkek olursa Alp, kız olursa Peyker. Ancak çok sevgili kayınvalidem Peyker ismini beğenmemiş, alternatiflere bakıcakmışız.
Hmm gecmis olsun canim oluyo napicaksin benim 2 haftadan sonra baslayan kanamami gorseydin akil alacak gibi degildi. Simdi de halan hafif devam ediyo dokyor devam eder bi sure dedi. Evet canim aslen bursaliyim ama istanbulda yasiyorumMerkezinde değilim canım ilcelerindeyim. Sende mi Bursadasın? Kanamam oldu canım yine.Standart. 2 hafta önce persembeden beri var işte bi kanama alanı. Yarın randevumuz var bakalım.
Anladım canım. Sanada çok geçmiş olsun.Hmm gecmis olsun canim oluyo napicaksin benim 2 haftadan sonra baslayan kanamami gorseydin akil alacak gibi degildi. Simdi de halan hafif devam ediyo dokyor devam eder bi sure dedi. Evet canim aslen bursaliyim ama istanbulda yasiyorum
Ben kız olursa Umay koycam diyordum. Yok koyma diyen oldu. Sanki fikir sordum :)))ay ona ne canım bende bunu anlamıyorum. onlar çok beğendikleri izimleri zamanında kendi çocuklarına koysaymış. banada çok laf sokuşturuyolar isim konusunda ama benim eşim direk biz yaptık biz koyarız diyor
Canım özelden bana aldığı ücreti vs yazar mısın doktor arıyorum Ankaraya yeni taşındm hiç kimseyi tanımıyorum . İstanbldaki doktorum ebru zülfikarı önerdi bana ama 300tl alıyormş o bana çok yüksek miktar geldi . Pınar hanımdan memnunsun sanırım :)teşekkür ederim canım :) medicalparkta pınar hanım doktorum.benim evime yakın en iyi hastane medicalpark 5-6 tane doktor var saime hanıma gidiyodum öncesinde ondan da memnundum ama hamile kalınca pınar hanımda başladım kontrole. kaç kez rahatsızlandım sağolsun her defasında özenle ilgilendi :)
İsimlerimiz hazır bizim erkek olursa Alp, kız olursa Peyker. Ancak çok sevgili kayınvalidem Peyker ismini beğenmemiş, alternatiflere bakıcakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?