- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.821
Canim bende gecen hafta belimde olan saclarimi ensede kestirdim rabbim kil ile tuy ile mi belirleyecek batil inanc. okadar rahat ettim ki. ve cokda begendim. kilo artisi yasadigim gunlerde moral oldu ozguvenim geldi :) kesinlikle tavsiye ederim. rabbime guvenelim gerisi bos.Kizlar ben yarın saçlarımı kestirmeyi planlıyorum. Zaten 4 haftalıkken bilmeden kestirmistim. Yani bence sac kesmeyle bebek omrunun Allah korusun tabiki bir ilgisi yoktur ama yine de cevredekiler aa kestirme diyince insan etkileniyor. Ne dusunuyorsunuz?
@ecesimge anlıyorum canim seni doktora sor belki pekmez falan yemene bişey demezse ye. O iyi geliyor veya eksi elma denedin mi? Bana iyi geliyor
happymom87 @ecesimge haklısınız kızlar kestiricem yarın. Normalde senelerdir belimde kullanirdim ama suan omuzlarimda olmasına rağmen fazla geliyor. Düz kestirmistim,kat verdircem azalsin biraz.
Ben çok aptal bir anneyim kızlar... Azonce fındık yiyim dedim elime kurt geldi ya. Tiksindigim için hep beni buluyor. Sicradim haliyle. Esimde kızdı ani hareket yapiyosun diye. Sanki bilerek yaptim biliyor huyumu. Minigim bu zamana kadar benim yüzümden kaç kere korktu böyle. Pis şeyler hep beni buluyor.
cloud17 inşallah yine hissedeyimde o pit pitlardan suçluluk duygum gitsin. Evet annesi asla gaz hareketi değil.
Eşim sağ olsun nerde meyvenin şekli bozugu varsa organikleri buluyor iclerindekiler de hep beni buluyor. Findik zaten kendi bahcemiz yazin kendi ellerimizle topladik :) iste bunlar hep organikten. Bebisim korkmasin iyi olsunda. Siz ilan etmeden ben kendimi grubun en pimpirikli annesi ilan ediyorumKestir tabi canım şimdiden güle güle kullan yeni saçlarını :))
ya aptallıkla ne alakası var öyle olur istemediğin şey seni bulur hep.. Fazla organik kestane fındık alıyorsunuz eve ondan :)) ben de dışarda yemeklerin içinde kıl tüy ararım bazen hep de beni bulur..
Takipleşelim, benim açık olması lazım profilim canım nasıl buldun yoksa tanışıyor muyuzzz :)))
Normal dogumu hem cok isteyip hem de cok korktugum icin pozitif herseyi okumak istiyorum. O kitabi da alayim en kisa zamanda belki biraz daha rahatlatir beni
Bol bol pozitif doğum hikayeleri oku bence bi de instagramda doulannesra ve dogummelegi sayfalarını takip edebilirsin :)
Çok ilginç yaaa dünür dünürü instagramda bulurmuş demekki... Dünya küçük gerçekten.. Evet evet ekledim
happymom87 @ecesimge haklısınız kızlar kestiricem yarın. Normalde senelerdir belimde kullanirdim ama suan omuzlarimda olmasına rağmen fazla geliyor. Düz kestirmistim,kat verdircem azalsin biraz.
Ben çok aptal bir anneyim kızlar... Azonce fındık yiyim dedim elime kurt geldi ya. Tiksindigim için hep beni buluyor. Sicradim haliyle. Esimde kızdı ani hareket yapiyosun diye. Sanki bilerek yaptim biliyor huyumu. Minigim bu zamana kadar benim yüzümden kaç kere korktu böyle. Pis şeyler hep beni buluyor.
cloud17 inşallah yine hissedeyimde o pit pitlardan suçluluk duygum gitsin. Evet annesi asla gaz hareketi değil.
Evet canım aynen öyle yapıyorum, negatif hiç birşey duymak istemiyorum. Doulannesra'yı takip ediyorum hatta ondan eğitim alacağım belki doğuma bile gelebilir bakalım elektriğimiz tutarsa :) çevremdeki herkes normali destekliyor en yakın arkadaşımda yakın zamanda normal doğum yaptı o da soğukkanlı ve bana dayanabilecek yapıda belkide onu alırım yanıma bilmiyorum:) ama kitabı alarak başlayacağım işe :)
Canım ne alakası var hiç öyle bişey düşünme sen negatif olursan bu da çocuğuna yansır. ona bakılırsa hiç öksürmeyelim hapşırmayalım. iyi düşün iyi olsun
Ayy süpermiş ben bayılıyorum o kadının yaklaşımına. bende doğumuma kimi soksam diye merak içindeyim. normal doğumdan her hamile gibi biraz korkuyorum ama sezaryen deyince Allah canımı alıyo sanki öyle korkuyorumki sob dakka doktor sezaryen dicek diye anlatamam.. bi de dedim ya arkasaşımın doğumuna girdim diye hiç öyle filmlerdeki gibi bişey değil ya tamam zor tabiki kolay demiyorum ama öyle kesintisiz bi sancı da değil Allah doğum anında bile ibsana bi nefes alma zamanı tanıyo inşallah hepimizin gönlüne göre olur :)
Canım ne alakası var hiç öyle bişey düşünme sen negatif olursan bu da çocuğuna yansır. ona bakılırsa hiç öksürmeyelim hapşırmayalım. iyi düşün iyi olsun
Haklısın bu pimpiriklikten kurtulmam gerek canim. Bakalım inşallah zamanla hallederim umarım..
Tamam canım haklısın ben aslında renkli peçete tuvalet kağıdı vs sevmiyorum ben de hayatım boyu idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle dikkat ederim ama bu kadar net bilmiyordum.Prospektusunde ne yaziyor canim ona da bakabilirsin eve gelince benimkine baktim tok karnina icin yazıyor. eger ondansa bosuna bulanmasin miden doktoruna sorabildin mi?
Ben ben benbir hafta oldu gun icinde ara ara azalsa da sürekli ağrıyor. hem migrenim hem goz migrenim var benim gozlerime cok vuruyor o yuzden
Canim paşamiz hayirli olsun, Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kuzum biz de hamilelikten önce almıştık, mantar olmuştum. tek doz ilac sonrasi tuvalet kagidini degistirdim ve geçti. sonra tekrar denedim tekrar oldu. Bi daha da kullanmadim. hic bi zaman diliminde bana uygun degil sanirim.sen de dikkat et nolur nolmaz
Canım geçmiş olsunIyi akşamlar arkadaşlar . Bugün sabah uyandigimdan beridir şiddeti artan bi şekilde sağ yan tarafimda legen kemiginde ağrı var nedendir bilmiyorum bilginiz var mı
Ne güzel canım bilgilerini bizimle de paylaş mutlaka :)İstanbuldayim.devlet hastanesinde tesadufen gordum.ucretsiz.8 haftalik olmasi lazim.haftada 1 gun.hemsire cok tatli.guzel.bilgilendirme yapti.ilk gittim
İns devam edebilirim
Yok dünürüm geçmedi. Doğuma kadar sürecek büyük ihtimalle. Benim çilem bitmezhappymom87 aaa zor gelir şimdi alışkın olduğun denizleri birakmak ama yeni bir heyecanin var bebisin. :)
B blossom- ben de galiba ilk defa bu aksam bir sey hissettim.gobek deligimin alt kisminda pit pit 2 kere bir sey vurdu.bu birsey bebisimdir herhaldebagirsak hareketi böyle olamaz.
deli_mavi_59 ahhh benim dünürüm geçmedi dimi daha?cok zordur tabi mutlaka ama ne yapalim Allah baska dert vermesin.sabredeceksin bir süre daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?