- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.901
Bildirim yeni geldi dün yazmışsın:)geç oldu ama teşekkür ederim canımİnşallah canım ya hayırlısıyla :) ben de kıza benzetmiştim başta ama pek de anlamıyorum o yüzden de bilemiyorum, Merve100 erkeğe benzetti, onun dışında başka yorum yok :) 31 Ekimde randevum minnoş gösterirse hemen yazarım
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla gelsin prenses kızımız
Geçmiş olsun tatlım, çabucak iyileşsin kuzucuk inşallah
Rahat etmiş olmana çok sevindim canım, ben de sipariş vermeyi planlıyorum, sen hangi siteden almıştın?
Canım bende de şu an hiçbir belirti yok, iç karnım geniş sanırım hala dümdüz karnım, hamileliğimin başlangıcına göre kilo da almadım ama sanırım bu şekilde son demlerim. 16. haftadan sonra alınıyor ve göbek çıkıyor diyorlar
Bildirim yeni geldi dün yazmışsın:)geç oldu ama teşekkür ederim canımİnşallah canım ya hayırlısıyla :) ben de kıza benzetmiştim başta ama pek de anlamıyorum o yüzden de bilemiyorum, Merve100 erkeğe benzetti, onun dışında başka yorum yok :) 31 Ekimde randevum minnoş gösterirse hemen yazarım
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla gelsin prenses kızımız
Geçmiş olsun tatlım, çabucak iyileşsin kuzucuk inşallah
Rahat etmiş olmana çok sevindim canım, ben de sipariş vermeyi planlıyorum, sen hangi siteden almıştın?
Canım bende de şu an hiçbir belirti yok, iç karnım geniş sanırım hala dümdüz karnım, hamileliğimin başlangıcına göre kilo da almadım ama sanırım bu şekilde son demlerim. 16. haftadan sonra alınıyor ve göbek çıkıyor diyorlar
Ben de çok zor bir durumla boğuşuyorum 7.haftamdan beri. 100 hamilenin sadece 1 inde yada 5 inde olabilen bir durummuş benimki. Ve hapı çözümü falan yok. Tükürük bezlerim çok çalışıyor yutamıyorum ve sürekli tükürme halindeyim. Geçmiyor bitmiyor. Bazen ben de dayanamayıp ağlıyorum. Hiçbir yere gidemiyorum evdeyim sürekli. Herşeye hasret kaldım. Allah yardımcımız olsun canım çok zor..
Saol canım insallah cumlemizin evladı sağlıkla gelsin
gozunaydın canım sağlıkla gelsin prensesin..nerelerdesin bayadır gozukmuyosun herşey yolundadır inşallahMerhabalar herkese uzun bir aradan sonra aranızdayım yine :)
Geçen hafta kızımız olacağını öğrendik ama o kadar zor gösterdi ki anlatamam. 3 kere usg'ye girdim aralarda dolaştım çikolata yedim falan. 3.de zar zor gösterdi cadı.Citolesgen beni de ekler misin listeye. Yaş 33 ilk çocuk cinsiyet kız Ankara.
İlk ismi fitnat olacak benim ismimle uyumlu ve anlamı çok güzel. Ona uygun ikinci isim önerileriniz olursa sevinirimfitnat İpek düşünüyoruz şimdilik.
Evet canım hala devam ediyor geçmedi. Büyük ihtimalle doğuma kadar sürecek. Çünkü geçseydi geçerdi şimdiye kadar.halenmi devam ediyomu cnm
Ayy canım kayınvalideme geldik öyle yoğunduki eşimin ailesini gezmekten yemeklerden fırsat olmadıOttomania nerde ya 1 hafta olacak ses yok kızcağızdan merak ettim inşallah kendisi de bebişhi de iyidir... Hep yazardı böyle yapmaZdı ;(
Gozunagozunaydın canım sağlıkla gelsin prensesin..nerelerdesin bayadır gozukmuyosun herşey yolundadır inşallah
Kayınvalidemlere gittik Canım çok yoğundu yazamadım her gün birisinde yemek yedim. Kayınvalidem çok iyi baktı bana canım ne istiyorsa yaptı sağolsun:)Ottomania nerede acaba? Yazmıyor bikac gündür
Canım ya kusura bakmayın cidden. Yazamadım: ( çok şükür bebişte ben de iyiyiz. Çok sağolun ciddendeli_mavi_59 Canim iyi olun insall8 analı kızlı :) Ama artık gel bence. Senden bebisten haberdar olalım. Bekleniyorsun.
Ottomania hala yazmıyor kızlar ben çok merak ettim kızı. En son cuma girmiş sanırım. Önceden çok aktifti. Her zaman yazıyordu. Bilgisi olan var mi?
Gunaydin guzel anneler
kafein_ cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, benim de onceden vardi, cok yorucu bişey gercekten ama ilaclari alinca kisa surede toplarsin insallah
Benim de bugun misafirlerim gelicek, esim cok kiziyor hamileyken ne misafiri sen git niye geliyolar diyeablam gelicek yardima bakalim inşallah cok yorucu olmazz. hepimize guzel bir gun diliyorumn
Kizlar günaydın. :)
Su gibi akintiniz oldu mu hiç? Sabah oldu banada.Sorayım dedim.
kafein_ canim geçmiş olsun. Dinlen bol bol. Daha da iyi olursun annesi. Bu bebisler pek bir yaramaz çıktı böyle :)
Kiyamam cok gecmis olsun aklima takildi sen demir kullanmiyormusun? Kanin niye dustu ki?
Canım yaaa geçmiş olsun.. Biz doğurana kdr baya Bi eşlerimiz aç kalacak..kendine çok dikkat et gynoferro kullanmıyomusun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canım çok geçmiş olsun. Hastaneye gidince geçmesi baygınlık hissi falan biraz psikolojik olabilir. Çok şükür bebekle ve sağlığınla ilgili büyük bir sıkıntı yokmuş.
kafein_ canim cok gecmis olsun, bebis de bisey yokmus bak cok sukur ama sende kendine dikkat et.
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et.. Böyle kötü hissettiğinde tek kalmamaya çalış, halsizlik baş dönmesi bayılma vs yapabilir kansızlık.. İyi yapmışsınız doktora giderek bebiş iyiymiş çok şükür , sen de daha iyisindir umarım. Beslenmene dikkat et kan yapacak şeyler ye , pekmez kuru üzüm siyah üzüm ye.. Sakatat yiyebiliyorsak ciğer :)
Ya ben kronik bir panik atak hastası olarak acaba yaşadığın panikatak olabilir mi diye içimden geçirdim.o baygınlık hissi mide bulantısı sıcak basması hep olur panikataktada.birde hastaneye gidince geçmesi durumunun beni şüphelendirdi baya.
Ne güzel allah gönlünden geçeni vermiş.benimde kızım var.ikinciyi daha ağırlıkla erkek istiyorum ama kız olursada kızım çok sevinecek.ne olursa başımızın tacı.ama artık ne olduğunu öğrenmek istiyorum.muayenemede bir hafta var daha.
Canım sen lierac ihmal etme ayrıca bol bol su iç.karnım gittikçe çıkmaya başladı kızlar ve ben galiba ne yaparsam yapıyım çatlıycam.geceleri özellikle karnım baya gergin oluyo.bugün açıp baktım çok küçücük bi çatlak var şuanda.lierac sürüyorum her akşam bugünden sonra yağ karışımını da sürücem.ben elimden geleni yapıyım da çatlarsa da çatlasın artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?