2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım ben yaşamadım ama ben günde 3 kere ölçüyorum resmen normal bir gün yaşamadığımdan farkediyorum düştüğünü şükür yükselme Yok benim ki abartı ama ben pimpirikliyim ilerleyen zamanlar da daha önemli sanırım o zamanlar oluyormuş bu maddi durumun varsa tansiyon aleti al kendin kontrol et düzenli , yemene içmene dikkat et stres içine çok girme inşallah bir sorun olmaz

teşekkür ederim cnm

bakalım beklıcez ozaman 16. haftamızı saglıkla gelsınde varsın olsun cıkmasın gobiş

canım bu cevşen duasını hanı boyna takılabılınenden mı aldın.

Şu an gülnihal bülbülden doğal dopumu okuyorum bitince adem güneşten güvenli bağlanmayı sonra da oyuncu anneden başlarım şimdi anneliğeyi okuyacam :)

Ben de ankaradayım bende geliriiiimmmm

Gulnihal bulbulun kitabi nasil? Bende duydum onu 2 3 ay once de bir turlu firsat olmadi yarin alayim diyorum. Faydali mi?

@LaBoum benimde ilk gebeliğim ama bildiğim kadarıyla gebelik zehirlenmesi , annenin asiri tuz tuketiminden oluşuyor. Türettiğin tuz oranına dikkat ettikten sonra Allah in izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini...

Nasip_kismet ozel adana hastanesi ( dogum uygun fiyata) doktorun adi dilek canim kiz kardesim iki sezeryan dogum yapti acilma olmayinca mecbur. bide kardesimin eltisi ve gorumceside onda dogum yapti. kiz kardrsim asiri drecede memnun doktordan

Kızlar çıktık hastaneden. Maşallah bebis gayet iyi. Pipiyi goruyorsunuz dimi kesin erkek bu. Bak pipi burda diyor doktor :)) Çok güldük eşimle. Kanama alanı hala var ama istirahatle çözülür. Hiçbişey yapmamaya devam dedi. Yürüyüş yapabilir miyim dedim. Apartmanda asansör varsa 10 dakka yuruyebilirsin dedi. Aciktik şimdi yemek yicez :) haftaya yine gel dedi. biraz mizmiz başladık o yüzden kontrollerimiz böyle sık oldu haftayadan sonra bakarız artık dedi.

Çoklu alıntı yapmayı beceremeyen ben!!

supremee gözünüzaydın canım çok sevindim testin sonucu iyi gelmişş... Sağsalim gelecek bizim bebişlerimizz hayırlısıyla..
Allah koruyor hepsini...

M -Moonlight- Maşallah minik kızımıza hoşgeliyor... Çok sevindim canım , şaka maka kız anneleri olarak çoğalıyoruzzz..

nichyagamze gözünüzaydın canım sağlıkla gelsin prenses
Ben de kızım olacağını söylediğimde ne güzel sana hayat boyu arkadaş demişlerdi çevredekiler.. Her evladın yeri başka tabi , iyi anlaştıktan sonra oğluyla da arkadaş gibi olan anneler var.. Tabi kuaför alışveriş kısımlarına katılıyorum

Maşallah ona da fındıklarına da göstermiş iyice yüzde yüz sapına kadar erkekimm ben annecimm diyoooor istirahate devam canımm bol bol dinlen geçsin bitsin kurtul için rahat önüne bakabil... şu kontroller bitene kadar yürüme bence tamamen iyileş de yürürsün daha önümüzde aylar aylar var yürüyüş için... Acele etme canım önce sağlık... Bebiş ve senin iyi olmanız. Sevindim güzel haberlerine haftaya daha da iyi haberler alırsın inşallah.

Ohh çom şükür canım.. Kanama alanına cm bazında bişi dedi mi doktor.. Bir de ne güzel öğrendin cinsiyetini maşallah ya, ben de yavaş yavaş meraklardayım.. Afiyet olsun bu arada canım. :)

Beni tarif ediyorsun vallahi.. Benim de etle hiç aram yok. Sote filan seviyorum öyle de besin değeri kayboluyor diyorlar... Doktor da her gün 200 gr yiyeceksin dedi. Hiçbir yemeği her gün üst üste yemeyi sevmezdim zaten. Sebzenin içinde kıyma filan artık bir formüllerle olduğu kadar almaya çalışıcağım. Bebişkolara yarasın hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…