2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bir kızımız daha geliyorr gözünaydın canımm Allah içinden geçeni nasip etmiş sanırsam tepkiye bakılırrsaa... Ben çok şapşal olmuştum tek dediğim gerçekten miiiiii olmuştu

Cikti mi cikti mi diye sormustum...gulesim geldi kendime...anlamiyorsun canim...ya da ben anlamadim

Bir kızımız daha geliyorr gözünaydın canımm Allah içinden geçeni nasip etmiş sanırsam tepkiye bakılırrsaa... Ben çok şapşal olmuştum tek dediğim gerçekten miiiiii olmuştu

Canim bir oglum olunca Allah biliyor kiz hayaliyle yasiyordum.hatta ilk cocugumda bile erkek diyince icim bir burkulmustu.gonlume gore oldi.saglikla gelsin tum bebisler İnsallah

Günaydın annişkolar...

29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun öncelikle barış içinde yaşadığımız aydınlık dolu yarınlarımız olsun, ülkemizin her bir karışında , her kesimden her mezhepten insanın sevgiyle, hoşgörüyle yaşayabildiği günlere doğsun yavrularımız.. Böyle olması için de biz annelere büyük görev düşüyor.

Güzel haberlerle dolu , sağlıklı, tekmeli harika bir haftasonu olsun inşallah, doktora gidecek annelerin güzel haberlerini bekliyoruz... Bugün ben de çok yakın arkadaşım bebişhinin cinsiyetini öğreneceği için ayrıca heyecanlıyım.. Aramız 1 hafta , hastanemiz doktorumuz aynı. Aynı gün sancılanırsak el ele beraber doğururuz diyorum artık :))) bakalım kızıma kız kanki mi geliyor erkek mi :))

Hepinizi öperiz... Sevgiler.

Aynen ben de kiloluyum...korkuyorum kilo alcam diyee

Tüm güzel dileklerine katılıyorum canim.Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun.Ulkemiz ve milletimiz icin refah mutluluk huzur dolu günler olsun.Bebislerimiz huzur dolu gunlerde doğsun büyüsün

Ya ben kronik bir panik atak hastası olarak acaba yaşadığın panikatak olabilir mi diye içimden geçirdim.o baygınlık hissi mide bulantısı sıcak basması hep olur panikataktada.birde hastaneye gidince geçmesi durumunun beni şüphelendirdi baya.
Ne güzel allah gönlünden geçeni vermiş.benimde kızım var.ikinciyi daha ağırlıkla erkek istiyorum ama kız olursada kızım çok sevinecek.ne olursa başımızın tacı.ama artık ne olduğunu öğrenmek istiyorum.muayenemede bir hafta var daha.

Cikti mi cikti mi diye sormustum...gulesim geldi kendime...anlamiyorsun canim...ya da ben anlamadim

Hahahaha ya o sokla insan der tabi ben neler sacmalarim Allah bilir. Bir de cok sinirliyim ben normalde dogumda yanimda kimse durmak istemiyor :):) o en yakin arkadasim ben gelirim diyor o alisti bana samar oglanina dondu zaten dost iste :) bagirsamda kizsamda alinmiyor biliyorki kotu niyetten yapmiyorum. Dogumda yanimda olana Allah sabir versin :):) o da hic anlamadim dedi dogumhaneye girdigi 1.dk da dogurdu zaten sanciyi da 4 saat cekti sansliydi o darisi basima :)

Benimde bir arkadasimla aram 1 hafta biz de takiliyoruz el ele dogururuz diye:) guzel bi duygu yakin arkadasla ayni zamanda dogurmak. Tek dezavantaji dogumda ve sonrasinda birbirimize cok destek olamayiz lohusalik bebege alisma vs derken:) bu arada erkekse gelinime cok yaklasmasin benim oglan kiskanc olur :)

Kızlar benim uıbc ve tdbk değerlerim yüksek çıktı birşey anlamadım doktora da pazartesi göstericem daha önce çıkan oldu mu

Evet öyle bir dezavantajı var :) olsun ikimizin de başka samimi arkadaşları var onlar el atacak artık :) sonra beraber büyütür gezeriz...
alemsin dünürcümm bebekken kıskanmasın büyüyünce kıskanabilirrr seven insan kıskanır :)))

Ayy canım geçmiş olsun.. psikoloji de çok etkiliyor bişey olunca hemen stres oluyoruz sonrada böyle tepki veriyo vücut dikkat et canım :)

Merhabalar herkese uzun bir aradan sonra aranızdayım yine :)

Geçen hafta kızımız olacağını öğrendik ama o kadar zor gösterdi ki anlatamam. 3 kere usg'ye girdim aralarda dolaştım çikolata yedim falan. 3.de zar zor gösterdi cadı. Citolesgen beni de ekler misin listeye. Yaş 33 ilk çocuk cinsiyet kız Ankara.

İlk ismi fitnat olacak benim ismimle uyumlu ve anlamı çok güzel. Ona uygun ikinci isim önerileriniz olursa sevinirim fitnat İpek düşünüyoruz şimdilik.

Canım benim ne güzel rüyaymış ohhhhh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…