2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Nasip_kismet ozel adana hastanesi ( dogum uygun fiyata) doktorun adi dilek canim kiz kardesim iki sezeryan dogum yapti acilma olmayinca mecbur. bide kardesimin eltisi ve gorumceside onda dogum yapti. kiz kardrsim asiri drecede memnun doktordan

Cok sagol canim tesekkur ederim. doktor cok onemli hep iyilerle karsilasalim insallah

Canim hiç canını sıkma. Takip etmissindir bende de kanama alani var 2 haftadir.Hala da devam ediyor. Uzulme,negatiflik sezmedim mesajlarindan bu cok guzel :) Hic uzulme annesi. Ben bosuna uzulmusum o kadar. En azından sen üzülme hiç. Bol istirahat, hiç is yapmamak en iyi tedavisi.

Kilim ve tohum göremedim dün seni.sanada günaydın öğretmenim.bebişinide senide öperim.hadi bana bismillah işler beni bekler.
Canım yetiştireceğim şeyler vardı onlarla ilgilendim teşekkür ederim geç yanıtlıyorum seni de o güzel göbüşündeki minnakı da öperimmmmmmmm....

Harikasın canım!!!

Allahtan haftasonu yoksa cocuklarla ugrasirken dinlenilmiyor canim biliyorsu. normal mi peki acaba canim bel agrisi ayri sey yaa
Evet canım olabilirmiş ben geçen hafta sonuntemzilik yaptım cumartesi misafir ağırladım ardından bittim sanırım pazartesi en yoğun günüm mahvoldum. Okulda ayaktayız tabi. Çarşamba gecesi afedersin lavaboya gidemedim.

B blossom- canım doktora gidecektin gittin mi
Nasıl geldi sonuçlar?
Teyzesi maşallah bebis gayet iyi dedi. İstirahate devam dedi. Tüm yasaklar devam ediyo sadece 10 dk. yürümeye müsade var. Kanama alanı da var hala ama bol bol istirahatle çözülür dedi Allahın izniyle.

Teyzesi maşallah bebis gayet iyi dedi. İstirahate devam dedi. Tüm yasaklar devam ediyo sadece 10 dk. yürümeye müsade var. Kanama alanı da var hala ama bol bol istirahatle çözülür dedi Allahın izniyle.
Oh teyzesi yesin onun minik ayaklarını. Canım maşallah maşallah. Çok şükür her şey yoluna giriyor az daha sabır. Zorunda kalmadıkça yürüme kuzum uzan dinlen film izle dizi izle kitap oku buradan bizlerle ol zaten eşin yarım gün çalışıyor sanırım sonra gelsin sohbet gitsin muhabbet :)
Senin oğlan da ne yaramaz çıktı bak!
her zorluk aşılır canım yeter ki umudumuz olsun. İsmi güzel kendi güzel oğlunu da seni de öperim canım.

Canım 14. Haftada ben yaklaşık dört gün çektim ama bir daha olmadı

KIzlar ilk kez yesil akinti gordum cok korktum enfeksiyondan dolayi oliyormus sanirim
doktorumu arasam mi yoksa bol suyla devam mi etsem bilemedim. idrar tahlli olmadan ilac da veremez

KIzlar ilk kez yesil akinti gordum cok korktum enfeksiyondan dolayi oliyormus sanirim
doktorumu arasam mi yoksa bol suyla devam mi etsem bilemedim. idrar tahlli olmadan ilac da veremez
Canım muhtemelen enfeksiyon ama önce yeşil ve kokulu olduğundan emin ol. Su her durumda iç. Acilde özelden bir idrar kültürü yaptırıp sonucunu doktorla paylaş. İdrar kültürü için gecikme.

Erkekler erken gosterir derlerdi gerçekten doğruymus bu topikte yasayarak ogrendik:) önce hep erkek haberleri geldi heralde erkek yılı bu yıl dedik utangaç kizlarimiz yeni yeni gösteriyor kendini yakaladı erkeklerin sayısını:) benim bdt 8 nisan olmasına rağmen hala öğrenemedim kesin kız benimki de zaten içime kız doğuyor daha 2 hafta var kontrole bütün belirtiler kızı gösterse de insan merak ediyor doğru cikacak mi diye :)

Kızlar mahremlerine daha çok saygı bekliyor demek ki bizim haytalar hemen açıyorlar pipilerini

Cnm bence bir doktora görün hem bel agrisi da aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. korkma ama ilaçla gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…