2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya kizlar bir arkadas vardi nifty yada benzeri bir test yaptirmisti. Ozel sigortasi vardi faturayi yollamisti odeme almak icin kimdi o? Ben hatirlayamadim, bisey sormam lazim da.

Kizlar ben bugün ekmek arası kasar peynir yedim 2 3 dilim ama baya yedim yani kasar. 4-5 saat olmuştur. Eşime de balık al demiştim yemek yapmadım. Haliyle akşam yemekte balık var. Yiyen oldu mu aynı gün içinde?
Canım ben yoğurt yiyip 2 saat sonra balık yiyorum:) İçini ferah tut hiçbişeycik olmaz afiyet olsun bebişe yarasın

teşekkür ederim canım ama ne bileyim 2.5 tan üstü yüksek kabul ediliyormus. ayrıntılıya kadar nasil bekliycem bilemiyorum

teşekkür ederim canım ama ne bileyim 2.5 tan üstü yüksek kabul ediliyormus. ayrıntılıya kadar nasil bekliycem bilemiyorum
Canım şimdi baktımda benimki 0.85 miş afp mom değerim. Ayrıntılı 5. Ay da oluyor. Ben yarın ayrıntılıya gireceğim. Bende olunlu düşünüyorum olumsuz düşünme lütfen. Sağlıkla gelsin bebeişlerimiz inşallah

haha aynen bende öyle diyorum kendime :))) senin eşin sporcuydu ama sanırım şanslısın o yüzden.benim eşim benimle birlikte göbek büyütüyo.yürüyüş yapalım diyorum sen yürü ben seni arabayla takip ederim diye dalga geçiyo benimle :))) birde akşam geç saatte yemek yer.eşimle diyet yapmak ve kilo vermek çok zor gerçekten.oturduğum yerde biraz tenha çıkamıyorum yürüyüş için kafama estiğinde.olmazsa eve bi koşu bandı alıcam doğum sonrasında :) senin eşin sana yardımcı olur nasılsa o da dert mi yani sana :)))

Alın size koca göbekli sadece hamile kıyafeti giyebilen bir nisan annesi ve halinize şükredin
Anaaa Maşallah göbüşe :) sana yer verirler her yerde, hammle olduğun belli. Ben ise şişmanladım sadece. Hamile olduğumu kimse anlamıyor. Bir mağazada kabinde sıra bekledim gecen gün hep ayakta kaldım bana yer vermediler de

Evet benimki sporcu gun icinde spor yapamasa da personal trainer oldugu icin ozel derslerinde devamli yapmak durumunda o iyice vucut yapiyor ben sisiyorum:) ya adamin yemesi iyi ama dun gece bana 4 mandalina ve muz getirmis illa yiceksin diyo bi bagirdim :) tamam artik bitti sana uzulmeyecegim diyor :) ya sanki canim istiyor da getiriyor canim istemiyorki zorla agzima sokuyor. Ici gidiyomus uzuluyomus ondanmis:) tamam dedi soz verdi zorlamayacakmis butun cikolatalari cope atacakmis bagirdim ya:) bilerek mi beni sisirmek istiyo anlamadimki:):)simdi spords gelicek 1 saate beni yurutecekmis sen istedin diyor:) haftasonu yuruyus yokmus baska sporlar varmis haftaici yuruyecekmisiz:) ben tuyo alayim da sizlerle de paylasirim:) cok kg alirsam zor veriyorum ben dikkat etmem lazim artik frene bastim:)

Bendeeee yarin gidiyorummmmmmm

Hadi bakalım dünürcüğüm güzel haberlerini bekliyoruzzz artık bizi duyabiliyorlarmış damadıma sor bakalım askerliğini yapacak mıymış? Büyüyünce ne olmayı düşünüyormuş? :)))))) ;p

Canım benim eşimde spor eğitmeni ama yürüyüşten başka bir şey pek tavsiye etmiyor. Birlikte egzersiz yapalım diyorum aynanın karşısına geçiyoruz dalga geçiyor saçma sapan hareketler yaptırıyor bana :)) aslında kol ve bacak kaslarını güçlendirebiliriz doğuma kadar sadece karın çalışmak yasak onuda zaten istesek de yapamayız :)) o evde yokken yapıyorum ben ama çok çabuk yoruluyorum eski gücüm yok malesef

Bu arada kızlar hamilelik sprout güzel bir uygulamaymış az önce indirdim teşekkürler

Ben de yüklemiştim sprout'u kalp atış sesi vardı onu çok sevmiştimmm , sanki kendi bebeğimin kalp atış sesi gibiymişcesine mutlu ediyordu beni, deneme sürümünü yüklemiştim belli bir gün sonunda ücretliye geçmek gerekiyordu apple store k.kartı şifresi hata verdi bir şeyler oldu uğraşamadım üşendim kaldı öyle sildim gitti. Şimdi kitap okuyorum , internetten bakıyorum. Bir application'ım yok.

eve iş taşımıyo demekki adam :))) çok sinir bozucuymuş gerçekten yaptıkları :) hayır yani çocuğa faydalı şeyler değilki bunlar zaten :) benimki de doktoru gördüğü yerde beni şikayet ediyo hiçbişey yemiyo diye.halbuki bahsetmiştim neler neler yediğimi.kendilerince bebekleri düşünüyolar işte :) tabi bekliyoruz canım tüyoları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…