2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Citolesgen geçmiş olsn muhtemelen köfteden olmuştur dışardan gelio sonucta nasıl yapıldığı bilinmiyor portakalın şekeri yüksek diye bana önermedi doktorum öğlen yiyorum ben meyveyi şekerden ötürü gece rahatsız eder üstüne uyumak

sağol canım. banada doktorum gunde bir ceşit meyve ye dedi. cok ceşit yersen azar azar ye demişti.

aynısı mlesef bendede var . korkudan hiç bişi yiyemıyoum. 16. haftada gecerr derler ama benımkı henuz gecmedı.

ben de hamile yastığı sipariş etmiştim büyük olanlardan rahat ama 2 gündür uyuyamıyorum sağa da dönsem sola da dönsem olmuyor midem yanıyo kasıklarım ağrıo
Ben rahat ettim Canım. Ama kasık ağrısı yastık gelmeden önce de oluyordu.

normal cnm iç karnın geniştir. benımde aynen hiç gobegım yok aynı haftada sayılırız.

Gule gule giysin bebisin canim.hepsi cok güzeller.bana da ogretmen arkadasim orme yelek ve patik getirmisti mavi.aglayacaktim okulda az daha.bebisimin ilk hediyeleriydi
Sağol canım. Bende ağlıycaktım gözlerim doldu ağlamadım yiğenlerimin yanında. Ah ah ben de almak istiyorum bişeyler şimdi içim gitti minicikler ya. Bu kadar küçük mü oluyor bebekler :)

Canım senin doktor ilki sezaryen olanların ikincisine bile normal doğum yaptırıyor:) onuda yaptırır:)

Aaa öyle mii bak bunu bilmiyordum :) doktorum doktorum çok seviyorum kendisinii
Ama ilki sezeryan diye ikinci normal olamaz diye bir şey yokmuş , şartlar uygunsa pekala ikinci normal yapılabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…