- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.841
Zaten hep yazılar var o orda çok güvende diye de işte anne yüreği+evhamlılığım :)) artık daha çok böyle dusunucem canım çok haklısın.B blossom- Bi arkadaşın 5. ay muayenesine gitmiştim doktorda kendini göstermedi bi öksür de dönsün dedi kız şöyle azcık öhhü öhhü dedi ama çocuğun resmen nevri döndü içerde taklalar attı sağa sola çarptı falan resmen şok oldum şimdi her öksürüp hapşırdığımda aha diyom çocuk yine sağa sola savruldu kesinhep aklıma geliyo ama bunlar tabiki normal şeyler korkma genetik bir bozukluğu olmayan çocuğu düşürmek öyle kolay bişey değil
Canim tuvalete 2-3 kez kalkiyorum oyle deliksiz degil ama bak agrin sizin olmadigi (baş_bel -sirt filan) gece bu bile harika geliyor.Gecenin bu saatinde hepiniz mışıl mışıl uyuyor musunuz? ben niye uyuyamıyorum? uyusam bile derin dalamiyorum artık deliksiz bir uykuyu özledim . .
Kansızlık baş ağrısı, üşüme, titreme, çok fazla uyku isteği, saç dökülmesi yapabiliyor canım. Bilgin olsun. Demir hapı kullanmıyor musun? Kırmızı et bolca yeşillik salata tüketmek lazım. Çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Bu arada günaydin harika bir gün olsun inşallah hepimiz için....
günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Kansızlık baş ağrısı, üşüme, titreme, çok fazla uyku isteği, saç dökülmesi yapabiliyor canım. Bilgin olsun. Demir hapı kullanmıyor musun? Kırmızı et bolca yeşillik salata tüketmek lazım. Çok geçmiş olsun canım.
Günaydın canım :)
Geçmiş olsun canım biraz panikte yapıyoruz bişey olunca psikolojik olarak çöküyor hemen sistem kan ilaçlarını güzelce iç inşallah birdaha yaşamazsın
Günaydın hanımlar benimde baş ağrılarım sürekli başımı kaldıramaz oluyorum akşam saatleri gözümden yaş geliyor ağrıdan bezi ıslatıp koyuyorum alnıma gözlerime kadar sessiz sakin karanlık odada duruyorum eşim ailem şaşırıyor bana asla yapmayacağım şeyler boş boş bi odada durmak böyle ama elden bişey gelmiyor ağrı kesici de içmiyorum doktor iç dese de , nefes alınca batmam hala geçmedi ben alıştım artık omzuma kadar çıktı ağrısı sağıma doğru yatıyorum uzanıyorum , bebeğim nerde hala anlamadım ben dokunuyorum konuşuyorum bana mısın demiyor yerini bilsem orayı okşucam ama yok zaten ben yanlara doğru aldım başımı gidiyorum karnım baya esnedi yanlara artık hafif tatlı kaşıntılar oluyor ara ara bio oil al dedim eşime de , gaz sıkıntım var genelde de çekerim bunu zaten çıkaramıyorum ben alttan gaz o sancı yapıyor bazen kıvranıyorum çıkartamamaktan kastım tam ucunda artık bıraksan bile gider benim ıkınsam da salsam da duruyor uçtadoktor buna bi çare Yok dedi
Kiyamam cok gecmis olsun aklima takildi sen demir kullanmiyormusun? Kanin niye dustu ki?günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Cnm benim kadin dogum doktorum lierac onerdi.Gunaydin arkadslar herkesin bebisinin minik ellerinden bide o miss kokulu gidisindan opuyorumbgn ctsi bi cok anne dr.a gdicktir dha bzm 3 haftamiz var (tabi bn dayanamayıp haftaya giderm 16 oldk cinsiyeti öğrenemedik )dr.unuza sorabilirmsnz bu ay catlak icin ne gbi kremleri onerirler eczaneden alinan kremler zararlı midr sncta deriden kana geçebilir
Beyaz akinti oluyor su gibi ama findik kadar buyuklukte en fazla... Camasir batmiyor cnm. Ozellikle yuruyunce olabiliyor ya da usuyunce...Kizlar günaydın. :)
Su gibi akintiniz oldu mu hiç? Sabah oldu banada.Sorayım dedim.
kafein_ canim geçmiş olsun. Dinlen bol bol. Daha da iyi olursun annesi. Bu bebisler pek bir yaramaz çıktı böyle :)
Canım merhaba nasılsın çok şükür hissetmeye başladım bikaç gün de önden gidiyor bebiş.iki hafta önce evham yapmıştm hissetmiyorum diye şimdi herşey yolunda her gün mutlaka selamlaşıyoruz.fakat gündüz sürekli aktif olduğumuz için beşik gibi sallanıyor ve uyuyo bebek ben hep gece yatmadan ve sabah kalkınca hissediyorum.dun sabah da hıçkırıyodu eminim buna aynı okuduğum gibi pıt pıt diye ritmik hareketlerle kıpırtılardı..bide yan yattıgımda yada otururken çok hissediyorum..seninde en kısa zamanda hissetmeni istiyorum merak etme bir iki hafta içinde hissediceksinsupremee Canm merhaba. Bişey merak ediyorum. Bizlerden en önde sen sayılırsın. Hissetmeye başladın mı tekmeleri hareketleri? Yoksa biz mi acele ediyoruz hissetmek için Arada bir vuruyor da çok nadir. Randevuma da iki hafta var iyice meraklardayım
Canım yaaa geçmiş olsun.. Biz doğurana kdr baya Bi eşlerimiz aç kalacak..kendine çok dikkat et gynoferro kullanmıyomusungünaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?