2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maşallaah hiç de fena filan değil sadece azıcık göbüş çıkmışş, nisan annelerinin hepsi birbirinden güzel tatlı göbüşleri varmışş

azıcık mı aslında hiç göbeğim yoktu benim kilom basenlerim ve bacaklarımda daha çok.bebek alttan çıktı baya üste de yemek dolunca böyle kocaman bişey oluyo :)))

azıcık mı aslında hiç göbeğim yoktu benim kilom basenlerim ve bacaklarımda daha çok.bebek alttan çıktı baya üste de yemek dolunca böyle kocaman bişey oluyo :)))

Biz seninle hemen hemen ayniyiz canim senin gibiyim bende:) benimde basene gidiyordu kilo gobek yoktu ama simdi masallahi var :)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum size bisey sormak istiyorum. 4 lu tarama testi yaptırdım.Sonucunda Nöral tüp defekti için duzeltilmiş AFP MOM değeri 3.12 riskli grupta bulunmaktadır diyor. internette araştırdım iyi şeyler yazmıyor. Bilgisi olan var mı. ya da test sonucu benim gibi olan

Maşallah canımmm... minikk ben de varımm diyorr Günümüz de aynıymışşş 18+5 benim de takibime göre , cihaz bikaç gün ileri gösteriyor da değişken diye ona göre hesaplamıyorum.
Aynen canım bana artık minibüste yer veriyorlar :)) yarın kontrolümüz var bakalım geride miyiz ileride mi bilmiyorum

Bende dörtlü yaptırdım fakat 1.50 çıkto afp mom bunları kafana takma detaylı ultrasonda doktprun daha net bilgi verir sana. Bneimde yaşımdan dolayı biraz riskli gözüküyor yani dörtlüm 1000 olması gerekirken 650 çıktı. Ama doktorum rsik grubunda deilsin 200ün altı dedi rsikli

Biz seninle hemen hemen ayniyiz canim senin gibiyim bende:) benimde basene gidiyordu kilo gobek yoktu ama simdi masallahi var :)

ay sevindim canım yalnız olmadığıma :) öyle zayıf bi kız değilim çünkü ben basenliyim e bi de şimdi göbek çıkınca kendimi tosuncuk gibi hissediyorum birazcık :)

Canim ben tatli yemeyi cok istiyorum ama midem almiyor malesef yedigim an gidiyor. sanirim ondan da kilo almadim seker yok denecek kadar az tuketiyorum cunku =) bi de cipsten vazgecebilsem super olur

ay sevindim canım yalnız olmadığıma :) öyle zayıf bi kız değilim çünkü ben basenliyim e bi de şimdi göbek çıkınca kendimi tosuncuk gibi hissediyorum birazcık :)

Ayneeeen oyle bende zayif degildim hep balik etli:) yedigim ictigim basene gidiyordu simdi de gobeklendik:) su aygiri gibiyim diyorum esime haha:) yasakladim vucut yapmayi ona :) arkadasinin esi 37 haftalik hamileymis ikiz hemde ve 9 kg almis su icerken soyledi boguluyodum. Sakince elimdeki biskuviyi yerine koydum ve bugunden itibaren seker yok dedim :):) 9 kg ne ya bide ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…