2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de aksamlari patliyorum. Karnim iki katina cikiyor. Galiba demirhapi da hazimsizlik yapiyor. Lierac catlak izlerini de yok ediyor. Catlarsak da catliycaz dedigin gibi nasilsa duzenli kullaninca izleri yok eder...

Kızlar bir şey sorucam sizin de hamile olduğunuzu bilmeyenler dışarıdan bakınca göbek ten anlıyor mu?

Yoksa ben mi çok şiştim?
Anliyor. Ozellikle eski hirkalarimdan giyince. Gecen hafta is yerinde lavaboda bir hanim farketti. Ah hamilemisin diye heyecan yapti. Guya sakliycam:) ama pelerin gibi bir hirkam var siyah onunla kapaniyor. O daha cok sakliyor gibi...

Kızlar bir şey sorucam sizin de hamile olduğunuzu bilmeyenler dışarıdan bakınca göbek ten anlıyor mu?

Yoksa ben mi çok şiştim?

Ben dışarda geniş giyiniyorum sanırım belli olmuyor ama ev kıyafetleriyle gayet şişkin görünüyorum

Bayanlar trabzon hurmasi nasildir hamilelikte. A vitamini varmis icinde. Zararli diye biliyorum a vitamini. Bir de sulandirici igne kullandigimdan cekiniyorum olumsuz bir etkisi olur mu diye? Daha cok sulandirir mi kanama yapar mi gibi sorular var aklimda. Daha once sogan yiyince 1 saat sonra kanamam olmustu ve bebegi kaybetmistim.o zamandan beri yiyecekler konusunda endiseliyim. En azindan su ana kadar hamilelikte yemediklerim hakkinda. Uzun yazdim biraz. Trabzon hurmasi bagirsak calistiriyormus yiyebiliyorsak super olur. Demir hapinin kabizlik etkisi malum...

Canım hurmanın Doğuma yakın zamanda doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. Ama net bilgim Yok canım. Tereddüt edersen yeme. Bağırsaklarını çalıştırmak için gün kurusu bol su kuru incir düzenli beslenme ve hareket daha da olmuyorsa doktorun tavsiye ettiği bir şurup içebilrisin.
Canım a vitamini sentetik olarak alındığında zehirleyici etkisi olabilirmiş ama mesela havuç Yemekte bir Zarar yok.

Ayy canım kayınvalideme geldik öyle yoğunduki eşimin ailesini gezmekten yemeklerden fırsat olmadı Canım benim ya çok sağol düşünmen yeter tatlım. Seviyorum sizleri

Ayyyy sevindim resmen görünce, merak ettik vallahi, çişini yaparken olsun bir ses verir insan yahuu :)) neyse iyisiniz ya şükür. Hoşgeldin tekrar aramıza. Kayınvalidene gideceğin zaman haber ver bariii :))

İyi geceler sevgili güzel anneler.
Az önce bebeğim sürekli tekme atıyordu, eşime dedim elini koy kasığıma koydu ona da bir güzel tekme attı. Eşim çok şaşırdı. Acayip vurdu elime dedi. :) her gün elini koydururdum bizim kız tekme atmazdı babasına, şimdi tekme atınca ayyy diye bağırdı babası. :) nasılmış dedim ☺ :)

Maşaallah. O kadar heyecanla bekliyorum ki kızımı hissetmeyi

İyi geceler canımm... Bizim cimcime de 2 gündür dışarıdan hissedilecek ölçüde hareketli baya tekme atıyor sanırım , 170 gram ama maşallahı var.. Söylesem inanmazlar dedim dün akşam vurmaya başladı annem elini koydu ve hissetti. Çok erken değil mi yaa.. Folikasitten midir nedir bu ne güç kuvvet. İlerleyen aylarda ne yapacağız :)) korkarım bizimki tekmeyle karnımdan dışarı fırlayacak :)) doğumda yeni yöntem :))

Evet canım hala devam ediyor geçmedi. Büyük ihtimalle doğuma kadar sürecek. Çünkü geçseydi geçerdi şimdiye kadar.
Ayni durumdayim. Bu ucuncu gebeligim.
Dogum care.
Sabirla bekleyecegiz.
Allah yardimcimiz olsun.
Belki size iyi gelir,,.ben de hep evdeyim.
Ustelik esimin is hayati da her gebeligimde sekteye ugruyor.
Ucuncu de ssglikla dogsun...cok isterdim daha cok cocugum olsun ama...maalesef benden bu kadar

Ne mutlu size canım ben henüz hissetmedim. Darısı başıma

Canım benim bebek 15 gündür tekmeliyor. Ama hiç babasıyla rastlaşamamıştı. Bugun rastlaştı fakat eşim ay diye bağırıp kaçtı :) korktu galiba. :) bnde ilerleyen zamnalardan korkuyorum. Hatta bazen tekme atarken canım acıyor alt rahmim. Hissediyorum. Birde şöyle formül buldum. Sırt üstü dümdüz yatarken tekmeliyor daha çok. Sanki anne öyle yatma, yan yat der gibi tekme atıyor. :) sanki rahatını bozuyorum :) folik asit içmiyorum ama decavitte var sanırım. Tek vitamin hapı içiyorum. Ama 2 günde bir.

Ne mutlu size canım ben henüz hissetmedim. Darısı başıma

Hissedersin kuzum az kaldı birazcık daha sabır Pek yakında hepimiz her gün hissediyor olacağız şimdi bize çok heyecan veriyor ama sonraları anne-bebek rutinimiz olacak inşallah Benim iç karnım genişmiş , hamile olduğum bile pek belli olmuyor o yüzden belki de bu durum biraz daha erken hissetmemi sağladı.

Evet evet.. Sırt üstü yatarken tekme atıyor , ayy acaba cidden rahatsız mı oluyorlar? Solumuza yatarsak daha çok oksijen gidiyormuş ya kıyamam ben ama böyle tekmeyle olmazz güzellikle söylesinler dönelim solumuzaa dimi amaa :)) şiddete hayır! ;p
Ben de sadece decavit alıyorum canım ama folikasitler de yaramış belliki. Bana çok enteresan geliyor bu kadar ufaklığa bu kadar güç :)

Banada cok enterasan geliyor canım. :) demekki yaramış folikasitler :) acaba kesemizden mi kaynaklanıyor daha cok hissediyoruz bilmiyorum ki. Ben sağ sol yatıyorum. Farketmiyor. Doktor istediğin tarafa yat dedi bana. Usg girince uslu uslu duruyır uyuyor kımıldamadan. Uyuyor. Evde de beni tekmeliyor. 2 hafta sonra detaylı usg giricem. Bu sefer çikolata yitip gidicem :) orda da görmek istiyorum bu performansını :)

Artık hissetmeler de başladı ne güzel allah sağlıkla kucağımıza almayi da nasip etsin:) en çok sevdiğim ve ozledigim de sırt üstü yatıp karnımi açıp karnımi havalandirisi başı nerde ayakları nerde onu hissedisim. oturup dakikalarca izlerdim kizimda. şimdi yine hissediyorum ama çok minik kelebek gibi vuruyor :)

Bu arada kızımda Bebe yağı kullandım hiç çatlamadim hatta vücudum çatlamaya çok musait olmasına rağmen. ergenlikten kalan çatlaklarım var ama hamilelik catlagim yok. şimdi de sadece bio oil yağ kullanıyorum bazen de gunduzleri kuruluk hissedersem nivea vucut sutu. size tavsiyem kızlar krem kullansaniz da bence yanında organik bir yağ kullanın. yağ sanki cildin daha rahat genlesmesini sağlıyor

Maşallah annesi cimcimeye. Öperim onu ben :))))

Bende çok kuruyorum. Lierac aldım ama yine kuruyorum. Sabahları lierac, akşamları bebeyağ ve nive vucut sütü karıştırıp sürüyorum. Bneim tek karnım olsa iyi bacaklarımda kuruluktan çatlıyor toz toz gözüküyor keselense gidicek gibi. Keseleniyorum gitmiyo o kuruluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…