2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Eczaneden alınanlar kimyasal içermiyosa zararlı olmasa gerek..dr lar lierac mustela gibi ürünler oneriyolar ben lieraca başlıcam ama fazla kilo almadm daha başlamadm oyuzden

Güzel hikayeleyri oku canım..kötü lere hiç bakma herkesin öyle olacak diye bişey yok..pozitif ol doğuma da öyle gir.eskiden çoğu kişi direk korkuyorum sezeryan olsun derdi.ama son senelerle normal doğum patlaması var resmen.arkadaşlarım hiç beklemedigim kişiler normal doğum yapıyolar gerçi adı üstünde normali bu doğamız bu.her canlı gibi.. Bende normal doğum yaptım süper geçti herşey anlık oldu dua ediyorum bu doğumumda öyle geçsin..sende girersin çatır çatır dogurursun inan korkacak hiçbişey yok

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim :) masallah ona

Hayirli olsun canim.carsamba gunu brn de pitpit bi sey hossettim ama emin olamiyorum gaz mi bebek mi diye

Evet oranin bile kendi dengesi ph degeri varmis saka gibi :) onceden cok temizlensin diye baya yikatdim artik yapmiyorum ama :)

Gozunaydın canımm.sağlıkla al kucagınada..topiğin prensesleri çoğalıyorr

Maşallah canım gözün aydın ne güzel bi oglusun birde kızın olacak

Dün komşuları çağırdım çaya kızlar hamile olduğumu soyleyecektim güya ama bebeğim benden önce davrandı karnım çok belirginlesmis anladılar . sen Hamilesin dediler o göbek dememe rağmen hadi hadi o bebek dediler gulustuk hep bir ağızdan

QUOTE="Aysegul239, post: 48642214, member: 765614"]Maşallah canım gözün aydın ne güzel bi oglusun birde kızın olacak[/QUOTE]
Sağol canim icim kıpır kıpır yerimde duramiyorum

Cok tebrikler guzelim Allah kalbine gore vermis.

Canım çok geçmiş olsun. Hastaneye gidince geçmesi baygınlık hissi falan biraz psikolojik olabilir. Çok şükür bebekle ve sağlığınla ilgili büyük bir sıkıntı yokmuş.

Maşallah bebişine canım Benim de akşam yemeğinden sonra içimde bir kıpırtılar oluyor ama bebek mi gaz mı anlamıyorum Demir hapı Gynoferon çok gaz ve şişkinlik yapıyor bende

Ayy insallah canimmmm kolay bir dogum olur insallaaaah. Ben sancidan cok bebegin cikma anindan korkuyorummm herkes sacmalama en rahat an diyorlar ama yine de o an bana urkutucu geliyor:) tabi canim kadinlarin dogasinda var dogum yapmak herkes yapiyor ben de yaparim diyorum da allah yardim etsin hepimize. Olumsuz herseyden kaciyorum zaten asla duymak istemiyorum cok etkiliyor beni.

Bugun oyle guzel bir ruya gordum kiiiiiii bebegim dogmus 1 2 gun olmus ben hala gorememisim sinirden deliriyorum kayinvalideme kiziyorum getirsene cocugumu emziricem bak sana bir daha vermem bebegi beni sinirlendirme diyorum. Guya ondaymis bebek:) tamam diyo getiriyorum simdi. Bi bakiyorum oglum kucaginda beyaz tulum sapka eldiven vardi cok guzeldi resmen o ani canli hissettim. Tam bebegimi kucagima alicam elimi uzatiyorum dokunuyorum o anda esimin alarmi caldi. adami parcalayacaktim hahahahaha kulagimin dibinde caldi bide zipladim yerimden ruyada gitti delirdimmm esim de anlamadi ne oluyor dedi bagirdim o sinirle sonra anlattim guluyo uyuz ya. Bana hep emzirmek cok itici gelmistir. Anne ol da anlarsin goruruz seni diyorlardi gercekten ruyada kendimi parcaladm getirin emziricem diye. Yasadim o ani resmen. Dogruymus:) bebegin kokusu da geldi burnuma. Aklima Kilim ve tohum geldi o gun ne kadar cok istediysem bende kokusunu duymayi. Ruyamda yasadim:) kucagima da alsaydim iyiydi

Seba Medin çatlak kremini kullanıyorum doktoruma sordum olur dedi. eczanede lierac ve mustela nin da çatlak kremleri var yoğunlukla onları öneriyor doktorlar tabi bu kremler çok pahalı birde eğer bulabilirsen kakao yağı var onu kullanabilirsin ben ilk hamileligimde kakao yagi kullandim oda aynı zararsız etkiyi gösteriyor ama şimdi aktar bana çok uzakta onu alamadığım için seba med kolayıma geldi onu kullaniyorum

Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et.. Böyle kötü hissettiğinde tek kalmamaya çalış, halsizlik baş dönmesi bayılma vs yapabilir kansızlık.. İyi yapmışsınız doktora giderek bebiş iyiymiş çok şükür , sen de daha iyisindir umarım. Beslenmene dikkat et kan yapacak şeyler ye , pekmez kuru üzüm siyah üzüm ye.. Sakatat yiyebiliyorsak ciğer :)

Ne güzel canım bilgilerini bizimle de paylaş mutlaka :)
İns canim...brosur verseydi paylasirdim...nefes egzersizi verdi..sorayim hemsireye paylas derse paylasirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…