2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
happymom87 @ecesimge haklısınız kızlar kestiricem yarın. Normalde senelerdir belimde kullanirdim ama suan omuzlarimda olmasına rağmen fazla geliyor. Düz kestirmistim,kat verdircem azalsin biraz.
Ben çok aptal bir anneyim kızlar... Azonce fındık yiyim dedim elime kurt geldi ya. Tiksindigim için hep beni buluyor. Sicradim haliyle. Esimde kızdı ani hareket yapiyosun diye. Sanki bilerek yaptim biliyor huyumu. Minigim bu zamana kadar benim yüzümden kaç kere korktu böyle. Pis şeyler hep beni buluyor.
cloud17 inşallah yine hissedeyimde o pit pitlardan suçluluk duygum gitsin. Evet annesi asla gaz hareketi değil.

Canim bende gecen hafta belimde olan saclarimi ensede kestirdim rabbim kil ile tuy ile mi belirleyecek batil inanc. okadar rahat ettim ki. ve cokda begendim. kilo artisi yasadigim gunlerde moral oldu ozguvenim geldi :) kesinlikle tavsiye ederim. rabbime guvenelim gerisi bos.

Kestir tabi canım şimdiden güle güle kullan yeni saçlarını :))
ya aptallıkla ne alakası var öyle olur istemediğin şey seni bulur hep.. Fazla organik kestane fındık alıyorsunuz eve ondan :)) ben de dışarda yemeklerin içinde kıl tüy ararım bazen hep de beni bulur..

Eşim sağ olsun nerde meyvenin şekli bozugu varsa organikleri buluyor iclerindekiler de hep beni buluyor. Findik zaten kendi bahcemiz yazin kendi ellerimizle topladik :) iste bunlar hep organikten. Bebisim korkmasin iyi olsunda. Siz ilan etmeden ben kendimi grubun en pimpirikli annesi ilan ediyorum

bugün akşama doğru dışarı çıkıp biraz hava aldım. Başağrıma iyi geldi. Sanırım evde uzun süre kalınca basıklık oluyor ya ondan yada kaloriferlerden oldu. Dışarıda serin hava iyi geldi. Şuan ağrıyor ama gün içinde ağrıdığı kadar çok değil.

Takipleşelim, benim açık olması lazım profilim canım nasıl buldun yoksa tanışıyor muyuzzz :)))

Yok canım tanışmıyoruz, arama bölümünün altında açık profillerin resimleri çıkıyor ya en son bir söz paylaşmışsın o çıkmıştı bakayım dedim isim aynı olunca bide captain yazınca acaba mı dedim emin olamadım eklemedim sorayım dedim:) Tamam ben şimdi seni ekliyorum benim profilim gizli adımın baş harfi d ordan anla :):)

Kızlar iyi akşamlar yarın bende bebisimi görmeye gideceğim. 2 hafta önce kıza benziyor demişti. ama tam göremedim dedi doktorumuz. yarın 4 boyutlu usg ye gireceğim. İnşallah bu sefer netleşir. çok merak ediyorum. çıkmışken de bebisime bişeyler alcam. zibinla başlarız artık.

Normal dogumu hem cok isteyip hem de cok korktugum icin pozitif herseyi okumak istiyorum. O kitabi da alayim en kisa zamanda belki biraz daha rahatlatir beni

Bol bol pozitif doğum hikayeleri oku bence bi de instagramda doulannesra ve dogummelegi sayfalarını takip edebilirsin :)

Bol bol pozitif doğum hikayeleri oku bence bi de instagramda doulannesra ve dogummelegi sayfalarını takip edebilirsin :)

Evet canım aynen öyle yapıyorum, negatif hiç birşey duymak istemiyorum. Doulannesra'yı takip ediyorum hatta ondan eğitim alacağım belki doğuma bile gelebilir bakalım elektriğimiz tutarsa :) çevremdeki herkes normali destekliyor en yakın arkadaşımda yakın zamanda normal doğum yaptı o da soğukkanlı ve bana dayanabilecek yapıda belkide onu alırım yanıma bilmiyorum:) ama kitabı alarak başlayacağım işe :)

Canım ne alakası var hiç öyle bişey düşünme sen negatif olursan bu da çocuğuna yansır. ona bakılırsa hiç öksürmeyelim hapşırmayalım. iyi düşün iyi olsun

Ayy süpermiş ben bayılıyorum o kadının yaklaşımına. bende doğumuma kimi soksam diye merak içindeyim. normal doğumdan her hamile gibi biraz korkuyorum ama sezaryen deyince Allah canımı alıyo sanki öyle korkuyorumki sob dakka doktor sezaryen dicek diye anlatamam.. bi de dedim ya arkasaşımın doğumuna girdim diye hiç öyle filmlerdeki gibi bişey değil ya tamam zor tabiki kolay demiyorum ama öyle kesintisiz bi sancı da değil Allah doğum anında bile ibsana bi nefes alma zamanı tanıyo inşallah hepimizin gönlüne göre olur :)

evet bende çok beğeniyorum o bayanı ama yüzyüze konuşmak gerek ısınmadan olmaz :) eşimi kesin sokucam da onun yanında yine bilgili soğuk kanlı birisi lazım ya o arkadaşım yada bir doula bakalım:) ben ikisinden de korkuyorum ya ama korkunun eceli yok hep içerde kalmayacak ya:):) ben hiç doğuma girmedim,izlemedim ama arkadaşım da senin dediğini diyor aralıksız sancı yok diyor. Allah yardımcımız olsun.

B blossom- Bi arkadaşın 5. ay muayenesine gitmiştim doktorda kendini göstermedi bi öksür de dönsün dedi kız şöyle azcık öhhü öhhü dedi ama çocuğun resmen nevri döndü içerde taklalar attı sağa sola çarptı falan resmen şok oldum şimdi her öksürüp hapşırdığımda aha diyom çocuk yine sağa sola savruldu kesin hep aklıma geliyo ama bunlar tabiki normal şeyler korkma genetik bir bozukluğu olmayan çocuğu düşürmek öyle kolay bişey değil

Tamam canım haklısın ben aslında renkli peçete tuvalet kağıdı vs sevmiyorum ben de hayatım boyu idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle dikkat ederim ama bu kadar net bilmiyordum.

Yok dünürüm geçmedi. Doğuma kadar sürecek büyük ihtimalle. Benim çilem bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…