- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.861
Eczaneden alınanlar kimyasal içermiyosa zararlı olmasa gerek..dr lar lierac mustela gibi ürünler oneriyolar ben lieraca başlıcam ama fazla kilo almadm daha başlamadm oyuzdenGunaydin arkadslar herkesin bebisinin minik ellerinden bide o miss kokulu gidisindan opuyorumbgn ctsi bi cok anne dr.a gdicktir dha bzm 3 haftamiz var (tabi bn dayanamayıp haftaya giderm 16 oldk cinsiyeti öğrenemedik )dr.unuza sorabilirmsnz bu ay catlak icin ne gbi kremleri onerirler eczaneden alinan kremler zararlı midr sncta deriden kana geçebilir
Güzel hikayeleyri oku canım..kötü lere hiç bakma herkesin öyle olacak diye bişey yok..pozitif ol doğuma da öyle gir.eskiden çoğu kişi direk korkuyorum sezeryan olsun derdi.ama son senelerle normal doğum patlaması var resmen.arkadaşlarım hiç beklemedigim kişiler normal doğum yapıyolar gerçi adı üstünde normali bu doğamız bu.her canlı gibi.. Bende normal doğum yaptım süper geçti herşey anlık oldu dua ediyorum bu doğumumda öyle geçsin..sende girersin çatır çatır dogurursun inan korkacak hiçbişey yokEvet canım aynen öyle yapıyorum, negatif hiç birşey duymak istemiyorum. Doulannesra'yı takip ediyorum hatta ondan eğitim alacağım belki doğuma bile gelebilir bakalım elektriğimiz tutarsa :) çevremdeki herkes normali destekliyor en yakın arkadaşımda yakın zamanda normal doğum yaptı o da soğukkanlı ve bana dayanabilecek yapıda belkide onu alırım yanıma bilmiyorum:) ama kitabı alarak başlayacağım işe :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim :)masallah ona
Evet parfümlü tuvalet kağıtları ve günlük pedler dahi yapabilir malesef , kullanmayın derim . Hatta duşta afedersinz ama uzmanlar vajinayı sabunu geçtim suyla bile uzun süre yıkamayın diyorlar . Malesef o bölgemiz çok hassas dikkat edin hamilelikte hassaslık daha da artıyor :)
Gozunaydın canımm.sağlıkla al kucagınada..topiğin prensesleri çoğalıyorrBim bam bom çok şükür dostlar artık benimde bir KIZIM olacak inşallah
Kizlar sabah dr.gittim %90 kız deci.sevincten çığlık attim dr. bile şaşırdı.hastane inledi resmen.esim ve oglumla gittim sanirim onlari görünce artık inadindan vazgeçti:)))
Citolesgen benim prensesimi de eklermisin canim.isim belli değil.
Maşallah canım gözün aydın ne güzel bi oglusun birde kızın olacakBim bam bom çok şükür dostlar artık benimde bir KIZIM olacak inşallah
Kizlar sabah dr.gittim %90 kız deci.sevincten çığlık attim dr. bile şaşırdı.hastane inledi resmen.esim ve oglumla gittim sanirim onlari görünce artık inadindan vazgeçti:)))
Gozunaydın canımm.sağlıkla al kucagınada..topiğin prensesleri çoğalıyorr
Cok tebrikler guzelim Allah kalbine gore vermis.Bim bam bom çok şükür dostlar artık benimde bir KIZIM olacak inşallah
günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Maşallah bebişine canımCanım merhaba nasılsın çok şükür hissetmeye başladım bikaç gün de önden gidiyor bebiş.iki hafta önce evham yapmıştm hissetmiyorum diye şimdi herşey yolunda her gün mutlaka selamlaşıyoruz.fakat gündüz sürekli aktif olduğumuz için beşik gibi sallanıyor ve uyuyo bebek ben hep gece yatmadan ve sabah kalkınca hissediyorum.dun sabah da hıçkırıyodu eminim buna aynı okuduğum gibi pıt pıt diye ritmik hareketlerle kıpırtılardı..bide yan yattıgımda yada otururken çok hissediyorum..seninde en kısa zamanda hissetmeni istiyorum merak etme bir iki hafta içinde hissediceksin
Cok tebrikler guzelim Allah kalbine gore vermis.
Güzel hikayeleyri oku canım..kötü lere hiç bakma herkesin öyle olacak diye bişey yok..pozitif ol doğuma da öyle gir.eskiden çoğu kişi direk korkuyorum sezeryan olsun derdi.ama son senelerle normal doğum patlaması var resmen.arkadaşlarım hiç beklemedigim kişiler normal doğum yapıyolar gerçi adı üstünde normali bu doğamız bu.her canlı gibi.. Bende normal doğum yaptım süper geçti herşey anlık oldu dua ediyorum bu doğumumda öyle geçsin..sende girersin çatır çatır dogurursun inan korkacak hiçbişey yok
Gunaydin arkadslar herkesin bebisinin minik ellerinden bide o miss kokulu gidisindan opuyorumbgn ctsi bi cok anne dr.a gdicktir dha bzm 3 haftamiz var (tabi bn dayanamayıp haftaya giderm 16 oldk cinsiyeti öğrenemedik )dr.unuza sorabilirmsnz bu ay catlak icin ne gbi kremleri onerirler eczaneden alinan kremler zararlı midr sncta deriden kana
Seba Medin çatlak kremini kullanıyorum doktoruma sordum olur dedi. eczanede lierac ve mustela nin da çatlak kremleri var yoğunlukla onları öneriyor doktorlar tabi bu kremler çok pahalı birde eğer bulabilirsen kakao yağı var onu kullanabilirsin ben ilk hamileligimde kakao yagi kullandim oda aynı zararsız etkiyi gösteriyor ama şimdi aktar bana çok uzakta onu alamadığım için seba med kolayıma geldi onu kullaniyorumGunaydin arkadslar herkesin bebisinin minik ellerinden bide o miss kokulu gidisindan opuyorumbgn ctsi bi cok anne dr.a gdicktir dha bzm 3 haftamiz var (tabi bn dayanamayıp haftaya giderm 16 oldk cinsiyeti öğrenemedik )dr.unuza sorabilirmsnz bu ay catlak icin ne gbi kremleri onerirler eczaneden alinan kremler zararlı midr sncta deriden kana geçebilir
günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Kestir tabi canım şimdiden güle güle kullan yeni saçlarını :))
ya aptallıkla ne alakası var öyle olur istemediğin şey seni bulur hep.. Fazla organik kestane fındık alıyorsunuz eve ondan :)) ben de dışarda yemeklerin içinde kıl tüy ararım bazen hep de beni bulur..[/QUOT
İns canim...brosur verseydi paylasirdim...nefes egzersizi verdi..sorayim hemsireye paylas derse paylasirim...Ne güzel canım bilgilerini bizimle de paylaş mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?