Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıra Anne adı Yaş Yaşadığı Şehir Çocuk Sayısı SAT Beklenen DT Cinsiyet Bebişin Adı
1 Eylullum 36 İstanbul 1 Kız 30.06.2016 05.04.2017 - -
2 Sema_24 İstanbul 1 Erkek 05.07.2016 12.04.2017 - -
3 Elvaven 27 Eskişehir - - 26.06.2016 03.04.2017 - Nil- Ege
isim:
sat:
beklenen doğum tarihi:
çocuk sayısı:
bebeğin cinsiyeti:
bebeğin ismi:
kızlar bunu kopyalarak yanlarını doldururmusuz???? bana özel mesaj atın burdan yetişemiyorum
Kızlar Dr bana folbiol yazdı dün , kullanan var mı aranızda ?
Nasıl bir ilaç , bulantı yapar mı , hamileliğin başından beri afedersiniz ishal yaşıyorum , mideme dokunur mu acaba ?
Kahvaltıdan hemen sonra içeyim mi
Nasıl bir ilaç , bulantı yapar mı , hamileliğin başından beri afedersiniz ishal yaşıyorum , mideme dokunur mu acaba ?
Folic1 iciyorum ben uzun zamandir. Bende hafif bi bulanti yapiyordu gunduz icince. O yuzden aksam iciyorum ben canim. Senin bulantilarin erken baslamisti zaten daha fazla tetiklemesin diye aksam da icebilirsin aklinda olsun
6+5 de kalp atisi gorunse bile duyamayabilirsin canim. Endiselenme. Ama erken gidip en azindan keseyi gormeni tavsiye ederim. Sonucta kese olustu mu duzgun gelisiyor mu bu da onemli.