2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim ben vitamini tok karnina içiyorum, kayinvalidem eczaci, karbonhidrat agirlikli yediysen yemekten hemen sonra icme bi saat sonra fln ic bulantin artar yoksa dedi. Şimdilik öyle yapiyorum cok bulanti yapmadi

Kızlar nazlı olur tabi, geç gösterdiler kendilerini o yüzden bi anda çoğalmaya başladık :)) bundan sonra da herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Benim eşimle kuaförümüz aynı hatta eşimin bana aşık olduğunu dediği yer kuaförümüz oldu oğlan olsa onu da getiririz diyorduk karışık yerler var tabi sadece ağda kısmı ayrı

gbilges canım erkekler daha erken belli oluyormuş. Ondandir muhtemelen :) 1.5 cm dedi kanama alanı için.
happymom87 canım yok yok hiç yürüyüş yapmam zatende olurda mecbur olursam diye sordum. Şimdi eve gidip istirahate devam. Sürekli uzaniyorum

cok guldum canim allah iyiligini

Canim ben vitamini tok karnina içiyorum, kayinvalidem eczaci, karbonhidrat agirlikli yediysen yemekten hemen sonra icme bi saat sonra fln ic bulantin artar yoksa dedi. Şimdilik öyle yapiyorum cok bulanti yapmadi
bana eczeccı uyandığında iç yemeği ilaçtan 20 dk sonra ye dedi acaba yanlışmı yaptım

Aranızda benim gibi baş ağrısı çeken varmı acaba? Hamileliktenmi mevsimselmi anlayamadım. Ağrı göz kapaklarıma kadar vuruyor. İki gündür böyleyim buz falan koyunca bir süre geçer gibi oluyor sonra yine aynı

Haftada en az 3 kere asiri bas agrisi cekiyorummm. Hic birsey ise yaramiyor gecmiyor. Migrenim vardi daha once ondan olabilir bilmiyorum ama bende cok agir bas agrisi yasiyorum

B blossom- canim çok sevindim.insallah cok yakinda kanama alaninin kaybolduğunu da haber vereceksin bize.

Bugun bizim de görüş günümüzdü.ben 2 haftada 1 gidiyorum dayanamıyorum.bizim oğluş biraz edepsiz doktor karnima aleti koyar koymaz pipisiyle karşılaştık hic anasina babasina cekmemis.masallah kıpır kıpırdı yine.elini kafasına götürüp durdu anasi gibi düşünceli oglum ne düşünüyorsa :)

Sağ ol teyzesi. İnşallah zamanla tamamen biticek.
Bu ogluslar hep rahat sanırım :) Ulu orta acıyolar :))) Çok güldük bugün cidden. Ayrıntılı 20.haftada dimi? O zaman ne pozlar vericekler acaba :))

gbilges ve kanaması olan diğer arkadaşlar. Doktorumun bana yaptığı önerileri sizinlede paylasayim belki bi faydası olur.
Kesinlikle sürekli istirahat diyor. Çalışan arkadaşların rapor alma durumu varsa keşke alabilseler.
Kabız olma, sulu yemek ye,temizlik-yemek vs elini sürme diyor. Bu şekilde uygulandiginda kanama alanı daha hızlı yok olabilmekteymis. Tabi bunlar bana özeldir belkide bilmiyorum ama bana kesin dedikleri bunlar.

Son cümlen beni benden aldı :))) Aynen insan ofiste sorun yaşar. Sen caktırmamaya çalış müzik sesi falan aç mümkün oluyorsa vitamin ilacı kullanamiyorum progestandan dolayi o yüzden o konuda bilgim yok canım.

Gulnihal bulbulun kitabi nasil? Bende duydum onu 2 3 ay once de bir turlu firsat olmadi yarin alayim diyorum. Faydali mi?

Canım daha yeni başladım 2 üç sayfa anca okudum. genel olarak doğumun süreçlerinden eski doğumlardan ve şimdi ne kadar medikal bi hale geldiğinden sezaryenden ve sezaryen ihtimalinin nasıl azaltılabileceğinden vs bahsediyo ve pozitif doğum hikayelerine yer vermiş bi de

Ben normalde baş ağrısı nedir bilmezdim ama hamilelikten beri ara ara ensemden yukarı bi ağrı yayılıyo sanırım tansiyonum yükseliyo

Merhabalar sevgili annisler ve tatli bebisleri :)

Biz bugun daha iyiyiz gece hastaneden ciktiktan sonra sabah doktora yeniden kontrole gittim bi kanama alanim var bitene kadar kanamalarin devam eder dedi hafif kasiklarim sanciyo oda olurmus bu kadar kanamadan sonra normal dedi. Bir avuc ilacim oldu :) bi de ogne vuruluyorum yogun bir progestan tedavisi. Kendi doktorumda tescilledi erkek diye pipisi gosterdi pasam :) ama biraz keyfine duskun bi oglum olacak hep bi yatis pozisyonunda cani isterse elini ayagini bi kipirdatiyo o kadar. Gezme tozma agir is yasak bol bol dinlenicemisim. Annem bendeydi iki gundur sag olsun evi derledi topladi gitti.

Gecmisi pek okuyamadim cinsiyet ogrenenler, sonuclari iyi cikanlari tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…