2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bildirim yeni geldi dün yazmışsın:)geç oldu ama teşekkür ederim canım

Bildirim yeni geldi dün yazmışsın:)geç oldu ama teşekkür ederim canım

halenmi devam ediyomu cnm

Gozuna gozunaydın canım sağlıkla gelsin prensesin..nerelerdesin bayadır gozukmuyosun herşey yolundadır inşallah

Ottomania nerde ya 1 hafta olacak ses yok kızcağızdan merak ettim inşallah kendisi de bebişhi de iyidir... Hep yazardı böyle yapmaZdı ;(
Ayy canım kayınvalideme geldik öyle yoğunduki eşimin ailesini gezmekten yemeklerden fırsat olmadı Canım benim ya çok sağol düşünmen yeter tatlım. Seviyorum sizleri

Canım ya kusura bakmayın cidden. Yazamadım: ( çok şükür bebişte ben de iyiyiz. Çok sağolun cidden

Kizlar günaydın. :)
Su gibi akintiniz oldu mu hiç? Sabah oldu banada.Sorayım dedim.

kafein_ canim geçmiş olsun. Dinlen bol bol. Daha da iyi olursun annesi. Bu bebisler pek bir yaramaz çıktı böyle :)

Kiyamam cok gecmis olsun aklima takildi sen demir kullanmiyormusun? Kanin niye dustu ki?

Canım yaaa geçmiş olsun.. Biz doğurana kdr baya Bi eşlerimiz aç kalacak..kendine çok dikkat et gynoferro kullanmıyomusun

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım çok geçmiş olsun. Hastaneye gidince geçmesi baygınlık hissi falan biraz psikolojik olabilir. Çok şükür bebekle ve sağlığınla ilgili büyük bir sıkıntı yokmuş.

kafein_ canim cok gecmis olsun, bebis de bisey yokmus bak cok sukur ama sende kendine dikkat et.

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar.bugün iyiyim dinlendim aç bırakmadım kendimi.demir hapını bulantımdan dolayı doktor biraz geç verdi daha 1 hafta olmadı kullanmaya başlayalı.kendimi tanıyorum az çok tansiyonum düştü birden bana kalırsa ateş basması bu yüzdendi sonrada hem açlığın hem kansızlığın etkisiyle üşüme geldi.evde olsa belki uzanırdım falan geçerdi ama dışarda olunca kötü oldu.daha önce psikolojik bi rahatsızlığımda olmadı hiç.panikatak falan olduğumu sanmıyorum ama hastaneye gittiğimde geçmesine bi anlam veremedim hala

karnım gittikçe çıkmaya başladı kızlar ve ben galiba ne yaparsam yapıyım çatlıycam.geceleri özellikle karnım baya gergin oluyo.bugün açıp baktım çok küçücük bi çatlak var şuanda.lierac sürüyorum her akşam bugünden sonra yağ karışımını da sürücem.ben elimden geleni yapıyım da çatlarsa da çatlasın artık napalım

Kızlar bir şey sorucam sizin de hamile olduğunuzu bilmeyenler dışarıdan bakınca göbek ten anlıyor mu?

Yoksa ben mi çok şiştim?

Canım sen lierac ihmal etme ayrıca bol bol su iç.
A ve E vitaminlerini de ihmal etme.
Çok sık duş alıyorsan cildin daha çok kuruyordur. Canım bir de naçizane tavsiyem ben yves rocher dan Argan yağı aldım saf Argan değil karışım ama nemlendirme etkisine hayran kaldım -indirim vardı 49 tl ye aldım- ben ara ara onu da kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…