2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bu donemlerimiz için okuduğunuz kitap var mi? Isimleri ne?Yarın inşallah doktor biraz yurumeme izin verirse kitap almak istiyorum muayneden sonra. Izin vermezse de internetten alırım. Önerdiğiniz var mi?
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler? yazarı Heidi E. Murkoff ve Sharon Mazel. tavsiye ederim ben çok memnunum yaşayacaklarımızı heşeyi anlatıyor

Günaydııınnnnn güzel anneler ve bebişhlerine... Çalışanlar için son iş günü haftasonu geldi yine ne güzelll :))

M -Moonlight- güzel haberleri bekliyoruzz... Ben de kontrol esnasında, bebişhi de görünce heyecandan bazen soracaklarımı unutuyorum, en son gittiğimde telefonumun notlar kısmına aklıma geldikçe yazmıştım ordan bakıp bakıp sordum :))) sen de önemlileri yaz istersen diğerlerini de doktorla sohbetin akışına göre sorarsın:))

B blossom- canım senin de bugün kontrolün vardı güzel haberlerini bekliyoruzz... Tüm annişkolara duaları yolladım. Hem bugün cuma hem biz hamileyiz dualarımız daha çabuk adresine ulaşacaktır :)) musmutlu haberlerle döneceksin inşallah. Bekliyoruz....

Cnm geçmişi okuyorum şimdi tahminde bulunan oldu mu daha okuyamadim ama nub teorisine göre bariz kız geldi bana :) ne zaman kontrolun var sonucu haber ver merak ettim bende
İnşallah canım ya hayırlısıyla :) ben de kıza benzetmiştim başta ama pek de anlamıyorum o yüzden de bilemiyorum, Merve100 erkeğe benzetti, onun dışında başka yorum yok :) 31 Ekimde randevum minnoş gösterirse hemen yazarım

İyi aksamlar yoldaslarim :)

Ancak yazabildim cunki cinsiyet ogrendim ve avm ye kosup ciciler aldim.

Prensesimiz geliyor.
ZEYNEP geliyo .

Hepsi saglikla gelsin.
@Citolesgen canim ekleyebilirsin :)

Hayırlı olsun canımm, sağlıkla gelsin prenses kızımız

Geçmiş olsun tatlım, çabucak iyileşsin kuzucuk inşallah

Rahat etmiş olmana çok sevindim canım, ben de sipariş vermeyi planlıyorum, sen hangi siteden almıştın?

Canım bende de şu an hiçbir belirti yok, iç karnım geniş sanırım hala dümdüz karnım, hamileliğimin başlangıcına göre kilo da almadım ama sanırım bu şekilde son demlerim. 16. haftadan sonra alınıyor ve göbek çıkıyor diyorlar

Kızlar günaydıınnn, Dr.a gidiyorum inşallaaaahh herşey yolundadır musmutlu ayrılırız ordan.heyecanlıyım soracağım konuşacağım konuları bile unuttum yaaaa
Güzel haberlerle gel inşallah canım, ben yazmaya başladım soracaklarımı, doktora gidince ben de unutuyorumm

Siz de benim gibi doktordan sonra 1 hafta mı dayanabilirsunuz ya, haftada 1 ultrasona girmek istiyorum.. Amaç bebeği görmek felan değil. Kalbi atıyor mu iyi mi hematom nolmuş diye...

@01Adanali canım bi an yazmayınca korktum doğrusu çok sevindim iyi olmasına bin şükür darısı başımıza

@berna0220 canım verdiğn kiloyu önemseme bak ablam 4 kilo verdi ilk 3 4 ayda ve bebeği sağlıklı ve 4 kg doğdu.. Karnına gelince eltimin yalan olmasın hamile olduğu 6. Ayında felan anlaşılır oldu onun da 3.5 kilo doğdu bebeği. İçini ferah tut canım

@-Moonlight- güzel haberlerini bekliyoruz canım :

https://hamileyastigim.com/

sorma canim aynen oyle
hele bazen instagramda falan bebegini kaynedenleri.gorunce daha cok evham yapiyorum maalesef. ozellikle buyuk haftalarda kaynedenler cok etkiluyor beni. rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

sorma canim aynen oyle
hele bazen instagramda falan bebegini kaynedenleri.gorunce daha cok evham yapiyorum maalesef. ozellikle buyuk haftalarda kaynedenler cok etkiluyor beni. rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Gebe okuluna basladim.iyi geldi biraz.ben de stres cok.kendimi sakin tutmaya calisiyorum
İlk gebeligim de sorunlar olustu.simdi.cok evhamliyim
Su an sorun gorunmuyor ama her an olacakmis gibi geliyor..
Gun cok uzun geliyor...

Gebe okuluna basladim.iyi geldi biraz.ben de stres cok.kendimi sakin tutmaya calisiyorum
İlk gebeligim de sorunlar olustu.simdi.cok evhamliyim
Su an sorun gorunmuyor ama her an olacakmis gibi geliyor..
Gun cok uzun geliyor...
İyi yaomissin canim. ben yarim gun calisiyorum oyle kafa dagitoyorum yoksa saatler gecmek bilmiyordu. benim de ilk gebeligim sonlandirilmisti 8 haftalikken simdi surekli diken ustundeyimm. insallah saglikla kucagimiza aliriz canim hepimiz

Günaydın herkese dün dr kontrolümüz vardı bizim de. Geçen ay drumuz cinsiyeti erkek gibi konuşmuştu tüm çevremizde kesin oğlun olur diyordu ama dün drumuz %98 kız dedi. Önce sağlık diyordum ama ne yalan söyliyim kız deyince çok çok sevindim hep gönlümde bi kız evlat vardı. Anne kız alisveris yapariz kuafore gideriz bana arkadaş olsun isterdim hep. Herseyimiz güzel çıktı. 6+5 dedi. ultrasonda kızım kıpır kıpırdı 1 sn durmadı taklalar tekmeler parendalar ben hiç hissetmiyorum ama resmen içerde Fink atıyor Alışverişe başlamamak için zor tutuyorum kendimi

sorma canim aynen oyle
aynı şekilde.. Aklıma getirmeyim diyorum kime diyorum aklımda hep.. Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi

Evet canım bugün muayene günümüz.
Güzel haberler almayi umuyorum 16.haftaniza girdiğimiz bugünde :)

Ben zaten ister istemez hafta 1 ben 2 gidiyorum ama buna rağmen doktordan geldiğim günden itibaren başlıyor yine görme isteğim :)

Selam kizlar nasilsiniz? Iyisiniz insallah :) bu arada kilo alimi konusunu merak ettim Benim boy 162 ve 60kiloydum. 16hafta gecmis ve 65kilo olmusum. Sizde durumlar nasil? Ben biraz hizli mi gidiyorum ki?
Ahhh canıımm ahhhh kilo olayı hepimizin derdi sanırım benim boy 1.67 ve 76 kilo ile hamile kaldım. 17+4 teyim 76.5 kilo olmuşum bana zaten kilo almak yasaktı.. yani doğuma kadar en fazla 8 kilo hakkım var. Bende ya fazla alırsam korkusu var o yüzden pek yiyemiyorum canım da pek bişey istemiyor korkuyorum çocuk gelişimi olmayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…