2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ohhh afiyet olsun yarasın bebişhee de sana da canımm... Benim günlük menülerim de aynı böyle.. Ceviz çiğ badem meyve filan görev gibi gelse de yiyorum mecburen :))

Evet görevimiz çok büyük canım senin bebişine ve sanada afiyet olsun şifa olsun yarasın inşallah:) maşallah hep böyle gider inşallah beslenmemiz benim sadece kırmızı ete isyan edesim var öncedende hiç sevmezdim şimdide sevmiyorum ekmek arası yapıp falan ya da bol salatayla falan yutmaya çalışıyorum

Canım bak biraz bulantıların geçsin iştahın gelecek o göbek de çıkacak. Hiç merak etme :)

gercekten cok sevindim, saglıkla gelsin kucuk hanım :)

Tebrik ederim.Sağlıkla gelsin prenses.Bende bir erkek annesi olarak bu seferki kız diye ümit ediyorum.Artık hakkımızda hayırlısı.

Tebrik ederim,sağlıkla gelsin prenses.Kız haberleri geldikçe bende dr. gitmemek için kendimi zor tutuyorum.

Kizlar bu donemlerimiz için okuduğunuz kitap var mi? Isimleri ne?Yarın inşallah doktor biraz yurumeme izin verirse kitap almak istiyorum muayneden sonra. Izin vermezse de internetten alırım. Önerdiğiniz var mi?

Şu an gülnihal bülbülden doğal dopumu okuyorum bitince adem güneşten güvenli bağlanmayı sonra da oyuncu anneden başlarım şimdi anneliğeyi okuyacam :)

evet yaaa süper olur bende ankaradayım. ay bi toplansak. doğumdan sonrada bi şehir belirleyip tüm nisan anneleri buluşsak

ben gelirim. evet hade ankaradaki hanımlar haftaya cumartesi buluşa lım mı

Ben de ankaradayım bende geliriiiimmmm

Selam benimde muhtemel doğum tarihim; Ultrasonun verdiği ilk tarih 5 nisan , sonra 30 Mart ve sonra 23 Mart ilk hamileligim ve kafam bayagi karıştı . Ebeler son adet tarihini takip et diyor , ultrasonda olgunlaşma süresi olan 2 hafta da ekleniyor diyor. Deneyimli arkadaşlar

hoş geldin. bizlerinde bazen değişiyor usg de doğum tarihi. sen ilk adet tarihini baz al bence. ben öyle yapıyorum. burada herkes birbirinden bişeler öğreniyor inşallah sanada yardımcı oluruz.

Arkadaslar aramizda ilk dogumda gebelik zehirlenmesi geciren varmi .simdi.ikinci gebeliklerinde tansiyonlarini nasil olculuyorlar.doktor secerken neye dikkat ediyorsunuz.
Ben de yasadim.simdi normal kadin doguma giidyorum.anlattim durumumu.haftada 1 tansiyon olc diyor.ben bugun basladim.duzenli olcmeye...arastirma hastanesine gitmeyi dusunuyorum.ne tavsiye edersiniz

supremee Canm merhaba. Bişey merak ediyorum. Bizlerden en önde sen sayılırsın. Hissetmeye başladın mı tekmeleri hareketleri? Yoksa biz mi acele ediyoruz hissetmek için Arada bir vuruyor da çok nadir. Randevuma da iki hafta var iyice meraklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…