2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben zaten ister istemez hafta 1 ben 2 gidiyorum ama buna rağmen doktordan geldiğim günden itibaren başlıyor yine görme isteğim :)
Bence il il arkadaşlar toplanalım her ilde bi tane kadınlar klübü ultrason cihazınız olsun.. Alalım cihazları talınabilir olması için kamyon tutalım ev ev gezsin her gün ay :)

Bence il il arkadaşlar toplanalım her ilde bi tane kadınlar klübü ultrason cihazınız olsun.. Alalım cihazları talınabilir olması için kamyon tutalım ev ev gezsin her gün ay :)
ne süper olur aslın da . ama il il toplanma fikri mantıklı geldi bana. mesela Ankarada yaşayanlar birgün buluşsa. herşehir için öyle bi organizasyon yapsak bence hoş olur

ne süper olur aslın da . ama il il toplanma fikri mantıklı geldi bana. mesela Ankarada yaşayanlar birgün buluşsa. herşehir için öyle bi organizasyon yapsak bence hoş olur
Çok kış gelmeden yapsak aslında di mi bir hafta sonu? Ben de ankaradayım.. Hamilelikle ilgili bir sıkıntım olmaz ise gelirim aslında :)

Çok kış gelmeden yapsak aslında di mi bir hafta sonu? Ben de ankaradayım.. Hamilelikle ilgili bir sıkıntım olmaz ise gelirim aslında :)
evet yaaa süper olur bende ankaradayım. ay bi toplansak. doğumdan sonrada bi şehir belirleyip tüm nisan anneleri buluşsak

evet yaaa süper olur bende ankaradayım. ay bi toplansak. doğumdan sonrada bi şehir belirleyip tüm nisan anneleri buluşsak
En merkezi yer ankara mı ne turkiyede şaka bi yana ben çok isterim sağlık problemi olup çıkamayacak varsa da onun evine yakın bi yerde buluşabilirz.. Yarın değil de bir sonraki haftasonu böle bi organizasyon yapsak bi iki saatlik de olsa olur gelenler elime mum diksin

Hayırlısı olsun cnm benim sağlıkla gelsin prenseskaçıncı haftada erkeğe benzetmişti acaba cnm?

hangi ildesin de internet yok çok merak ettim gerçekten

Günaydın kızlar ,ben dayanamadım 3 ay bekledim ama beyazlar uzadı ,evde olsam sıkıntı Yok ama çalışıyorum ve sonunda saçımı boyatmaya geldim organik boya ile tabiki ve eşimin haberi Yok akşam bi sürü laf edecek

ben gelirim. evet hade ankaradaki hanımlar haftaya cumartesi buluşa lım mı

Kızlaarrr çok mutluyum :)) 6 yaşındaki oğluma kız kardeş geliyor. kontrolümüz çok iyi geçti. 160 gr olmuş gayet sağlıklı ve hareketliydi. acaba gösterir mi diye çok heyecanlıydım ama kızım annesini merakta bırakmadı Citolesgen artık cinsiyet bilgimizi de listeye ekleyebilirsin canım, yaş 27 olcak onu da yazabilirsin

Kizlar bu donemlerimiz için okuduğunuz kitap var mi? Isimleri ne?Yarın inşallah doktor biraz yurumeme izin verirse kitap almak istiyorum muayneden sonra. Izin vermezse de internetten alırım. Önerdiğiniz var mi?

Bende hamilelik ile ilgili 5 tane kitap var hepsini yaziyim bazıları pek güzel değil onlarıda yaziyim. Yarın eve geçeceğim geçince yazarım hemen:)

canım kıyamam sana ben sana resim atarım . hem doğurıyım oğlumla bursaya geleceğim. orada bi işi yapmıştım ona imza atmak için gitmem lazım bursayada doğumu bekliyoruz
Nasıl sevinirim :)) Çıkın çıkın gelin :) :) gbilges
Ben hazirlanayim eşim birazdan gelir okuldan. Bebisimizi gormemize az kaldı. Çok mutluyum :)) Canim oğlum.

Gözünaydın canımm, bi önceki kontrolün ne zamandı, dediğin gibi kız evlat anneye yoldaş gibi büyüyünce Sağlıkla kucağına al inşallah

Oh ne güzel canım gözünaydın
Çok güzel ya bi kızın bi oğlun olcak maşallah büyümüş de minnoş, darısı cinsiyet bekleyenlerin başınaa Kızlar bu durumda yakaladı mı erkekleri, kız haberleri geliyor iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…