2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gebelerin gunluk calisma saatleri var, bu sureyi asmaman gerektigi icin oyle demistir. Yasal bir durum.

Ben de bel ağrısından muzdaribim. Bel ve sırt ağrısı çoğu hamilede var sanırım, tek erkek bebek bekleyenlerde değil. Herkes kız bebek geç gösterir diyor. Ben 12+1 de öğrendim kızım olacağını. Bence tamamen bebeğin duruşuna ve doktora bağlı bir durum. 15+1 de de kız dedi doktor. Bir dahaki randevum 19+1 de kısmet olursa

Bulantı tiksinme bitmiyor artık göz yaşı döküyorum kaldıramıyorum nereye kadar gidecek böyle ,Allah ım yardım et aylardır bu haldeyim .yiyip içemezken bebeğimi besleyemiyorumn,bir de bu halde nasıl ayakta durup çalışacağım Pazartesi 7 saat ders artı nöbet

16.haftadan selamlar hala tiksinme,istifra ara ara oluyor :)

Doktorun önerdiği bir ilaç yok mu canım? Bebeğin senin vücudundaki vitaminden besleniyordur merak etme ona bir şey olmaz ama sen halsiz kalırsın inşallah haftasonu şıp diye azalır pazartesiye bomba gibi başlarsın. Vitamin alıyor musun acaba o mu ağır geliyor ? ;(

Bi daha gelmedi sukur
netten baktim parfumlu wc kagitlari da yapabiliyirmus canim kullaniyorsan haberin olsun kullanma.
Evet parfümlü tuvalet kağıtları ve günlük pedler dahi yapabilir malesef , kullanmayın derim . Hatta duşta afedersinz ama uzmanlar vajinayı sabunu geçtim suyla bile uzun süre yıkamayın diyorlar . Malesef o bölgemiz çok hassas dikkat edin hamilelikte hassaslık daha da artıyor :)

Kizlar ben yarın saçlarımı kestirmeyi planlıyorum. Zaten 4 haftalıkken bilmeden kestirmistim. Yani bence sac kesmeyle bebek omrunun Allah korusun tabiki bir ilgisi yoktur ama yine de cevredekiler aa kestirme diyince insan etkileniyor. Ne dusunuyorsunuz?

Prenses2017 anlıyorum canim seni doktora sor belki pekmez falan yemene bişey demezse ye. O iyi geliyor veya eksi elma denedin mi? Bana iyi geliyor

Henüz vitamine başlamadık ilaçlar daha da bulandırıyor troid hapı ve folik asit kullanıyorum .bulantı hapı kullandım ona rağmen çıktı bende içmeyeyim bari dedim 3. Aydan sonra bebeği beslemek lazım ama

Canım ben de saçımı boyattım aklına kötü bi şey getirme kestir batıl inanç sonuçta tırnaklarımızı da kesiyoruz

İnsan etkileniyor duyduğu her şeyden söz konusu yavrular olunca ama bence arkası , bilimsel/dini hiç bir dayanağı olmayan saçma bir inanış. Hurafe. Ben kestirdim valla. Bir insan ömrünü Allah belirler , ne biz , ne kuaför. Git kestir canım bakımlı , sağlıklı saçlı anneler olalım hem moral olur :) rapunzele soralım bunu :) çocuğu kaç sene yaşamış o kesin hamileyken de uçlardan aldırmamıştır malum yavuklusu saçlardan tırmanıyormuş :)))))

Ben de çok zor bir durumla boğuşuyorum 7.haftamdan beri. 100 hamilenin sadece 1 inde yada 5 inde olabilen bir durummuş benimki. Ve hapı çözümü falan yok. Tükürük bezlerim çok çalışıyor yutamıyorum ve sürekli tükürme halindeyim. Geçmiyor bitmiyor. Bazen ben de dayanamayıp ağlıyorum. Hiçbir yere gidemiyorum evdeyim sürekli. Herşeye hasret kaldım. Allah yardımcımız olsun canım çok zor..

Amin canım hiç kolay değil.arkadaşımın ablası senin gibi olmuştu tükürüğünden tiksinmişti bir de üstüne, agzının içini hep peçete ile kurulamıştı.gezen tozan kendine bakan kız gitti tek derdi yatıp bulantıyı unutmak olan biri geldi bu durumlara da üzülüyorum.ömrüm artık böyle geçecek gibi geliyor ay diyorum bebek olduğunda yine böyle olacağım bebeğe nasıl bakacağım diyorum ,iyice üzülüyorum

happymom87 aaa zor gelir şimdi alışkın olduğun denizleri birakmak ama yeni bir heyecanin var bebisin. :)

B blossom- ben de galiba ilk defa bu aksam bir sey hissettim.gobek deligimin alt kisminda pit pit 2 kere bir sey vurdu.bu birsey bebisimdir herhalde bagirsak hareketi böyle olamaz.

deli_mavi_59 ahhh benim dünürüm geçmedi dimi daha?cok zordur tabi mutlaka ama ne yapalim Allah baska dert vermesin.sabredeceksin bir süre daha

Bende de bulantı artı kusma oluyor ne zaman geçecek bilmiyorum 5. Aya da girdik

Tiroid hapı mı böyle yapıyor acaba , folikasitin böyle yan etkilerini ne yaşadım ne duydum. 16. Haftada geçmesi en azından azalması lazım çünkü normalde.. Olmazsa farklı yiyeceklerle dene kendini belki dokunmayan veya daha az bulantı tiksinme hissedeceğin şeyler olur.. Sarı beyaz leblebileri dene. Önden mideni tutacak bir şeyler ye mesela sonra bebeğe yarayacak bir şeyler at ağzına.. İstifra etsen de yarar yediklerin. 9 ay boyunca istifra eden midesi bulanan anneler var.. Kendini üzme , sıkma.. Psikolojik olarak stres yaptıkça da daha zorlaşır süreç.. Zamana bırak birkaç haftaya daha iyi hissedersin inşallah.. yine de doktoruna danış canım mutlaka bir formülü vardır. Böyle devam ederse kötüleşirsen arada serumla beslenmen gerekebilir.

Hoşgeliyor Zeynep... İsmi de çok güzelmiş sağlıkla gelsin küçük meleğin.. Cicilerini de güle güle giysin... Kız sayısı baya arttı sanki erkekleri yakaladık mı ne :)))
Cok tesekkur ederim canim. hepsi saglikla gelsin. yakaladik gibi valla. yakalayalim tabisi esitlik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…