2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bi daha gelmedi sukur
netten baktim parfumlu wc kagitlari da yapabiliyirmus canim kullaniyorsan haberin olsun kullanma.
Aaaa öyle mi bende de onlardan var eşim beğenmiş almış :)) 32 ki hemde!
Ben çok afedersiniz tersini kullanıyorum ama aklımda bulunsun canım.

Ne güzel etmişsin canım kendi kendini sakinleştir bu dinginlik muhakkak bebeğine de iyi gelecektir canım. Gebe okulu nasıl oluyor hangi ildesin? Program nasıl işliyor?
İstanbuldayim.devlet hastanesinde tesadufen gordum.ucretsiz.8 haftalik olmasi lazim.haftada 1 gun.hemsire cok tatli.guzel.bilgilendirme yapti.ilk gittim
İns devam edebilirim

Benim de cok hosuma gidiyor canim cicekli cicekli ama parfumlu olunca mantar, enfeksiyon olabiliuormus
ayy hamilelik demek her seye dikkat etmek demek :)

Iyi akşamlar arkadaşlar . Bugün sabah uyandigimdan beridir şiddeti artan bi şekilde sağ yan tarafimda legen kemiginde ağrı var nedendir bilmiyorum bilginiz var mı

Iyi akşamlar arkadaşlar . Bugün sabah uyandigimdan beridir şiddeti artan bi şekilde sağ yan tarafimda legen kemiginde ağrı var nedendir bilmiyorum bilginiz var mı
Rahmin genişliyor olabilir mi? Benim de oluyor ama yerimde duramıcamçk gibi değil. Seninkinin şiddeti nasıl?

Maşallah canım saglicakla gelsin oglusun

Rahmin genişliyor olabilir mi? Benim de oluyor ama yerimde duramıcamçk gibi değil. Seninkinin şiddeti nasıl?
Canim sanki kemigimi bir yere carpmışım da ezilmiş gibi geniş bır ağrı sağ tarafıma ve ön tarafa egilemiyorum

Normal dogumu hem cok isteyip hem de cok korktugum icin pozitif herseyi okumak istiyorum. O kitabi da alayim en kisa zamanda belki biraz daha rahatlatir beni

Canim sanki kemigimi bir yere carpmışım da ezilmiş gibi geniş bır ağrı sağ tarafıma ve ön tarafa egilemiyorum
Canım bence sıkışık kalma lavobo ihtiyacın olursa erteleme ve devamlı uzan ağrın kesilene kadar. Belki yormuşssndr ondandır belki yansıyan ağrıdır, yani rahim veya karın kasıdır ama kemiğe vurmuştur ağrısı bu da olabilir. Bence rahat olmalısın ama uzanmalısın

bana eczeccı uyandığında iç yemeği ilaçtan 20 dk sonra ye dedi acaba yanlışmı yaptım
Prospektusunde ne yaziyor canim ona da bakabilirsin eve gelince benimkine baktim tok karnina icin yazıyor. eger ondansa bosuna bulanmasin miden doktoruna sorabildin mi?

Ben ben ben bir hafta oldu gun icinde ara ara azalsa da sürekli ağrıyor. hem migrenim hem goz migrenim var benim gozlerime cok vuruyor o yuzden

Canim paşamiz hayirli olsun, Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kuzum biz de hamilelikten önce almıştık, mantar olmuştum. tek doz ilac sonrasi tuvalet kagidini degistirdim ve geçti. sonra tekrar denedim tekrar oldu. Bi daha da kullanmadim. hic bi zaman diliminde bana uygun degil sanirim. sen de dikkat et nolur nolmaz

Gözünaydın canım hoşgeliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Inşallah canım yarın geçmesini umut ediyorum çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…