2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyi aksamlar yoldaslarim :)

Ancak yazabildim cunki cinsiyet ogrendim ve avm ye kosup ciciler aldim.

Prensesimiz geliyor.
ZEYNEP geliyo .

Hepsi saglikla gelsin.
@Citolesgen canim ekleyebilirsin :)

Hoşgeliyor Zeynep... İsmi de çok güzelmiş sağlıkla gelsin küçük meleğin.. Cicilerini de güle güle giysin... Kız sayısı baya arttı sanki erkekleri yakaladık mı ne :)))

Kizlar bu donemlerimiz için okuduğunuz kitap var mi? Isimleri ne?Yarın inşallah doktor biraz yurumeme izin verirse kitap almak istiyorum muayneden sonra. Izin vermezse de internetten alırım. Önerdiğiniz var mi?

MissMervee canimmm cok sevindim hadi gözümüz aydın.saglikla gelsin kızçen.Insallah bundan sonra hersey daha da güzel olacak ödem filan kalmayacak.

Ben migrosda şu kitaba rastladım, fena değil içeriği , konular bölüm bölüm.. 56 sayfa okudum bile çünkü ilk haftaları atladım daha doğrusu ilk trimesteri komple atladım :)))

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
MissMervee gözün aydın arkadaşım ne güzel bir haber vermişsin böyle anca şimdi okuyabildim.ödemi geçiyor demek inşallah tamamen geçip biter hiçbir tedaviye gerek kalmaz.bu arada kızmış bebişin.kızı olan biri olarak kız çocuk candır diyorumama birde oğlum olsa fena olmaz hani:)
İyi aksamlar yoldaslarim :)

Ancak yazabildim cunki cinsiyet ogrendim ve avm ye kosup ciciler aldim.

Prensesimiz geliyor.
ZEYNEP geliyo .

Hepsi saglikla gelsin.
@Citolesgen canim ekleyebilirsin :)
Hayırlı olsun kızın.sağlıkla gelsin iinşallah.

Benimde küçük kuzucum grip oldu.çok hasta.dün gece yanımda yatırdım ateşi var diye.sabaha kadar uyuyamadım.uykusuzlukta çok kötü yapıyor hamilelikte insanı.bu gece ne olur ne olmaz diye yine yanıma aldım.babayı postaladık ben kızım birde karnımdaki şahsiyet üçümüz yatıyoruz sarmaş dolaş.sizlerede bebişlerinizle beraber rahat ve huzurlu bir gece diliyorum

Tatli anneler gunaydin, soz verdigim uzere yaziyorum. Dun hamile yastigim geldi ve gece denedim. Modeli happy dreams. 3 gundur ilk kez rahat uyudum. Baska yastik yok bir tek onu kullandim. Internetten bakin ilgileniyorsaniz bas kismi hafif yuksek, ama ilerde reflu mide rahatsizliklari oluyor o sebeple rahat ettirmek icinmis. Onemli olan bu model simetrik . Telefonla yetkiliy sorup aldim. Saga sola donunca yastigin pozisyonunu degistirmrk zorunda kalmiyorsun .yan yatinca Arkasi sirtini hatta kuyruk sokumunu destekliyor onu bacak aranda oluyor. Ellerin ise arasindan geciyor. Ben oneririm ama yorumlarda seven sevior alisamayan alisamiyor yaziuordu ama ben ilk kez uyudum gece. Memnunun. Hop diye agrim gecti mi yok ama gece rahattim. Tabi 1 gecelik tecrubem bu. Soz verdim diye daha yataktan kalkmadan yaziyorum sizlere :)

Günaydın hamisler ben dün yazamadım elhamdulillah her şey olumlu doktor güzel şeyler söyledi bizim çocuk cinsiyetini yine sakladı vardır bi Hayır bakalım nolacak

MissMervee canım ya bıldırımler gelmıyo bana bazen bakıyorum baya yazısmalar oluyo. yazısmalara bakarkendr senın yazdıgını gordum ve o an inan kalbim nasıl attıı. çok sevindim canım .hala kalbımın carpıntısı devam edıyor. benımde kızım olacak hayırlısıyla . Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin .

şimdide eşimin kuznındr aynı sorun çıktı canımız ona sıkıldı . tüp bebek oldu ama ensesı kalın ödem varmıs ve kalbındekı odacık gelişmemiş. sakat dogar demişler. onada cvs yapıldı. o yuzden buralardam bıraz uzak kalıyorum.

kızlar gunaydın bır sorum olacak . malum gecırdıgım sıkıntıdan dolayı 3,5 kılo vermısım . yanı sıra mıde bulantılarım cok oldugu için sadece tost ve ayva. makarna turu seyler yıyebılıyorum oda sıfır yagsız olacak. 14 . haftaya gırdım ama gobgım hiç çıkmadı. plasentam arkadaymıs bıraz acaba iç karnımmı geniş. bulantılarım halsızlıgım olmasa hamıle oldugumu anlamıcam

Kızlar günaydıınnn, Dr.a gidiyorum inşallaaaahh herşey yolundadır musmutlu ayrılırız ordan.heyecanlıyım soracağım konuşacağım konuları bile unuttum yaaaa
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.soracaklarımı not alıyorum ben canım.daha iyi oluyor aklında olsun.

Benim 17. Haftam bitmek üzere daha 1 hafta 10 gündür falan belli olmaya başladı göbeğim.sen ne kadar yazıflarsan zayıfla bebek senin depolarından kullanarak gerektiği kadar büyüyecek.ayrıca rahimde kasıklardan bel hizasına doşru çıktıkça hem büyüyor hem daha brlirginleşiyor.yumruğun büyüklüğündeki rahimin doğuma kadar karpuz büyüklüğüne ulaşıyor.

Gece 2 de uyuyup sabah 8 de kalktım.günlerdir çok uykusuzum.bugün yarım gün okul cumhuriyet bayramından ötürü.akşam kardeşim geliyor memleketten iki günlüğüne.koşturmacalı bir gün ve hafta sonu beni bekliyor.herkese günaydın.iyi bir gün olsun.

canım aldığın siteyi bi yollarmısın ben de almayı düşünüyorum ama anlattığın modeli bulamadım

Teşekkür ederizz bilgiler için güle güle kullan yastığını :)) ben de aldım hamile destek yastığı diye şimdilik sola yatarken kullanmak amacıyla ama hamileliğin son dönemlerinde sanırım 2-3 yastık lazım olacak :) sipariş gelsin ben de kullanışlılığıyla ilgili fikrimi paylaşırım.

Eklentiler

• image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…