- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.881
Bim bam bom çok şükür dostlar artık benimde bir KIZIM olacak inşallah
Kizlar sabah dr.gittim %90 kız deci.sevincten çığlık attim dr. bile şaşırdı.hastane inledi resmen.esim ve oglumla gittim sanirim onlari görünce artık inadindan vazgeçti:)))
Citolesgen benim prensesimi de eklermisin canim.isim belli değil.
Cikti mi cikti mi diye sormustum...gulesim geldi kendime...anlamiyorsun canim...ya da ben anlamadimAyy insallah canimmmm kolay bir dogum olur insallaaaah. Ben sancidan cok bebegin cikma anindan korkuyorummm herkes sacmalama en rahat an diyorlar ama yine de o an bana urkutucu geliyor:) tabi canim kadinlarin dogasinda var dogum yapmak herkes yapiyor ben de yaparim diyorum da allah yardim etsin hepimize. Olumsuz herseyden kaciyorum zaten asla duymak istemiyorum cok etkiliyor beni.
Masallah canim...benim daha belli degil...Bir kızımız daha geliyorr gözünaydın canımm Allah içinden geçeni nasip etmiş sanırsam tepkiye bakılırrsaa... Ben çok şapşal olmuştum tek dediğim gerçekten miiiiii olmuştu
Bir kızımız daha geliyorr gözünaydın canımm Allah içinden geçeni nasip etmiş sanırsam tepkiye bakılırrsaa... Ben çok şapşal olmuştum tek dediğim gerçekten miiiiii olmuştu
Aynen ben de kiloluyum...korkuyorum kilo alcam diyeeAhhh canıımm ahhhh kilo olayı hepimizin derdi sanırım benim boy 1.67 ve 76 kilo ile hamile kaldım. 17+4 teyim 76.5 kilo olmuşum bana zaten kilo almak yasaktı.. yani doğuma kadar en fazla 8 kilo hakkım var. Bende ya fazla alırsam korkusu var o yüzden pek yiyemiyorum canım da pek bişey istemiyor korkuyorum çocuk gelişimi olmayacak diye
Günaydın annişkolar...
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun öncelikle barış içinde yaşadığımız aydınlık dolu yarınlarımız olsun, ülkemizin her bir karışında , her kesimden her mezhepten insanın sevgiyle, hoşgörüyle yaşayabildiği günlere doğsun yavrularımız.. Böyle olması için de biz annelere büyük görev düşüyor.
Güzel haberlerle dolu , sağlıklı, tekmeliharika bir haftasonu olsun inşallah, doktora gidecek annelerin güzel haberlerini bekliyoruz... Bugün ben de çok yakın arkadaşım bebişhinin cinsiyetini öğreneceği için ayrıca heyecanlıyım.. Aramız 1 hafta , hastanemiz doktorumuz aynı. Aynı gün sancılanırsak el ele beraber doğururuz diyorum artık :))) bakalım kızıma kız kanki mi geliyor erkek mi :))
Hepinizi öperiz... Sevgiler.
Ya ben kronik bir panik atak hastası olarak acaba yaşadığın panikatak olabilir mi diye içimden geçirdim.o baygınlık hissi mide bulantısı sıcak basması hep olur panikataktada.birde hastaneye gidince geçmesi durumunun beni şüphelendirdi baya.günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Ne güzel allah gönlünden geçeni vermiş.benimde kızım var.ikinciyi daha ağırlıkla erkek istiyorum ama kız olursada kızım çok sevinecek.ne olursa başımızın tacı.ama artık ne olduğunu öğrenmek istiyorum.muayenemede bir hafta var daha.Bim bam bom çok şükür dostlar artık benimde bir KIZIM olacak inşallah
Kizlar sabah dr.gittim %90 kız deci.sevincten çığlık attim dr. bile şaşırdı.hastane inledi resmen.esim ve oglumla gittim sanirim onlari görünce artık inadindan vazgeçti:)))
Citolesgen benim prensesimi de eklermisin canim.isim belli değil.
Cikti mi cikti mi diye sormustum...gulesim geldi kendime...anlamiyorsun canim...ya da ben anlamadim
Günaydın annişkolar...
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun öncelikle barış içinde yaşadığımız aydınlık dolu yarınlarımız olsun, ülkemizin her bir karışında , her kesimden her mezhepten insanın sevgiyle, hoşgörüyle yaşayabildiği günlere doğsun yavrularımız.. Böyle olması için de biz annelere büyük görev düşüyor.
Güzel haberlerle dolu , sağlıklı, tekmeliharika bir haftasonu olsun inşallah, doktora gidecek annelerin güzel haberlerini bekliyoruz... Bugün ben de çok yakın arkadaşım bebişhinin cinsiyetini öğreneceği için ayrıca heyecanlıyım.. Aramız 1 hafta , hastanemiz doktorumuz aynı. Aynı gün sancılanırsak el ele beraber doğururuz diyorum artık :))) bakalım kızıma kız kanki mi geliyor erkek mi :))
Hepinizi öperiz... Sevgiler.
canım normalde ist ama tayinden dolayı dbakırdayız güneydoğuda nette sıkıntı var belediye başkanları açığa alındı net erişimi sıkıntılı buradahangi ildesin de internet yok çok merak ettim gerçekten
Benimde bir arkadasimla aram 1 hafta biz de takiliyoruz el ele dogururuz diye:) guzel bi duygu yakin arkadasla ayni zamanda dogurmak. Tek dezavantaji dogumda ve sonrasinda birbirimize cok destek olamayiz lohusalik bebege alisma vs derken:) bu arada erkekse gelinime cok yaklasmasin benim oglan kiskanc olur :)
günaydın kızlar :) biz yine dün gece acili ziyaret ettik :) akşam başıma bi ağrı girdi ama felaket bi ağrıydı duvarlara vurasım geldi başımı.sonra eşim geldi evde yemek olmayınca dışarı çıkalım ormanlık bi yere gidelim hem temiz hava alırsın başının ağrısı geçer hem de yemek yeriz dedi çıktık yola.yolda giderken bana bişeyler oldu tansiyonum düşünce bi ateş basar yine öyle bi ateş bastı.o yol bitmedi bi türlü restoranta girdik yemek söyledik geldi.yemekten birer parça aldık sadece.başımın ağrısı geçmişti ama ben iyice kötüleştim midem bulanmaya başladı üşüme geldi ateş bastı halsizlik oldu bayılcak gibi hissettim kendimi bianda.eşim kalk gidiyoruz diye hastaneye götürdü.karın ağrım yoktu ama komşum düşük yaptığında ateş bastı üşüme geldi falan diye anlatmıştı çok korktum.kadın doğum doktoru baktı bulantı gebelikle alakalı değil dedi.bebek içerde gayet iyi hoplayıp zıplıyo dedi :)) acildeki doktor bi baksın dedi.acildeki doktorda kan testi yaptı kanım çok düşük çıktı üşüme bundan olabilir dedi.başkada hiçbişey çıkmadızaten oraya gittiğimde de gayet iyi hissetmeye başlamıştım kendimi şaka gibi.mide bulantısından ve açlıktan dolayı serum verdiler artık.evden 6da çıktık geldiğimizde saat 11di eşiminde açlıktan ve yorgunluktan mahvoldu.zaten onunda işyerinde tansiyonu çıkmıştı bi de aç aç beni ordan oraya gezdirdi
Canım benim ne güzel rüyaymış ohhhhh mis gibiBugun oyle guzel bir ruya gordum kiiiiiii bebegim dogmus 1 2 gun olmus ben hala gorememisim sinirden deliriyorum kayinvalideme kiziyorum getirsene cocugumu emziricem bak sana bir daha vermem bebegi beni sinirlendirme diyorum. Guya ondaymis bebek:) tamam diyo getiriyorum simdi. Bi bakiyorum oglum kucaginda beyaz tulum sapka eldiven vardi cok guzeldi resmen o ani canli hissettim. Tam bebegimi kucagima alicam elimi uzatiyorum dokunuyorum o anda esimin alarmi caldi.adami parcalayacaktim hahahahaha kulagimin dibinde caldi bide zipladim yerimden ruyada gitti delirdimmm esim de anlamadi ne oluyor dedi bagirdim o sinirle sonra anlattim guluyo uyuz ya. Bana hep emzirmek cok itici gelmistir. Anne ol da anlarsin goruruz seni diyorlardi gercekten ruyada kendimi parcaladm getirin emziricem diye. Yasadim o ani resmen. Dogruymus:) bebegin kokusu da geldi burnuma. Aklima Kilim ve tohum geldi o gun ne kadar cok istediysem bende kokusunu duymayi. Ruyamda yasadim:) kucagima da alsaydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?