2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Teşekkürler canım

Bizde seni ve minigini öpüyoruz teyzesi. Yok zaten mecbur kalmadikca çıkmam dışarı ama sadece merak etmistim hiç mi yurumemem gerekiyor diye.

sorma canim aynen oyle
hele bazen instagramda falan bebegini kaynedenleri.gorunce daha cok evham yapiyorum maalesef. ozellikle buyuk haftalarda kaynedenler cok etkiluyor beni. rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
O durum beni de etkiliyor özellikle erken doğmuş mucize prematüre bebekler de ilgimi çekiyor. Allahım sağlık versin hepimize.

KIzlar ilk kez yesil akinti gordum cok korktum enfeksiyondan dolayi oliyormus sanirim
doktorumu arasam mi yoksa bol suyla devam mi etsem bilemedim. idrar tahlli olmadan ilac da veremez
Canim bol su içmeye devam ama mutlaka doktora git bence. İdrar tahlili yapar için rahat eder.

Gebe okuluna basladim.iyi geldi biraz.ben de stres cok.kendimi sakin tutmaya calisiyorum
İlk gebeligim de sorunlar olustu.simdi.cok evhamliyim
Su an sorun gorunmuyor ama her an olacakmis gibi geliyor..
Gun cok uzun geliyor...
Ne güzel etmişsin canım kendi kendini sakinleştir bu dinginlik muhakkak bebeğine de iyi gelecektir canım. Gebe okulu nasıl oluyor hangi ildesin? Program nasıl işliyor?

Canım ben de çektim bel ağrısını bugün çok şükür iyiyim dedim uzanmıştım kapı çaldı koştum ve sonuç
Ağrım geri geldi

Kizlar ben geldimm oglumuz oluyormus bugün doktora gittik cok şükür saglikli dedi 111 gr olmus. daha once tahminde bulunmamisti bugün pipiyi gördük cok net erkek dedi.ilk bebegimiz oldugu icin cok merakliydik darisi bekleyen herkese insallah. plesanta biraz yukari cikmis. hepimiz saglikli kucagimiza aliriz insallah

Canım sağlıkla doğsun paşa.

Canım muhtemelen enfeksiyon ama önce yeşil ve kokulu olduğundan emin ol. Su her durumda iç. Acilde özelden bir idrar kültürü yaptırıp sonucunu doktorla paylaş. İdrar kültürü için gecikme.
Ilk kez gordum yani tekrar ederse hemen ulasayim doktoruma o zaman. bugun suyu ihmal ettim hemen sarildim ama simdi.

Cnm bence bir doktora görün hem bel agrisi da aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. korkma ama ilaçla gecer

Insallah canim ya. doktorumla randevum sali gunu yarin calismiyorlar resmi tatilden dolayi olmazsa acile giderim yapacak bir sey yok

O durum beni de etkiliyor özellikle erken doğmuş mucize prematüre bebekler de ilgimi çekiyor. Allahım sağlık versin hepimize.

Amin canim insallah
burasi disinda baska yerlere bakmamaya calisiyorum kotu seylerden etkilenmemek icin
Canim bol su içmeye devam ama mutlaka doktora git bence. İdrar tahlili yapar için rahat eder.

Insallah bebise zarari olmaz canim ondan korkuyorum taaa sali gunu randevum da olmazaa cepten ulasacagim

Vayy be gercekten cok ilginc insafa gelmisler sanirim. kiz durrr cumartesiyi de sonra soylersib

Keşke bu iyi anında onuda arada cıkarsaydın :) Yada erken çıkmak yerine c.tesi gelmesem deseydin :)

Vayy be gercekten cok ilginc insafa gelmisler sanirim. kiz durrr cumartesiyi de sonra soylersib
yarınki cumartesi tatil. ilerleyen zamanda inşallah dğer cumartesilerdende kurtulurum. ama çoook sevindim. oh oh erkenden giderim evime ayaklarımı uzatır kocam gelene kadar yatarım

Ne güzel fırsat canım :)
Cumartesi izin isteme diye de yapmış olabilir :))
Elbette lütuf değil ama iyi niyetle söylenmiş kurcalama dibini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…