2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim de sanırım iç hacmim geniş zira henüz göbüşüm çıkmadı :) ben de yağlanma var öncesinden sanırım o yüzden geç hissedeceğim:)
Tam olarak nasıl bir his ki acaba?

Bende çok yemek yediysem ve öne doğru oturursam ya da bacaklarımı karnıma doğru çekince hissediyorum zınk diye güçlü vuruyor bir kere.sanırım rahatsız oluyor yavrum.ama dediğiniz gibi sırt üstü yatarkende hissediyorum.yalnız gün içinde bir iki kez hissediyorum ben özellikle çok yorulup dinlenme anlarında.

Kesinlikle yağlar daha esneklik sağlıyor bunu ben de hissedebiliyorum

Oh maşallah ona ben de öne doğru eğildiğimde bir şey beni geri itiyor ama tekme diyemem bunun için.

Ay ben bu cinsiyeti çok merak ediyorum iyice ya.bugün 17. Haftam bitiyor.dahada bir hafta var muayeneme.az önce nette gördüm ikili testinde serbest betahcgb si 50 nin altında çıkan erkek üstünde çıkanın kızı oluyormuş genelde.benim kızımda tutmamış baktım az önce ama yinede merak ettim.sizlerin betalarıyla cinsiyetleri tutuyormu bebeklerin?

Kızlar bir şey sorucam sizin de hamile olduğunuzu bilmeyenler dışarıdan bakınca göbek ten anlıyor mu?

Yoksa ben mi çok şiştim?
Benim hep bir ayva göbeğim vardı onun üzerine biraz eklendi ama öyle dışardan anlasilcak gibi değil anca benim farkedecegim kadar. Başka bişey oldu bende ama.Yağlandım ben bildiğin :) Nereye elimi atsam yağ bağlamıs :)))
Gerci benim anca 6 7 ayda belli olur çünkü salas giyiyorum çoğu zaman

Yaaa gerçekten mi? Benim içimde hep bir umut vardı belki geçer diye 19. 20. haftada geçenler var çünkü. Ama benim de geçmeyecek biliyorum. Nerde bende o şans.

Canim ben de 3 hafta sonra ayrıntılıya gideceğim.gideceğim doktor gelmeden once kahve icme cikolata yeme diye tembihliyormus.cok hareketli olunca organlari tek tek gormek sorun oluyormus

Grip olacağım galiba kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum. Yada yorgun ve uykusuzum ondan olabilir. Baş ağrısı da mahvetti bugün hiç iyi değilim ya

Grip olacağım galiba kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum. Yada yorgun ve uykusuzum ondan olabilir. Baş ağrısı da mahvetti bugün hiç iyi değilim ya
Canım biraz c vitamini al mutlaka suyu da bol bol iç. Ihlamur boğazını yumuşatır bunu ballı da yapabilirsin.
Kaya tuzunu ılık suda erit burnuna çek.
Bala bir kaşık bala bir tutam karabiber serp ye
Bulunduğun ortamı mutlaka havalandır
Ayağına da viks sür

Canım benim de sanırım iç hacmim geniş zira henüz göbüşüm çıkmadı :) ben de yağlanma var öncesinden sanırım o yüzden geç hissedeceğim:)
Tam olarak nasıl bir his ki acaba?

Dün ilk defa karnımın sağ tarafında bugün ise sol tarafımda hareketini daha doğrusu güçlü vuruşunu çok net hissettim.. Göbek deliğinin alt çaprazında elim karnımdayken içerden 2-3 defa vurdu elimin olduğu yere, heyecan yaptım anneme anne baksana dedim ama hissedemezsin heralde dedim derken ben içerden o dışardan aynı anda hissettik çook şaşırdı :)) içerden vuruyor baya böyle bir his

Maşallah ona hep böyle güldürsün güzel annesini:)
Darısı başımıza diyelim canım benim.

İstirahat et uyu güzelce.. Sabah uyandığında birşeyciğin yoksa günün yorgunluğu uykusuzluğudur canım.. İnşallah grip değildir.
Aksi taktirde pis mikroplar bırakın dünürümün peşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…